Kişilik & Karakter İyi bir insan mafyacı biriyle evlenir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tıpkı Oktay Kaynarca oyuncusu gibi.. Ben bu cihana sığmazam dizileri bilirsin. Evlenecek kişi iyi biri olması mafyacı birine kabul eder misiniz?🤔 İyi bir insan mafyacı biriyle evlenir misiniz? Cevapla Dizi Soruları Evlilik Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Aşkın en zor hali bu olabillir belki de. Zorlu bir süreç ve zor olan bir durum. Her an ölüm korkusu içinde olmak hayatın gidişatı açısından baya kötü olabilir. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben aşık olduğum kadınla evlenirim. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır onun bide ayrılığı var ben yaşamayı seviyorum ne bilim mutluyum başım derde girsin istemiyorum. 1 0 Yorumla
KcIOIIIka Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Evet evlenirim kavga ettiğimiz zamanda birbirimize sıkarız 0 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla