Ruhsal olarak çok kötü durumdayım ve cidden artık dayanamıyorum bu şekilde yaşamaya.
Arkadaşlar lütfen dua edin benim için çok ihtiyacım var lütfen Allah rızası için
Ruhsal olarak çok kötü durumdayım ve cidden artık dayanamıyorum bu şekilde yaşamaya.
Arkadaşlar lütfen dua edin benim için çok ihtiyacım var lütfen Allah rızası için
Hayatım boyunca ölümden hiç korkmadım ama serseri gibi de yaşamadım ve yıllarca hep azraili bekledim belki gelir diye insan en sevdiklerini toprağa verince yaşamanın da hayatın da hiç bir anlamı kalmıyor ama mecbur yaşıyor insan dayanılmaz noktaya da gelse yine nefes alıyor uyuyor kalkıyor yemek yiyor yaşıyorsun bir şekilde.
Maalesef öyle kimi kaybettiniz bilmiyorum Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun cümlemize. Kötü durumda olabilirsiniz hatta berbat durumda olabilirsiniz size şunu söylemek isterim zaman o kadar etkili bir şey ki sizi yavaş yavaş iyileştirir. Dirayetinizi koruyun sadece
İnanın o kadar çok inanıyordum ki buna ama zaman geçtikçe daha kötü oldum gitgide de herşeyin geçip düzeleceğine dair umudum gidiyor. Daha çabuk Ölmek için dua ediyorum sadece
Keşke hemen şu an ölsek ama olmuyor işte azrail bı selam vermiyor
Ne bilim çok tuhaf bir dünya dün Neslican tay' in videolari karşıma çıktı izledim o kadar hayat dolu ki son videosunda sadece yaşamak istiyorum diyor. Ne bilim yaşamayı bu kadar çok isteyen insanların canını alacağına Allah bizim gibilerinkini alsa keşke niye böyle yani.
Demi ya valla ağzından bal damlıyor gerçekten.
Bugüne odaklanıyorum. Beni üzen kimse ondan uzaklaşıyorum ve mutluluğuma bakıyorum. Üzgünsem ya da kızgın, duygularımı yaşar sonra keyfime bakarım. Kendini çok baskılarsan bütün duyguların birbirine girer. Depresyonda gibi hissedersin, her geçen günle daha da kötüleşirsin.
Öyleyim tam olarak maalesef ama üstesinden gelmeye calisiyorim
Kendine vakit ayır, yürüyüşe çık. Yaşadığın şehri gez ve kendinle yalnız kal. Mutluluğunu da huzurunu da bulacaksın, sadece dışarıda değil içinde ara bunu
Bunlari yapabilmeyi çok isterdim ama ailem oldukça baskıcı arkadaşlarım ve ablalarim la bile rahat görüşemiyorum ve o kadar sindirildim ki artık hiç bişey diyemiyorum onlars çünkü asla anlamıyorlar
Kitap da okuyabilirsin dışarı çıkamıyorsan. Evde, odanda elindeki imkanları değerlendirmeye çalışırsın. Odan sana aitse sadece istediğin gibi değiştirip süsleyebilirsin. Farklı kitaplar okuyup çağımızın ötesindeki zamanlara yolculuk edebilirsin odandan. İnternette bir sürü karakter testi var onları çözebilirsin, kendini tanımana yardımcı olur bu şekilde. Dışarı çıkmak da iyi gelir sana ama evde de yapabileceklerin var.
Kitap okumayi seviyorum bu aralar odaklanamadigjm için çok bakamadim ama genel olarak okumaya gayret ediyorum. Kendime ait bir odam da yok bir kitaplığım var, onuda çok güzel bir şekilde duzenlemistm annem sağolsun evde uvir zıvır ne varsa onun alt katlarına yigdigi için gözüme güzel bile gelmiyor artık. Bu arada annem çok dediğim dedik bir insan ve zaten baskı gösteren de o. Doğduğun ev gerçekten kaderin oluyor. Neler yapabileceğimi çok iyi bildiğim halde engelleniyorum bir şekilde tepki verince suçlu ben oluyorum. Evde desen fazlalik muamelesi kendimi ait bile hissedemiyorum. Bilmiyorum çıkış yolu bulamıyorum dua et lütfen bana kardeşim
Allah yardımcın olsun işin zormuş gerçekten. Ama moralini bozma, konforlu bir alanda değilsen bu sana zorluklara rağmen gelişmek ve krizi fırsata çevirmek için bir şans. Konfor alanında gelişim gösteremezsin çünkü. Annen baskısını azaltır ve empati becerisi kazanıp seni daha iyi anlar umarım. Evinde rahatça dolaşıp kitap okuyabildiğin, kendini evin değerli bir parçası olarak görebildiğin güzel ve samimi bir muhabbet versin Allah hepinize. Sende bolca dua et, Allah'tan ümit kesilmez
Amin okurken gözlerim yaşardı iyi dileklerin için ve zaman ayırıp uzunca yazdığın için çok teşekkür ederim ❤️
Rica ederim, karşına hep güzel insanlar çıksın mutluluktan ağladığın daha çok zaman olsun
Amin ecmain olsun 🥺
Cevap
6Cevap
Allah beni bununla imtihan ediyor, olsun bu da geçer beni terk etmeyen Allah yanımda diyorum.
Teslimiyet ❤️
Dört dörtlük kimse yoktur elbette tam anlamıyla teslimiyette mümkün değil insanız elbette şaşariz, elbette hataya düşeriz ama en azından gayret gösteriyorsunuz ve onun sizi terketmicegine inaniyirsunuz. Ne yazikki ben inancımı kaybediyorum gibi hissediyorum o yüzden bence hala böyle düşünebildiginjz için şanslısınız
İnşallah çok teşekkür ederim 🥺
Allah yardımcın olsun, inşallah zor zamanların çabuk geçer ve mutlu olursun. Allah a dua et başka yapacak birsey var mı?
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🌺
İntihara kalkıştığım zaman oldu ama hayat beni bir şekilde intihardan uzaklaştırdı ve bunun için de mutluyum
Senin adına sevindim. Benimde çok aklımdan geçiyor ama Buna cesaret edemiyorum. Aslında belki ederim ama kesin olarak ölmem lazım ölmeyip kurtulursam bide bunun utancı ile yaşarım
Ben her şeyi ayarlamıştım, ölüm %80 ihtimalle olacaktı ama daha kalkışamadan olaylar yaşadım ve vacgeçtim intihardan
Ne yaşadın biri mi geldi yoksa kendi içinde pişmanlık vs mi oldu
Birine aşık oldum olmadı, hayat hiç yolunda gitmedi, ne bir işte sabit çalışabildim ne bir baltaya sap derken canıma tak etti intihara kalkıştım o da olmadı ama şu an şükür hayatımın düzeni iyi kendimi toparladım durumum da iyi ama üzerinden 7 yıl geçti işte son bir yıldır iyiyim ben de
İntihara kalkışmamın üzerinden de 5 yıl geçti yanlış olmasın
Ne güzel Allah daim etsin iyi halini umarım bir daha o raddeye gelicek bişey yaşamazsın. Herkesin derdi elbette kendine ağırdır ama aşk meşk için intihar etmeye asls deymez hiç bişey için deymez aslında ama bu insan yüzünden bunu yapmak daha kötü hiç bir insan buna deymez. Aslında bakarsan bende ilaç almıştım bir ara 7. İlacı içtikten sonra pişman oldum yapamadım.
Amin inşallah allah kimseyi o duruma kadar getirmez, ben gözü karartmıştım, edecektim ama sonra vazgeçmemi sağlayan bir olay yaşadım, vaz geçtim, allah hepimizin ömrümde hepimize mutluluklar versin inşallah, o raddeye getirmesin
Amin bu arada teşekkür ederim 🥺
Amin 😊🙏🏻 ben de teşekkür ederim, güzel dileklerin için
Allah'a sarıl , duaya sarıl Allah'a dayanan boşa dusmez..
Doğru inancim var ama galiba daha sıkı tutunmak lazım Allah'ın ipine
Kendini ütopya inşa et ruhunla vakit geçir
Nasıl yapicam onu meditasyon gibi mi
Hayır iç dünyan
dun akilliydim intihari dusunuyordum bugun bilgeyim umursamiyorum
👍
Yaşamayı seviyorum, ne olursa olsun.
Ne mutlu size
Yaşamaya devam ediyorum
Mecburen öyle oluyor
Sosyal fobi
Dua etmek önemli güzel şeyler düşün
👍
İntiharı denemiştim 10 yıl kadar önce
Çare oluyor mu peki
Hayır
Nasıl kurtuldun kurtulduktan sonra bir aydinlanma yaşadın mi yads kalkismadan mi vazgeçtin
Ne kdu dinlerim anlatirsan
O kadar çok ki yazarak anlatilmaz bir dua etseniz yeterli teşekkür ederim
Amin Sağolun 🥺
ecelimin gelmesini bekliyorum
Bu şekildeyim aynen bunu beklemek bile azap gibi
Neker oldu anlatrsan caresini buluruz
Maneviyat önemli bu gibi durumlarda
Valla hepimiz ayınyız ya yapacak bir şey yok
Noldi sana da haçen anlat bakiyum oni
Sosyal fobim var zamanla geçer dedikçe zamanla daha beter hale geldi. Ve ben bunu aşmak için cabalasam da her konuda baski yapan ailem var. O baskı ile evlendim sonuç olarak boşandım. Hayatım her türlü kararik yani kaldıramıyorum artık daha bir çok şey var işte hangi birini diyim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?