Çaresiz kalınca ne yapıyorsunuz?

Annesi ve ablası benim dış gorunusum yüzünden beğenmemiş sevmemisler sevdiğim kişinin üzerine gidiyorlar o da bunaldi bende farkidnayim arada kladi çok üzerine gidiyorlar biliyorum bide uzak mesafe iliskisiydi 2 sene sürdürdük aileler tanıştı ve annesi benim dış görünüşünden dolsyi beğenmemiş küçük görünüyormuşun kisaymisim zayifmisim çocuk doguramazmisim ev gecindiremez misin oğlunun yanında çocuk gibi kaliyormusum gibi gibi bu infaz değil mi yargısız infaz Allah vergisi ne yapabilirim ki sevmek suç mu 2 sene kahrını çek çek annesi ablası begenemdi diye ayrıldı bunaldı farkındayım ikna edemiyor arada kladim diyor inanır mısınız Allah a nasıl dua etmem gerektigini bilmiyorum ailem soru soruyor bide aileleri tanistirdik aşırı anneci mi desem ailesine düşkün biri mi desem bilemiyorum ama bı insan Allah'ın verdiği şey dış görünüş nasıl değiştiriyim off içimi dokmem lazimdi kismeye bir şey diyemiyorum insnmicaksiniz ama dua ya oturup susup kaliyorum alalh a ne dmem gerek onu bile bilmez olmaz rabbim çıkarır demi onlardan annesi ablası büyüğüm bir şey de dmeek istemiyorum doğrusu diyemiyorum aklıma 2 sene boyunca emeklerim geliyor nasibim olsun istemiştim o da belki annesine ablasına karşı savunamadı bizi
Güncellemeler
1 yıl
Çok canım yandı ailenden kopmuş gibi çok sevdim nice şeyler yaptım onun için uyumadı uyumadim aç kaldı aç kaldım uzaktan ağrıannesi ablasına istese ikna edebilir di demi ama ikna edemedim diyor arada kaldım diyor annesi hakkımı helal etmem felan demiş doğru olan bu mu gerçekten
Güncellemeler
1 yıl
Diyorum hakkını helal etme ama işte kalbim izin vermiyor alalh çıkarır mı dersiniz ciakrsin belki kotu anlayan olucak ama rabbim ciakrsin nolur
Çaresiz kalınca ne yapıyorsunuz?