Selams
Tartışma esnasında ne kadar ileri gidebiliyorsun¿
Laf sokarım derindennn… 🤤

Selams
Tartışma esnasında ne kadar ileri gidebiliyorsun¿
Laf sokarım derindennn… 🤤

Ben kadınları çok seviyorum. Kadınlar üzerinden bir ornek vereyim.
Özellikle gözleri dönmüş ve adeta beni öldürmek istercesine bakışlar atan bir hanımefendiyi dusunelim. Ona güzel bir kahve yapıyorum o anda.
Kadınların öfkesi geçicidir genelde. O anda kurtarıcı taktiğim olan peceteden gül yapma olayına giriyorum. Eline uzatıyorum tabii hatun iptal. Bir anda nevri dönüyor.
Tam o anda akşam bir bulusma ayarlanır. "Bunları akşam yemekte konuşalım, şimdi acil bir işim var" denir. Hatun kişi akşam evinden alınır ve olay tatlıya bağlanır.
Bütün bunları neden anlattım bilmiyorum.
Günaydın, Ben tartışmayı pek sevmem çünkü cahille konuşmak zaman kaybı geliyor.. bunun yerine umursamamayı veya görmezden gelmeyi tercih ederim ama bazıları var ki kendini nimetten sayıyor onlara da gereken cevabı veriyorum tabi ki de.. uğraşmak istiyorlarsa ben 2 katı uğraşırım onlarla.. zaten öyle bir şey söylerim ki onlara SaIak demeden SaIal olduklarını göstermiş olurum ☺️✌️
😌🤌
😌✌️🥳
Cevap
61Cevap
Hiç ummadığı ve bildiğimden haberi dahi olmadığı setlerle yüzleşmek zorunda kalır. Daha da kötüsü onu düşürdüğüm yerden kendine gelip kalkması çok ama çok zor olur
Şeylerle**
Olsun o kadar
Ben tartışma esnasında bile üslubumu hiç bozmam ama tribime katlanmak zorunda kalır çünkü çabuk kırılan ve inatçı bir kişiliğe sahibim ben karşımdakini susarak cezalandırıyorum 😂😂
Beni bilen bilir, adamı tartışma esnasında hasta eder, sonrada geçmiş olsuna giderim
Hiçbir şeye.. benimle tartışabilen problemlidir.
Hddhs güzeldi bu.
Haklı olsa bile haksız olmaya :/ shxdhdhx
😅 çok zaman; ben
Haklı çıkma olasılığı çok düşük :)
Çenem güçlüdür. Kolay kolay pes etmem.
Ondan eminim, zeki kadınsın çünkü.
Soğukkanlıyım genelde umursamam, cevap vermeye de bilirim tartışma esnasında. Sanaldan her 💩'a sinirlenmem, iftira atıyorsa yalan yanlış, o zaman duymak istediği kadar bedavadan saydırırım kibarlık biryere kadar 😄
Ben de artık “aynen öyleyim, az bile yapmışım, ohhhh iyi etmişim” modundayım 😍
Kolay kolay tartışmadan geri çekilmem. Uzatırım da uzatırım. Herhangi bir konuda rahatsız olduğum bir tane cümle olsa dahi, diretirim. Bu karşıdaki kişiyi sıkar, yapacak bir şey de yok. Yani, bundan hoşnut olmayan insanlar oldu. Fakat en küçük detaylara takılabiliyorum. Neyse, sonuç olarak benimle tartışmaya girmeyin.
Algıda seçiciliğe bir örnek vermeliyim tam burada.
Soruyu okurken gif oynuyordu, gife değil yazıya odaklanmıştım. Bu sırada kız elindeki sigarayı atıp öfkeyle içeri giriyordu.
Fakat gif detayı bambaşkaymış 😅
Yok öyle bir şey 😅
Benimle tartışan birisi sıkıcı felsefeye ve acıkmaya hazır olsun
Tartışmasınlar daha iyi :D
Seni bilmem ama ben acıktım şu an 😀😃
Nasıl yani ya :D
Kimse olmayınca kendi kendime kuruldum ve acıktım 😄
Ben de tartışacağız sandım :D
Seninle zevkle tartışırım ama iki badire var.
Birincisi çok sık siteye girmiyorum, ikincisi sen yenilgiyi kabul etmiyorsun 😄
Yenilgiyi kabul etmiyorum değil o, yenilmiyorum 😂
Hangi yenilgiyi kabul edersin acabası
😬😬 vermem kendi kendimi ele
Yalnız ahhaah çok iyi bir yenilgi kabullenişi 😅🥳
Ne yenilgisi yahu 🙄
Kendini ele vermezken, aslında hangi yenilgiyi kabul ettiğini söyledin ya onu diyorum 😅
Hangisiymiş bana da söyle ben de bileyim
Umarım yanlış anlamadım, bu riski şimdilik göze alıp seni üzmemek için susacam 🙃
Aaa merak ederiz 😅
Merak iyidir. Yeryüzünde ki en büyük ziyan, merağı kalmamış insandır der Einstein
Einstein mı kaldı allasen, burada merak eden benim ona noluyor :D
Einstein bakış açısı ile seni takdir ediyorum, daha ne yapayım 😅
Merak ettiğim şeyi söyle
Çok mantıklı 😄😅😅
Bir kadını bilmem ama senin kastettiğin yenilgi, sevişme sırasında olan yenilgi olabilir. Hırçın biçimde karşı gelip tartışırken, erkeğin seni öperek sustırması ve...
Aslında dm ile söylenmesi gereken şeylerdi bunlar, yazdım artık 😅
😒 aboo, insanlar ne düşünüyor shdjs
Zorlama bir mantık değil ama 😅
Ne denir buna, bilemiyorum
Buna ne denir bilemem ama bana arsız denilebilir
😅 dedim farzet
Hadsizlik ettim.. Çünkü öyle gerekiyodu 😅
Onu da söyledim say 😅
Aynalarla konuşuyorum 😆
Bu denli güzel olmam dışında alışığım buna
Hoş sohbetler size
İnce bişey dedik, anlamazdan gel peki
😅 yahu ne istiyon sjdj
Heeeçç
Sevdiğim birisi ise susmama, sevmediğim birisi ise ona cevap bile vermeye tenezzül etmememe ( argoda güzel bir tabir var bu durumu çok güzel izah eden de neyse) hazırlıklı olmalı 😂😂😂
jddjja neymiş
😂 hayır tek seçenek o değil
Anlatmamak veya anlatabileceğin başka kanala geçmek gibi 😅
😬😬
Bazen alttan almak için kendimi frenlediğim doğrudur ama sabrım kırılırsa, karşımdaki kişiyi her eylemi ve sözü için pişman ederim.
Sabredebiliyorsun yani, güzel bir özellik bu.
Birkaç saniye? 😬
Peki 👌
Sınırlarıma saygı duymazsa her an hayatımdan şutlayabileceğime hazırlıklı olmalı
Her an ağzının ortasına yumruğu koyabilirim. Sanalda ciddiye alıp sklemiyorum bile. Direkt engel. O eziklerle mi uğraşacağım ahaha.
Uğraşılmak istiyorlar, kendilerini önemli sanmaya ihtiyaçları var 😅
Aynen aşkım ama onlara bu hazzı yaşatmak istemiyorum. Ötede havlasınlar kdddf
Sürekli gülümsemeye , mutlu olmaya 😃birazda delirmeye
Seninle tartışılmaz 😅
öyle deme 😃😎
Yok, oturur ağlar karşındaki 😬
😃😃😃
benim doğamda tartışmakta laf sokmakta yok doğru olan neyse onu yaparız değilmi gundi.
Öyle yapın tabii.
Hatırlamak ile alakası nedir 🙄 kullanıcı adını değiştirmişsin, adın m ile başlıyo
Bir şey olmaz, alışırsınız djdj
Çok sakin görünmeme aldanmayıp, çirkefliğime hazırlıklı olmalı 😄
Yess be :D
Zekice ve hazmedilmesi zor bir cevapla tokatlanmaya😉🫡
😌🤌
Çiçeğim💐😘
🌷beybiiii
Aniden dalabılırım de ‘ lan tamam sensin gö7oş ‘ diyerek salabılırım de 🤔
fjdjd “tamam sensin” ağır küfür içerir
Benimle tartışmak zordur, bu sebeple benimle tartışmaya niyetlenen biri veya birileri, benimle tartışamamaktan delirmeye baştan razı olmalı. Nefretimi kazanan kişilerle kesinlikle boş yere tartışıp ta nefesimi israf etmem.
Aklını kaybetmeye hazırlansın. Çok çenesi düşük pes etmesini bilmeyen insanı bile delirttiğimi bilirim sakinliğimden dolayı. Bu dünyada Türk olup bir de üstüne sakin olursan hiç kimse karşında duramaz
Sakinliğimden, öyle çıldırtan bir sakinliğim vardır ki hayret edersin bebekim 😄
Ben öyle insanlara hayranım :D
Hani konuş konuuuuuuuşşş diye çıldırtan tipten 😂😂
Bana da öğret jdjd
Aşkım sen gök gürültün bile güzeldir 😍
Çabuk parlıyorum ben yav 😅 güzel değil bu
Olsun bebeğim bazılarına da o gerek. Bana sakın yapma ha 😄
Denerim balım dkfkd
Neeeee çekip vursan daha iyiydi 🥺
Valla insan en çok da sevdiklerine parlıyor :D
Laf sokarm bayag ve onun hakaret etmesini sağlar ekran alır CİMER e şikayet ederim 😄
Oha oha yılaaanss :D
Karşısında tüm ayrıntılara dikkat edip, asla unutmayan biri olduğuna.
Şiir yazar gibi söversin sen sjdj
dfjfj azcık belli et sen de ya
En azından çaba var 😅
Ay ben uzun zamandır tartışmıyorum kimseyle onu farkettim şu an. Ne sıkıcı hayat bu ne be 😏
Gerçekten sıkıcı olmalı :D
Renk katmak için evdekilere sataşmaya karar verdim ajsjdkdkfkfkgkgkg
Yapma duuur djdj
Yaşlandım mı ne eskiden böyle miydim hey yavrum hey tartışırken hunharca rencide eder itinayla ego ezerdim. Neyse sanırım böylesi daha hayırlı olmuş hahahshshdududuf
Sağlam beddualar sonucu :D böyle olmuş olabilir djjd
Umursamamaya çünkü Bi noktadan sonra dikkatte bile almam.
Bu deli eder. :D
Tartışmayan biri olduğuma hazırlıklı olmalı. Susar susar en son raddede ortalığı yakar yıkarım anlayamaz. Neye uğradığını şaşırır. Hanımefendilik çizgimden çıkarmasınlar beni.
Vallahi bi kiz var genelde yani bazen tartışma oluyor aramizda ama 1 2 gun sonra normale dönüyoruz ozur diliyor vesaire o yuzden ona tepki vermiyorum cok ama başkası olursa canını okurum
Hem mantıklı olma konusunda hem de söz oyunlarında oldukça iyiyimdir.. Tartışmanın sonunda perişan edebilirim karşımdakini... İnme iner felç geçirir 😂😂
Her şeye hazır olsa iyi eder, kolay ikna olmam!
Pes etmem!
Alttan almam!
Egosunu doyurmam!
Hafife alır, çileden çıkarır sonrada en savunmasız anında da yerin dibine gömerim. Ama buna gerek var mı dersen hiç yok kendimi yoramam, yani dişli rakip bulmakta da iyice zorlanmaya başladım herkes hemen pes ediyorken hiç zevki yok.😀
Niyeti anlayıp ortak noktaya varmaya çalışırım o da hazırlıklı olsun ironi değilse laf sokmak sövmek tam bir ergenlikten ibaret belli noktaya kadar kendini savunursun gurur da bir yere kadar maksat karşılıklı laf atışmlarla zaman kaybetmek tarz değilse bu kafaya sahip varlıkla birlikte olmak zaman kaybı.. Benim düşüncelerim bunlar kimse alınmasın etmesin 🙃
Sevmedigim biriyse kacacak yer arasin :D sevdigim insanla tartisirken cozum uretmeye calisirim, sevgilimle tartisirsam love 😝
Anlık belki tepki göstermem ama uzun vadede devam ederse yaptırımlarım tabiki olur sabır taşı değiliz
Her seferinde haklı çıkmanın bir yolunu bulacağımı olur da haklı çıkamazsam kendisine bela olacağımı bilse güzel olur 😂😂
Tartışmalardan uzak durmaya çalışırım ama buna rağmen kırılırsam, kırıldığım kadar kırarım bundan şüphesi olmasın
Soğukkanlı oluşuma şaşıracagi muhakkak.. kimi zaman sakinlik derin bir sessizlik karşıdakini ne yapacağını bilmez bir durumun içine sokabilir.
Ben kavga etmem susarim kendi haline birakirim sonra acisini cok güzel bir sekilde cikartirim. 🙂🙂↕️
Güzel hallederim ben Kafamın tasını attırırsın
Kim attırır, ben naptım 😅🙄
Ha tamam :D
Kes
😅
Kırılmaya ve ağlamaya hazır olmali. Dilim hem baldır hem zehir.
Eskileri ısıtıp başa kakarım.
Jddj ister istemez..
Tartışma çıktı bir kere eskiler ortaya dökülmese olmaz afsfsd
Aklımda tutamam ben :D
Ufak şeyleri değil zaten canına batanlar unutulmaz merak etme
hiç ummadığı anda ummadığı şeyler duyabilir argo değil ama büyük laf çakarım
Sİnirlenirsem tepki veririm ama çok öfkeliysem derin susma huyum var.
10 yıl önceki olayı ısıtıp önüne getirebileceğimi, kindar değilim. Hafızam çok kuvvetli. :D
Lafımı hiç esirgemem neyse onu söylerim bilen bilir zaten
Ben direkt sallıyorum, afalliyor karşımdaki. Beklemedigi noktadan vururum.
Tartışma olayını sevmiyorum ama sinirlenince gözüm dönüyor
Ben tartişmam kafam kaldırmaz çıkarım uzaklaşırım ordan
Benimle tartışan biri sevyeli seviyesini kurulmalı yoksa tartışmam çünkü onun seviyesine düşemem
Kimseyle tartışmaya girme taraftarı değilim. Umursamam.
Çıldırmaya hazır ola geçsin. Sakinliğimle bunu çok basit başarıyorum. Vay kine vay haline 😃
Kulaklarına hazırlıklı olmalı. Çünkü duydukları karşısında yüzüme bakamaz hale gelir.
Hafızamdan korksun. Zira vuracağım yerler hafızamda kazılı.
Laf dalaşına girmeyi pek sevmem. Hep kazanmaktan sıkılıyorum
Anlamayana davul zurna az …demişler. Sakin durmayı tercih ederim, daha da gıcık oluyorlar
Özgüvenini kaybeder, buna hazırlıklı olup tedbir alsın.
Konu önemlidir. Is ile alakaliysa is hayatini bitiririm.
Ben direkt duygusallaşıyorum sesim titriyor boğazım düğümleniyor bu huyumdan nefret ediyorum ama maalesef böyle o yüzden genelde susuyorum.
tartışma sevmiyorum ben, olursa da en fazla kırdığı yerden kırarım
Her an ağlamama jdmsmdmd
Sinirden ağlıyorsun ya böyle, yeminle her damla gözyaşımı döverek atıyorum yüzümden ajdja
Allah benim canımı alaydı da senin gibi bir andavalla tartışmaya girmeyeydim aneyyyy hüüüüüğ 😂
Benimki aynen şu; bu mal niye uzakta ben şimdi kime vuracam jddja
KFKDKXLDÖCKDÖXKDÖXKDMD
Ben tartışmayı sevmem hıhı tamam aynen der geçerim
Sen mi seviyorsun? Ne yalancı insanlar var tanremm
Tartışılacak insan vardır o başka tabi Laz inadım tutuyor o zaman 😃
yaa bırak, ağlıyorsun sonra 😅
Tatlı dilimle karşılaşmaya hazır olmalı
😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?