Sohbete başlamak için ilk adımı siz mi atarsınız karşı taraftan mı beklersiniz?

Ben ilk adımı atarım, her zaman. Bence beklemeye gerek yok, o beni fark edicek de yanıma gelmeye karar vericek de bana soracak muhabbet edicez. Hiç gerek yok. Utanılacak bir şey değil sonuçta. Muhabbet etmek istiyorsam giderim yanına. Ne konuda muhabbet etmek istiyorsam başlarım konuşmaya. Eğer daha önce tanışmadığım birisiyse önce bir tanışırım ama. Taşındıktan sonra merak ettiğim veya üstüne muhabbet etmek istediğim konuyu açarım. Muhabbetim de sarar aslında, bazı kişileri en azından. Eğlenceli konuşurum yani merak ettiğim bir konuda. İnsanlarla konuşmak bana zevk verir çünkü.
Ondan adım bekledim ben. Daha önce mesaj atmıştım ama ilerlememisti sohbetimiz, belki de ilgim olduğunu anlamamıştı. Şimdi yüz yüze kısa da olsa konuşmalarımız oluyor, o başlattı bunu. Eminim ilerleyecektir. Her şeyi hemen harcamak tüketmek de istemiyorum. Yavaş yavaş olsun, tadını çıkaralım. 😇 Eskiden göz göze gelince gulumsemiyordu hiç, zaten göz göze gelmemeye çalışıyordu. Sonra ben çalışırken karşıdan geliyordu, içim bir hoş oldu, normalde çalışırken başka yerlere bakmam ama kısa süreliğine baktım ve göz göze gelemeyecegimiz zamanlarda beni kesiyormus galiba. Bir kaç kez daha yakaladım. 😇😇
Bazısı var hep karşıdan bekler bunu düzgünce söylediğin zaman ise yüzüme vuruyorsun gibi saçma bir tribe girer. En sevmediğim insan tipidir bu yüzden flortumle konuşmayı bile kesmiştim. Kimin başlattığının önemi yok tek taraflı başlatılmasın kâfi bence çünkü ilk atılan mesaj özel bir mesajtir. Ben senle konuşmaktan zevk alıyorum, senle konuşmak istiyorum mesajı taşır aslında
Ben her zaman ilk adımı beklerim yani ben atmam. bazen atabilirim ama karşımda ki kişiye ya da nasıl bir an olduğuna göre değişiyor ama ister arkadaş olsun ister aşk ilişkisi olsun ben hep karşımda ki kişiye göre adım atar belirlerim.
Cevap
53Cevap
Bennn özellikle karşı taraf atsın diye beklemem ama herkesle gereksiz samimiyet kurmayı sevmem ama karşı taraf bana bi adım atarsa ve iyi bi insanssa sonuna kadar da yanında olurum ben adım atmışsam zaten iyi niyetine güvenerek adım atmışımdır yani tamamen iyi bi insan olup olmamasına göre değişir 😄
Genelde kalabalık ve kapalı mekanlarda mesela club bar ortamında bakarım göz göze gelirsek direkt yanına gider selam veririm tanışırız bazen konser ortamında çok kız gelip tanıştı ortama göre ve keyfime göre hareket ediyorum
Sohbet başlatmakta üzerime yoktur. Karşı taraftan atak gelmesi için bekleyip değerli zamanımı harcayamam. Direkt adım atarım. Severim böyle afacanlıklar. 😌
Sohbet başlatma özelliği?
İlginçmiş
@MtAydın1907 tabii.
İyimiş
Sohbet derken sevgili anlamındaysa ben atmam karşı taraftan beklerim adım atan kızlar yadırganıyor çünkü ya da alay konusu oluyor hiç değmez bence o benim peşimden sürünsün daha iyi
İlk adımı bende çok attım.
karşı taraftan da geldi..
ben asla adım atmam karşı taraftan gelmeli diyenlerin cesareti asla yoktur. ya da kendine yediremiyordur.. sanki Paris Hilton da öyle bir hava yaratıyorlar kendi kendilerine onlara tek sözüm bekleyin daha çok beklersiniz.😀
Karşı tarafın herhangi bir şey becerebileceğini düşünmüyorum 💆. Onlar her şeyi erkeklerden bekliyorlar fkdk.
Aaa çok ayıp. d
Yok eşitliği savunuyorum sanada katılıyorum bu tür konularda tek taraflı bakmamak lazım her şey erkeklerden beklenmemeli, sadece espiri yaptım.
Genelde karşıdan bekliyorum, uğraşmayı sevmiyorum. Ben atsam bile karşılık göremiyorsam, atmam.
Çekingen ve utangaç yapımdan dolayı karşı taraftan beklerim. Birinin desteği olmadan atamıyorum.
İlk ben başlatamam karşı taraf rahatsız oluyor diye düşünürüm. Karşı taraf adım atarsa ben koşarım :d
İlk ben atarım ama karşımda ki kişi bana karşı hiçbir duygu beslemez 😕
Muhtemelen adım atarım ama bir hanım atarsa ve güzel atarsa 1 dir.
Artı 1 demek istedim
Ben atarım. Önce iyi tanımazlar beni sonra severler.
İlk kez görüşceksem karşı taraf ama sonralarında genelde ben adım atarım.
Bilirsin ki kızlar genellikle ilk adımı atmazlar. 😂
İki taraftan da beklentim olmaz yalnızlığı seviyorum.
Aşk iliskilerinde isim olmaz ama dostane olarak bende atarim karşıdan da beklerim bazen degisiyor
1 ben yazarım 2 ben yazarım o yazmıyosa daha ilk adımı atmam
Karşı taraftan ama çok ilgimi çekerse bende atım atarım
fark etmiyor ama genelde ben atarım sanırım.
hadi takibi bas hemen başlasın şu ilk adım. d
En İyi Cevap