Geçmişimden dolayı deliriyor olabilir miyim?

18 yaşındayım ve bu zamana kadar çok zor şeyler yaşadım ama bunları asla umursamadım hiç ciddiye almadım yaşam enerjimi mutluluğumu asla kaybetmedim ve kendime hiç zarar vermeye kalkmadım düşüncesine bile girmedim canım çok tatlı kendime iğne bile batırmazdım iki gün önceye kadar sabah uyandım aradan 20 dk geçtikten sonra aniden kalkıp kendimi kesmek için mutfağa gittim çok kararlıydım bıçağı aldım kendimi tam kesicekken kendi kendime saçmalama vücudunda iz kalır dedim balkona çıktım kendimi atmak için içimden biriyle konuşuyordum ve bu kişi ben değildim bana atla gitsin nolucak dedi arabanın üstüne atlamıyım dedim yanına atlarsın dedi haklısın dedim kendimi atmaya kalkarken ama ölmek istemiyorum ki dedim (not: yaşamayı gerçekten çok seviyorum deli doluyum hayatımın en kötü zamanlarında bile kendime zarar vermeyi asla düşünmedim) sonra odama geçtim ve iz kalmayacak şekilde kendime zarar verdim tırnaklarımı kendi üstümde kırdım sonra saatlerce sebepsiz yere ağladım diğer gün uyandıktan tekrar 20 dk sonra duşa girdim ve boğularak ölmek nasıl bi his diye düşündüm ve tekrar içimde ki ses dene bişey olmaz en fazla ölürsün dedi tamam dedim durulanayım deniyim dedim unuttum çıktım sonra yine ağlamaya başladım acaba yaşadığım şeylerin hep üstünü örttüğüm için mi böyle oldu aniden bu hale geldim geçmişimden dolayı mı?
Geçmişimden dolayı deliriyor olabilir miyim?