Kişilik & Karakter Her şeyle dalga geçmek mükemmel bir olay değil mi? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ancak böyle mutlu olabiliyorum aksi halde hayatın ciddiliğini çok sıkıcı buluyorum ciddi insanlar benle muhatap olmasın Güncellemeler+1 yıl Ne çok duyar kastınız be aglamayın Her şeyle dalga geçmek mükemmel bir olay değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. HAyır bence değildir 0 0 Yorumla
bixi35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bu taktik ful işe yariyorur ipimle kuşağim * * mod efsane smxmcm 1 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Heh işte bahsetmek istediğim şey tamamen bu jdjskjdkd bazı insanlar karaktersizce demiş nalaka yani ksksjnx Yorumla bixi35 +1 yıl takma onlari ee o zmn otiriyim bütüngün sacma seylere kafa takiyim motorla cikti bir bagiriyorum milet sicriyo smxmck Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet hayatı biraz telaş yaşamak lazım.. yoksa hasta oluyoruz zaten 😁 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her şeyle değil şimdi şaka yapılacak ortam var yapılmayacak ortam var :D 0 0 Yorumla
ruhu-revann Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Haklısın bazen diyorum ki keşke ben de öyle olabilsem 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bir gün o dalga gelir, seni boğar yalnız. Fazlası da iyi gelmez. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ciddiye almayı çok ciddiye alıyorsunuzNejat İşler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence değil, her insan dalgayı kaldıramaz kalp kırmaktan beddua almaktan korkarım ben 0 0 Yorumla
oylesiinebiricnm Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl dozunda dalga geciyorum bazende ciddiye donuk oluyorum nedense 0 0 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Karaktersizlik hic hoş bir şey degil 0 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl Yo kendim eğleniyorum mu evet kendim için yasadığıma göre diger insanların ne düşündüğü umrumda değil Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Doğru yoldasın çekirge. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
HAyır bence değildir
bu taktik ful işe yariyorur ipimle kuşağim * * mod efsane smxmcm
Heh işte bahsetmek istediğim şey tamamen bu jdjskjdkd bazı insanlar karaktersizce demiş nalaka yani ksksjnx
takma onlari ee o zmn otiriyim bütüngün sacma seylere kafa takiyim motorla cikti bir bagiriyorum milet sicriyo smxmck
Evet hayatı biraz telaş yaşamak lazım.. yoksa hasta oluyoruz zaten 😁
Her şeyle değil şimdi şaka yapılacak ortam var yapılmayacak ortam var :D
Haklısın bazen diyorum ki keşke ben de öyle olabilsem
Bir gün o dalga gelir, seni boğar yalnız. Fazlası da iyi gelmez.
Ciddiye almayı çok ciddiye alıyorsunuz
Nejat İşler
Bence değil, her insan dalgayı kaldıramaz kalp kırmaktan beddua almaktan korkarım ben
dozunda dalga geciyorum bazende ciddiye donuk oluyorum nedense
Karaktersizlik hic hoş bir şey degil
Yo kendim eğleniyorum mu evet kendim için yasadığıma göre diger insanların ne düşündüğü umrumda değil
Doğru yoldasın çekirge.
Hayati tespih yapmisim salliyormusum
Olabilir
Aşırı itici olabiliyor bazen
Büyüyünce geçer.
Değil