Tepkinizi aman yine de kimse üzülmesin diye içinizde mi yaşarsınız yoksa banane ben üzüldüm herkes üzülsün deyip karşınıza mı kusarsınız?

Tepkinizi aman yine de kimse üzülmesin diye içinizde mi yaşarsınız yoksa banane ben üzüldüm herkes üzülsün deyip karşınıza mı kusarsınız?
Üzüldüğüm ya da kırıldığım zaman asla başkalarını düşünerek hareket etmem. Hiç düşünmeden beni kıran birine açık açık ne hissediyorsam söylerim. İçime atıp yük edemem bunu kendime.
En doğrusu bu bence de 😇
Ben şunu anlıyorum...
İnsanlara ne anlatırsan anlat, onlar hep kendi doğrularına inanacaklar. İstersen önlerine kanıt koy, istersen kendini feda et. Onlar için bunun önemi yok. Beyinlerinin en küçük kıvrımında, inandıkları şeyler barınıyor. Oraya asla nüfuz edemiyorsun. Sabit fikri değiştiremiyorsun.
Bunu zaman içinde anladım ve artık tepki vermekle uğraşmıyorum. Kimsenin beni üzmesine müsaade etmiyorum.
Cevap
4Cevap
Ben genellikle içime atarım her zaman zaten hep içimize atmaktan bu hale geliyoruz.. gerçi bağırsak da bir şey değişmez.
Ben çok içime atamıyorum bir tek benim içimde dert olup büyüyeceğine karşıyada biraz yük göndereyim oda taşısın
İşine atma vur insanların yüzüne olan sana olur
Eskiden kendime zarar verme stilim;susmaktı. Artık öyle biri değilim, kırar dökerim. Kırılmak yerine kırmak daha mantıklı!
Zaten hep başkaları üzülmesin diye diye bu hale gelmedik mi bence de en doğrusu bu
Öyle oldu, artık onlar üzülsün
benim üzülmem dünyanın umrunda dğeil.. susuyorum geçiyorum
Karsiya nadiren bagiririm. Icimde firtinalar da kopsa yansitmam. Gerek yok o sinirle kirmaya.
Karşı halden anlamıyorsa bağırsan ne fayda kabuğuma çekilirim ve buz olurum
İçimde tutar tek kalınca abuk subuk şeylere sinirlenir ya da aglarım
Önce bağırır sonra susar, sessizleşirim..
İçime her zaman
içime atarım herşeyi
Ben içime atıyorum kötü bir alışkanlık
Ben kimseye bağırmam
Anlamayacaksa hiç uğraşmam
Içimde bağırırım
önce içimde sonra dışımda
Karşıya
içime
İkisi
İçime bağırırım
İçime bastırıyorum.