Resmen sanat eseri gibi olan gün doğumu bana ayrı bir huzur veriyor. Gün batımı daha çok hüznü çağırırken, gün doğumu yeni umutlara gebe. Sizce hangisi?

Ordu’da gün doğumu…
Resmen sanat eseri gibi olan gün doğumu bana ayrı bir huzur veriyor. Gün batımı daha çok hüznü çağırırken, gün doğumu yeni umutlara gebe. Sizce hangisi?

Ordu’da gün doğumu…
Benim için güneşim doğuşu daha güzeldir.. sabah özellikle de o serin hava da güneşi izlemek.. yavaş yavaş her yerin aydınlandığını görmek daha h8uzur verici.. güneşin batışını ise hiç sevmiyorum..
Ikisi de güzel ama bizim memlekete gittiğimizde babamla ben sahil kenarında kafede oturuyorduk. Gün batımı manzara o kadar güzel ki... Kafenin ismi "Gün Batımı" lakap ismi. O yüzden hergün güzel manzara çıkıyor..☺
Gün doğumu Umutların habercisiyken batışı sessiz bir kabulleniş gibi geliyor bana. Ancak karanlığında bir büyüsü var ay gibi. O yüzden batışı diyorum 🌓
Geçen gün bunu düşünmüştüm ve ikisininde ayrı bir güzelliği var. Fakat güneşin batışı ve ardından yıldızları izlemek daha keyif veriyor.
Cevap
5Cevap
Ben batışını tercih edenlerdenim çünkü geceyi severim..
Batışı. Hem mesai saatinin bittiğini gösteriyor. Gerçi benim pek saatim yok ama olsun.
Gün doğumunu yolculukta severim gün batışınıda yürüyüş yaparken izlemesi zevkli gelir bana
Aynı şekilde ben de :) O gün doğumu da yolculuğa ait. Belki de umuda yolculuk.
İkisi de ayrıdır. Doğuşlar daha hüzünlüdür bu yüzden daha keyiflidir bence.
Gün batımının ve gün doğumunun ayrı bir hissi var. Severim ikisini de
Güneşin kendisi bana huzur vermeye yetiyor, o yüzden hiç batmasın diyorum.
Kahve eşliğinde güneşin batışını izlemek çok güzel.
İkiside çok güzel :) her doğuş yeniden umutlar, her batış yok olan umutlar. Dünya gibi, insan gibi hayat gibi :)
Batımını seviyorum hüzünlü geliyor …
Site genelde hüzne meftûn 😂
Güneşle alakası yok 😂
:))
Batışı daha romantik, doğuşu daha motive edici.
Ben ikisini de seviyorum
Gün doğumu çok daha güzel ve umut verici
Batışı
Batışını daha çok seviyorum
Doğuşu daha keyifli
İkiside çok güzel bir his veriyor.
Hem doğuşu hemde batışı 😄😄
Batışı bence dinlenme vakti çünkü 💆
Gün batımı daha güzel bence
Güneşin doğuşu daha keyifli ve huzurlu.
Batışı
Batısı