Sok saklandığın ağaç arkası, son yıkandığın leğen, son ısındığın soba, son yediğin leblebi tozu ya da niceleri. Yeniler bilmez de eskilerin gözü yaşlı 🥹

Sok saklandığın ağaç arkası, son yıkandığın leğen, son ısındığın soba, son yediğin leblebi tozu ya da niceleri. Yeniler bilmez de eskilerin gözü yaşlı 🥹

Ay çok güzel bir soru bu, beni geçmişe götüren...
Duygulanmamak elde değil. Teşekkür ederiz.
Ben çok erken büyüdüm, ya da zorunda kaldım sanırım.
Çocukluğumla ilgili en net ve etkili olarak hatırladığım, sobanın üzerinde kaynayan ıhlamurun kokusu... O kokuya uyanırdırdım sabahları, bugün hala bazen burnuma ıhlamur kokusu gelir.
Ne hoş anı. Ben de teşekkür ederim ☺️
Rahmetli babam dışardan bulup getirdiği tuğlaları bir beze sarıp sobanın üstünde ısıtırdı.. Yatağımızın ayak tarafına koyardı onları.. Ayaklarım ve sonra minik bedenim ısınırdı yorganın altında.. O kızgın tuğlanın sıcaklığı kaplardı yatağın içini.. şu an her ayağım üşüdüğünde bu gelir aklıma.. Kimi zaman keşke diyorum.. Ayağım değil de.. Çocuk kalbim ısınsaymış.. ne zaman kız çocuğunu öpen ona sarılan onu kucaklayan bir baba görsem.. üşürüm..
Sen ne yaptın be..
Sorularınla aynı derinlikte.. hepsi bu..😢
Fazlası var, yüreğine sağlık.. Kitap gibi, harika.
Bir kitabın bir sayfasinda yazan cümlelerden ibaret olmasını o kadar isterdim ki.. o kadar çok isterdim ki..
Yaşanmışlıkta hayır vardır. Keşke olmasaydı belki ama iyi ki de dedirtir günün birinde.
Hiç birşeyi dert etmeyen çocukluğumuzu mu sordunuz? Sadece abur cubur annem izin vermedi üzüntüsünü öyleyse, sanırım ben hiç çocuk olmadım. En eski hatırladığım anım 2,5 yaşlarındaydı. Sonrası herşeyin farkında olarak ve annemi anlayarak geçti. Hüzünlendim bu soruya.
Mezarlıkta hayatta en sevdiğim kişiyi gömerken her şeyimi orada bıraktım. Çocukluğum , umudum , yaşama sevincim hatta biliyor musun kendimde sanki ölmüşümde yaşadıklarım rüya gibi.
Hayatta her sevdiğini kaybetmiş biri olarak gayet biliyorum. Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun cümlemizin sevdiklerine Rabbim rahmet eylesin. Yaşamayan bilemez hiç bir şekilde anlayamaz zaten.
Cevap
12Cevap
Çocukluğumu 22 Eylül 2022 de kardeşimle beraber gömdüm.
Mekanı cennet olsun.
Amin.
Bırakmadım sadece içimde saklı duruyor yalnız olduğum zaman çıkıyor ortaya
Çocukluğumu en son geçmişte bıraktım.. yıllar önce
Çocukluğumu asla bırakmam ki ben..
9 yaşında Ayakkabı boyarken
11 yaşında Sanayide çalışırken
13 yaşında Kahvede garsonluk yaparken
Hayatlarımız da aynı, tahteravalliye binelim mi 😂
Estağfurullah kıymetli kardeşim. Bilmukabele
Hocam nerede net hatırlamasamda. Arada arkadaşlar ile bir araya gelip çok yâd ediyoruz o zamanları :)
Hepimiz gibi :)
Bırakmadım küçüken olgundum yaş aldıkça küçülüyorum sanki😅😅
O da güzel :)
Onu karanlık odaya kilitledim uyu artık miniğim dedim
:(
Ben hiç üzülmüyorum sende boş ver 🥲
Aynı ben o yüzden.
Anladım..
Bırakmadım ama kendisi her zaman gün yüzüne çıkmıyor. Beni takip ettiğini adımlarından hissedebiliyorum. Kendisini gösterebilmesi için, benim onayımı alması gerekiyor.
Çocukluğumu en son anneannem ölünce bıraktım bize annem değil anneannem baktı büyüttü malesefki tek doğurmak değil sahip çıkmak ve her zaman kızlarının arkasında durmaktır ama annem biz kucukken çok iyi hatırlıyorum bizi anneanneme bırakıp hep gezmelere giderdi benlen kız kardeşlerimlen hic ilgilenmezdi çok ilgisizdi çocukluğumu güzel yasıyamadim diyebilirim 🤧
Gercekten ya ben hala cocuk da olabilirim ama. Aramizda 10 yas olan kardesim "abla 24 yasindasin bu hareketler ne" diyor. O sirada ben iett camina yansiyan görüntüme bakarak 'bu kombin bu guzellik şaka mi kizim" diyordum. Hakli olabilir. Konu buraya nasil geldi bilmiyorm
Çocukluğum 12 yaşında flört etmeye başlamam ile bitti.
🙄
Çok yaramaz bir çocuktum ve her yaptığım yaramazlıktan keyif alırdım. Hala da yaparım 😅sanırım çocuk yaşıyor, her şeye rağmen
Tırmanıp da hep düştüğüm kayısı ağacında.. çünkü birtek o masum yaralar atlatırdı beni keşke hep o ağaçtan düşüp yara alsaydım ama büyümeseydim..
Ağlatırdı***🙏
Aralık 2023 hayallerimin çok uç olduğunu anladigimda
Çocuklugumu 2017 yilinda bir evde biraktim.
@YanlizligiSeven aman
@Vincentvega123 Düsündügün sey degil.
Bişey düşündüğüm yok
Kaybettim sanırım ben onu nerede olduğunu bilmiyorum belki de saklanıyor
Eski günlerimize daha huzurluyduk.. en son nerde bıraktığımı hatırlamıyorum.
2007 yılında İstanbul atatürk havalimanında bıraktım.. ne yazık ki havalimanıda kalmadı artık temelli gitti.
Ülkem Azerbaycanda çünki başka ülkeye taşındıktan sonra her şey bitti
1983 15 Mart
Bankta dondurma yerken
Sokakta evcilik arkadaşlarımla oynarken bıraktım😊
Lise bitti çocukluk bitti
ben 7 yaşımda bıraktım
06.03.2017 de saat 18.30 bir hastane bahçesinde
2007 gibi bıraktım
Hiç bir yerde
13 yil oncesinde kaldi
15 yıl öncesinde kaldı
Yine saçmalamışsın çocukluk altında bokları gezmektir