Derler ki; başkasıyla tamamlanacağını sanmak, bir yanılgı sadece.. İnsan, ancak kendisiyle tamamlanabilir.. Bir zamanlar, bir yerlerde bıraktığı parçasıyla..
Kendini nerede bıraktın? O saf masum halini? Hangi acı deneyimde ya da deneyimlerde?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Derler ki; başkasıyla tamamlanacağını sanmak, bir yanılgı sadece.. İnsan, ancak kendisiyle tamamlanabilir.. Bir zamanlar, bir yerlerde bıraktığı parçasıyla..
Kendini nerede bıraktın? O saf masum halini? Hangi acı deneyimde ya da deneyimlerde?
2017 yılında bi akşam hem içip hem çalışıp, iş bittikten sonra da evimin balkonun da oturup rüzgarın ve ağaçların hışırtısını dinleyip içip, mutlu olduğum zamanlarda bıraktım galiba.
Herkes mi yaralı :(
Umarım herkes yarasına merhemini bulur günün birinde 🙏
Kendimi en son, birinin gözlerinde anlaşılmayı beklerken bıraktım. Sesim titrerken güçlü görünmeye çalıştığım o dar, nefessiz cümlenin içinde. İlk hayal kırıklığımın kapısına astım en masum halimi. Kimsenin görmediği ama herkesin dokunduğu kapıya, hiç unutmayayım diye. Ve belki hâlâ bir şarkının ortasında, gecenin tam üçünde yine aynı tereddütte bekliyorum.
Yorumunuzu paylaştığınız video eşliğinde okudum :) Keyifli ve biraz da acıydı. Hayat gibi.
Öyle ya, hayat gibi...
Teşekkürler.
🌸
Kendimi en son biraz fazla güçlü görünmeye çalışırken bıraktım. Her şeyi tolere ederken, sorun yok derken içimde birikenleri fark etmedim. Dışarıdan sakin, içeriden yorgun bir yerde. Sonra dönüp bakınca anladım; insan bazen kendini en çok idare ederken kaybediyor.
Aha şimdi yatağa emanet edecem yastıkla baş başa kalacak ve bütün şeftatiyle yorganın sarmasını umacam buraya bırakıyorum kendimi alarma inat 😃
Alarm çalınca görücem ben sizi :))
Alarm çalınca anlık çekerim tamam tövbest😂
Neyse uyusam iyi olacak:)))
Kendimi en çok üniversite yıllarımda, içimden geldiği gibi sevme cesaretimi gösteremediğim ilişkilerde bıraktım sanırım 💔 O masum halim, herkesi memnun etmeye çalışırken yavaş yavaş inceldi. Şimdi Çanakkale’de, denize bakarken o kızı yeniden elinden tutmaya çalışıyorum. Tamamlanmak galiba biraz da kendini affetmekle başlıyor 🌿
Cevap
20Cevap
Ben kendimi her yerde bıraktım. Bin parça yapboz gibi
Kendimi bırakmadım
https://hizliresim.com/aavmk8z
.. al bakalım spor sonrası taze çıktı. Artık fıstık mı dökersin ceviz mi bilemedim.
Hay maşallah 😅
Kendimi bir yerde biraktim ama bulamıyorum belkide bulunmak istemiyorumdur hiçlik koybolmusluk şu an için iyi: ))
Amann efendim gizlenmek zevklidir, bulunmamak felaket demişlerdi. Siz yinede çok kaybolmayın :))
Piki efenim sizin sözünüzü dinliciğim:))
Estağfurullah:))
Yok kiz saka olsun diye sey ettim seni biliyorum estağfurullahlik bir durum yok 💝💘💘💕
☺️🌸
Henüz bırakmadım şu an yarısını verdim şimdilik tamamı için bekliyorum.
Hiçbir yerde bırakmadım bırakmam haketmeyene, neden bırakayım geri aldım elinden çünkü sonrasında bana yeniden lazım olacak.
Sabah yatakta bıraktım hala da orada. Fırsatını bulsam gidip uyuyacağım.
Yarım kalmış duygularla bezeli bir yaşamın ortasında.
Annemin vefat ettiği günde.
Allah rahmet eylesin 🙏
Ben galiba lisede bıraktım sonrasini hatırlamıyorum 😅
lisede, ışınlayabilir misiniz
Maalesef. şu an için deneme aşamasında.
hay şansımı seveyim
Issizligin ortasında
Karaca ahmette.
İnsan kırıldığı zaman masumlugunu kaybeder
Oturuyorum öylece
Doğduğumda buraktım
Ayvalık sahillerinde