Kişilik & Karakter Dışınız olarak insanlara gülen ama içiniz kan ağlayan? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ben yıllardır böyleyim gören mutlu sanıyor ama içimi kimse bilmiyor her zaman kuyruğu dik tutan biri olarak https://youtu.be/wyVKQRe2mHw?si=X03vnQf1cpVJS9JR Dışınız olarak insanlara gülen ama içiniz kan ağlayan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bende öyleyim yıllardır 0 0 Yorumla
büşbüş6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben de öyleyim. İnsanlar ''hayat sana güzel'' diye düşünür hakkımda. Gerçek beni yansıtmam. 2 0 Yorumla
Nur_canseven08 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl O insanların yanında olmayı dertlerini dinlemeyi çok isterim ve bence böyle birisi size derdini açıyorsa özelsiniz onun için 1 0 Yorumla
uykununbe Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Ben göründüğün gibiyim dıştan bakarsan bu embesil bir slak dersin içimde öyle 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende öyleyim yıllardır
Ben de öyleyim. İnsanlar ''hayat sana güzel'' diye düşünür hakkımda. Gerçek beni yansıtmam.
O insanların yanında olmayı dertlerini dinlemeyi çok isterim ve bence böyle birisi size derdini açıyorsa özelsiniz onun için
Ben göründüğün gibiyim dıştan bakarsan bu embesil bir slak dersin içimde öyle
Öyle