Sevgilimden ayrıldım iş yerinde 11 saat çalışıyorum mental olarak çöktüm iş yeri yıllık izin de vermiyor ben ölmek istiyorum ölsem de kurtulsam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sence ölünce bitiyor mu bak ölmek çözüm değil öncelikle bunu bil her insan gibi sizde yollarınızı ayırdınız evet unutmak zor alışmak zor ama zaman içinde geride kalmış olacak öncelikle bunu bil
işyerinde kaç yıl çalışıyorsun yeni mi girdin hayat bu şekilde zor gelebilir ama akşamları kendine hafta sonunu kendine ayır
Ben onu çok sevmiştim ama hiç bitmeyecek gibi çok zoruma gidiyor. Üstüne iş yerinde çok fazla mobbinge maruz kalıyoruz sürekli 11 saat çalışıyoruz haftada bir gün izin 2 yıldır çalışıyorum çağrı merkezinde artık müşterilerin bagirislari beynimde yankılanıyor şu an ağlayarak onlara yardımcı olmaya çalışıyorum berbat bir durum çok yıprandım henüz atanamadim diye de çıkamıyorum
bir işyerinde bir yılı doldurunca 14 gün yıllık izin hakkın doğuyor
izin vermiyorsalar kanuna başvur derim
zaten moping yapoyrslar oda seni haklı çıkarır
giden gitti artık onu düşünme yaralarını nasıl sararsın ona odaklan artık
dediğim gibi akşamları ve hafta sonunu kendine ayır
ama gerçekten kendine ayır
Dava açarsam kazanip tazminatımı alabilirim ama çok uzun zahmetli işler iki şahit gerekiyor deliller gerekiyor vs uğraşacak halde değilim.
Berbat bir şirket az kişiyle çok iş yapıyorlar
anladım allah yardımcın olsun
ama bunu erteleme bence
Teşekkür ederim Allah razı olsun 💙
rica ederim amin cümlemizden razı olsun
canın sıkıldığında konuşmak istersen burdayım
Olursa yazarim çok sağ ol🌼
rica ederim
Bugün çok saçma bir şey yaşadım onun numarasını kaydedip WhatsApptan baktım kişilerim arasında çıkmadı önce acaba numarayı mi yanlış yazdım diye düşündüm sonra emin oldum doğru yazdığıma her halde numarasını değiştirdi diye düşündüm normalden aradım nasıl olsa numarasını değiştirmistir kafasıyla çaldı hemen kapattım kapattığım gibi o aradı panikten açamadım sonra ben aradım açmadı çalmiyordu bile Instagramdan yazdım beni niye engelledin diye oda ne engellemesi dedi WhatsAppin niye yok bu arada dedim oda var dedi olmaz olur mu dedi sonra tekrar girdim baktım bu sefer vardı kafayı yedim paranoyak mi oldum rezil oldum ona hala onu düşündüğümü düşünecek
Ona gerekli açıklamayı yaparsan öyle düşünmez
Ama geçip gitmiş kişiyi tekrar neden ekliyorsun ki
Beni hala deli gibi seviyorsun dedi hemen ego tavan🥺
Birden aklıma geldi bir bakayım dedim ama nasıl öyle oldu iyice paranoyak oldum anlamadım eminim yoktu kisilerimde. O kadar kötü bir şey ki benim olmayan bir şeyi kaybettim diye korktum
Gerçeği sen biliyorsun
Ne düşünürse düşünsün gerçek ortada
Senin degilse üzülme
Evet onu hala çok seviyorum çok özlüyorum ama o bir narsist ondan uzak durmam gerekiyor başarabilirsem
Yaparsın ama sadece zaman
Bir buçuk ay oldu hala bir değişme olmadı onu çok özlüyorum bu aşk mı takıntı mi bilmiyorum o beni çoktan unuttu ama ben unutamıyorum
Dedim ya zaman belki uzun sürecek buda sabır biraz
Ayrılan benim ama aynı zamanda ayrılığı kabullenemeyen de benim kabullensem unutacağım neyse iyi olmaya çalışacağım teşekkür ederim dinlediğin için 🌼
Rica ederim
Ama kabullen madem oyle
İyice dibe bat ayakların zemine deyince yukarı çıkmaya başlarsın.
Boguluyorum zaten daha ne kadar dibe batmam gerekecek
Özel bir şirkette çalışıyorum haftanın 6 günü her gün 11 saat bünyem kaldırmıyor çalışmaya mecburumda saçma sapan bir hayat
Ne iş yapıyorsun.
Müşteri hizmetlerinde çalışiyorum müşterilerin bagirislarindan nefret ediyorum hepsinden nefret ediyorum
Başka yerlere iş başvurusunda bulun. En büyük mutsuzluğun sevmediğin bir iş yerinde çalışmak olur.
Niye ayrildin
Değer vermiyordu bana bundan dolayi ayrıldım
Yorumlarını okudum üzüldüm geçmiş olsun isallah tez zamanda psikolojik olarak düzelirsin
Çok teşekkür ederim 🌼