Berbat hissediyorum, yalnız, çaresiz ve başarısız.. O kadar mutsuzum ki. Boşa koysam dolmuyor, doluya koysam almıyor.
Allaha şükür sağlıklıyım ama sıkışmış hissediyorum. Derslerime yoğunluk veremiyorum, nereden başlayacağımı bilmiyorum..
Berbat hissediyorum, yalnız, çaresiz ve başarısız.. O kadar mutsuzum ki. Boşa koysam dolmuyor, doluya koysam almıyor.
Allaha şükür sağlıklıyım ama sıkışmış hissediyorum. Derslerime yoğunluk veremiyorum, nereden başlayacağımı bilmiyorum..
Nereden başlayacağını düşünme bile başla bir yerden. Kendinin farkında olan bir insan olduğun belli bu durumdan kendini çıkarman da senin elinde. Sakinleş ve düşün kendinle konuş mantıklı olanı mantıksızdan ayır istersen başaramayacağın bir şey yok. Ne yalnızsın ne de çaresizsin unutma
Doğaya git. Ormana, nehre, göle. Rüzgarın, kuşların, ağaçların ve suyun olduğu yerlere. Toprağın can verdiği yerlere. İnsan arada bir sahtelikten uzaklaşıp gerçekliğe geri dönüp enerji toplamalı. Dene.
Cevap
4Cevap
Bence bunun için sizi mutlu eden şeyleri yapın
Düşüncelerle ilgili video izle bol bol olmadu sürekli birileriyle sohbet edip kafanı dağıt
Depresyona girmişsin
Yaş kaç
23
Çok erken değil mi isyan etmek için
Erken ama kurtulamıyorum bu durumdan
Çok erken başlamışsın o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?