+1 yılEn nefret ettiğim insan modeli kendi sıfatına bakmadan başkasının dış görünüşü hakkında kötü yorum yapan kişidir.(İsterse 10/10 görünüşe sahip olsun.)
Bir başkasını dış görünüşü üzerinden yargılayıp aşağılayan kişi dünyanın en aşağılık insanıdır. Hiç kimse genetik piyangondan kazandıkları üzerinde gurur yapma hakkına sahip değildir. Hiçbirimiz yarın bir gün sakat kalıp felç olamayacağımızı ya da zihinsel engelli olup olamayacağımızı ya da üçüncü derece yanık tüm güzelliğimizi kaybetmeyeceğimizin garantisi yok. Her şeyi bir tarafa bırakın en geç 40 yaşından sonra herkesin sıfatı birbirinin aynı oluyor. Hepimizin suratı buruşmaya başlıyor.
Kafanızı çalıştırıp edindiğiniz bir mesleğiniz/statünüz yoksa, emeğinizle çalışıp büyütüp kurduğunuz orta/büyük ölçekli bir işiniz yoksa hepimiz boş adamlarız. İsterseniz uber yakışıklı olun, isterseniz 25 cm y.. rağınız olsun. Hiçbir erkeğe 25 yaşından sonra tipine ve pipisine göre değer biçilmez. Tipine bakılır ama parasına, statüsüne ve sosyal yeteneklerine göre değer biçilir. Bunlar yoksa erkek güzeli olsanız da boş. Paranız arabanız statünüz yoksa sizi tipinizden dolayı ancak ananız sever ya da ananız yaşında hatta ananızdan büyük dul karı olarak yaşayan folloşlar sever. Eğer para, araba, statü olan hiçbir erkeğe kadınlar çirkin demezler. Kadınlar, parası olan erkeğe aşık olduğuna en başta kendilerini inandıracak kadar akıllı yaratıklardır.
https://www.youtube.com/embed/KmYDtmc-oFk111 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun fiko bak bu dediklerini okusunlar gayette gerçek bir şey bunlar bu arada senin tipin iyi bunu unutma diyenleride aldırma karizma adamsın bir kere erkeğin çirkini olmaz.
- +1 yıl
@Cendere1910 Ya şimdi mesele benim tipim değil ya da insanların tipimle ilgili ne söylediği de değil. Kimse beni onaylamak zorunda değil. Benim derdim de kendimi kimseye onaylatmak değil.
Doğru söylüyorsun çirkin erkek yoktur. Parası, arabası, statüsü ve sosyal yaşamı olmayan pısırık erkek vardır. Çirkin kadın da yoktur. Mini etek, crop, mayo, bikini giymemiş kadın vardır.
Kadının sermayesi dekolte, erkeğin serveti cüzdan, siyasetçinin zenginliğiyse yalandır.
NOT: O tiryaki midir nedir ağzında sigarayla pp vermiş, suratının yarısı görünmeyen arkadaşı da engelledim. Aklı sıra bana laf sokuyor yok demogoji, yok içinde bulunduğu topluma yaranmaya çalışan bilmem ne. Küçücük beyniyle beni hedef gösteriyor. Daha önceden muhatap olduğum birisi değil ama...
Sonuçta burası bir sosyal paylaşım sitesi. İnteraktif bir enformasyon kanalı. Demagoji de yaparım diyalektik de yaparım. Burada seks muhabbeti yapılıyorsa sofistike paylaşımlar da yapılabilir ama belli ki aklı vicdanı hür, özgür düşünce sahibi insanlar beyefendinin bir tarafına batmış o yüzden engeli bastım. Artık paylaşımlarımı da göremez. Mesaj kutusu açık. Bir laf edecektim ona da. Hukuki sorumluluk altına girmek istemiyorum. - +1 yıl
boş ver salla fiko olsun niye kavga ettiniz siz bakim
- +1 yıl
Yok kavga etmedik. Ben kendisini hiç tanımıyorum. Daha önce hiçbir diyaloğumuz da olmadı da sanki sürekli beni hedef gösterir gibi yazılar yazıyor.
- +1 yıl
İsmini yazıp yapıyor bunu
- +1 yıl
Hayır hayır isim vermeden yapıyor.
- +1 yıl
O zaman sana demiyordur fiko sanmam öyle düşündünde direk kendisine sor kim olursa olsun
- +1 yıl
@Cendere1910 Ya bana söyleyip söylememesi değil mesele. Şurada faydalı içerikler paylaşan insanlara karşı kamuoyu oluşturmaya çalışmasın hiç kimse
- +1 yıl
Doğrudur sen bayağı gıcık olmuşsun 😂
- +1 yıl
😅🤣😅 Ya o değil. Bize demagoji yaptığımızı söylerken bile demagoji yapıyor ya ona gülüyorum asıl.🤣😅
- +1 yıl
Ama bence güzel anlasirsiniz ikiniz söyleyim iyidir oda fiko
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEgolu insanlar.. yalancı insanlar.. iki yüzlü olanlar.. eleştirdiği şeyi kendisi yapanlar ona buna sataşarak hayatını sürdürenler kıskançlar.. dedi kodu yapanlar.. kötülük yapanlar.. ya da kendisini eleştirmeyen sürekli hatayı başkasında arayan kibirli olanlar veya karşısında ki insana da sadece çıkar için konuşanlar
21 Yorumla- +1 yıl
Bunlardan çok var değiştiremezsin bunlara hiçbir zaman ondan dolayı bu tip insanlardan uzak durcaksin
+1 yılegosu yüksek olan insanlar
19 Yorumla- +1 yıl
Nefret ediyosun egolu insanlardan
- +1 yıl
Ben de İstanbul'un en iyi semtinde oturuyorum İstanbul'un en iyi lisesinde okudum en iyi eğitimi aldım kaç dil biliyorum sağlıkla ilgili hemen hemen her şeyi biliyorum ama bunları hiç kimsenin başına vurmadım
- +1 yıl
Yani öyle insanları ben hiç sevmem senin anlattın parayla itibarla insan olunmuyor insan insan gibi olcak
- +1 yıl
Ton ile param var istediğimi her şeye sahip olabilirim etiler'de oturuyorum İstanbul'un sosyetik semtinde peki mutlu muyum hayır
- +1 yıl
İşte dediğin gibi para mutluluk vermiyor bende her istediğimi alırım ama sanki hayat boş gibi yaşanıyor eskiden böyle değildi sen poğaça yaptinmi bakim
- +1 yıl
Evet yaptım
- +1 yıl
Eline sağlık nasıl oldu peki valla helal olsun beceriklisin
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHer şekilde kendini haklı gösteren insanlara tahammül edemiyorum. Kendi yaptığı yanlışlar için Rabbime sığındım deyip başkası o hatayı yaptığında o kişiye yargı dağıtma çabasına giren insanlara sinir oluyorum. Sen daha dün aynı haltı yerken sorun yok başkası yapınca tu kaka diyebiliyorsun, işte bu insanlar cidden nefes almasin yazık aldıkları oksijene...
21 Yorumla- +1 yıl
İşte o insanlar kendileri yapar ve kendilerini melek sanarlar ama karşıdaki sevmiyorsa o hep kötüdur bizim ulkece sıkıntı hep bu
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEgolu ve tutarsız, ağzından çıkan lafla yaptıkları aynı olmayan , eğlenmesini bilmeyen , maddiyatci , duygusuz ve vicdansız, patavatsız insanlara uyuz olurum
21 Yorumla- +1 yıl
Bende onlara uyuz olurum maviş cebinde akrep olanlar su cimriler kople tehlikeli
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBencil, ukala, nankör, sürekli kendini öven ve yalaka insan modellerinden hiç haz etmem...
17 Yorumla- +1 yıl
Onlardan bende haz etmem heleki yalaka insanı hiç sevmiyorum çok var acid cokkk
- +1 yıl
Çok olabilir neyseki çevremde böyleleri yok, bana uzak allaha yakın olsunlar...
- +1 yıl
Benim fazla yok olanlar oluyor sonra muhattap olmayınca deliriyolar 😂
- +1 yıl
Hepte öyle olur zaten, deliren delirene maşallah...😄
- +1 yıl
Yani deliriyolar bağlamak lazım acid 😂
- +1 yıl
Bağlamak yetmez zincire vurda tam olsun. Ahahaha
- +1 yıl
Haha iti zincire vurursun sadık olur ozaman 😂
+1 yılbukalemun gibi insanlara uyuz oluyorum.. Topluluk içinde demagoji yapıp; Bir kişiye veya içinde bulunduğu topluma yaranmak adına aslında olmadığı gibi davranmak, konuşmak, fikir sunmak gibi tavır takan insan grubu..
Tabii ki bir de söylemleri ile eylemleri arasında tutarlılık bağı bulunmayanlar mide bulandırıcı geliyor..11 Yorumla- +1 yıl
Yalaka insanlar kardeşim çok var ben irreti oluyorum onlara yalak olcana hiç yaşama daha iyi derim
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. "Kendisi büyük bir 💩" olduğunu bilerek hala kendini övmeye devam eden maskelenip ortalıkda dolanan ikiyüzlü , yalancı , herkese ayrı röl yapan oskarlıklara uyuz olum ben de..😄
22 Yorumla- +1 yıl
var mı öyle birileri çevrende
Egolu kendini bulunmaz hint kumaşı sanan gizemli tipleri sevmem kendini vaz geçilmez sanan her zaman haklı çıkmaya çalışandan çıkarı için herseyi mübah sayandan kul hakkı gözetmeyenlerden parayı herşeyin önüne koyandan nefret ediyorum
154 Yorumla- +1 yıl
Doğru onlara bende deliyim more var mı benim gibi temiz kalpli biri söyle more 😂
- +1 yıl
6 his kork benden sen nasıl biri olduğumu söyle 😂
- +1 yıl
Tahmini demedimm more ben ben😂
- +1 yıl
Ne dokcen lan sanki dokulcek biseyimiz var 😂
- +1 yıl
Beni bilen zaten bilirki sen nasıl bir insan oldumu desen kafi 😂
- +1 yıl
Haha ne güzel anlatma filozof gibi anlattın more 😂
- +1 yıl
Sende iyi birisin more hemşehrin çok seninde more dolu burası 😂
- +1 yıl
Yani bir ben ilgilendiriyorum ozaman 😂
- +1 yıl
Yani evet diyebilirsin 😂
- +1 yıl
Dedin farkındayim more ömür torpusu more 😂
- +1 yıl
Yani bak arkandayim more senin 😂
- +1 yıl
Yani olsun okadar more olur öyle şeyler 😌
- +1 yıl
Ne gibi fazla oldu bakım 😂
- +1 yıl
Sade iyi yeterliydi 😂
- +1 yıl
Yok neden diyim öyle more ben dermiyim 😂
- +1 yıl
Diyeyim yani 😂😂
- +1 yıl
Tanıdım kız seni iyi bilirim seni 😂
- +1 yıl
Nasıl bilirsin rahmetliyi 😂😂
- +1 yıl
Bak sen kimler desin mesela 😂
- +1 yıl
Sabanin filmi gibi seslenirsin bana olmazmi
- +1 yıl
Olabilir sağlam yerde olması lazım hortumun 😂
- +1 yıl
Takmiyolarmi napcaz ozaman 😂
- +1 yıl
Niye kurtulalım kız senden
- +1 yıl
Evet biz bir orduyuz ucu bucağı yok 😂
- +1 yıl
Bilmem ordumuyuz biz sen yokmusun o Ordu'da 😂
- +1 yıl
Hahah orduya sende dahil değilmisin, 😂
- +1 yıl
Bak sen 😂
Kasıntı, her haltı bildiğini sanan, ağzına ne gelirse söyleyen patavatsız insanlara tahammül edemiyorum. He birde kendine bakmayıp karşı tarafı ezikleyen modeller var, cahil insanlara epey öte dursunlar benden.
17 Yorumla- +1 yıl
O kendi olamadigi için karşı tarafı ezikler cahile zaten laf anlatamazsin o ne diyosa doğrudur 😂
- +1 yıl
Bencede sen kafana takma cahilede laf anlatma
- +1 yıl
Yani değiştiremezsin ondan laf anlatmicaksin direk yol vereceksin ☺️
- +1 yıl
Bencede dikkat et kendine ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılCahile hiç tahammülüm yok iki kitap okumamış açıp araştırmamış o ne dedi bu ne dedi milletin ağzından duyduklarına göre hayatı idam ettiren tiplere hiç tahammül edemiyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Ona bende demiyorum bir tabir vardır cahille etme sohbet vur kıçına tekme etme zahmet diye
- +1 yıl
Aynen
+1 yılNet olmayan birşeyler ima etmeye çalışan laf sokan insanları sevmiyorum. Dürüst olmadıklarını düşünüyorum. İçleri hasetlik dolu karşındakini kendisi gibi sanıyor. Gördüğü sensin anlattığı kendisi.
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru onlarda çok tehlikeli o dedin genelde bu sitede var senin muzdarip oldun burada herkes herkese sallıyor😂
- +1 yıl
Ben gerçek yaşantımdan örnek verdim. burada da mutlaka vardır
- +1 yıl
Gerçek yasantinda varsa ozaman tehlikeli anlattın o durum onu diyen heleki dostlarinsa uzak dur
+1 yılBen kalıplaştırmıyorum artık birine gıcık kapmak istiyorsam mutlaka bişiy bulurum ve yanılmam ve iş hukukumun dışında nefret ettiğim insanlarla muhatap olmuyorum
111 Yorumla- +1 yıl
Anladım benim kafa yapisindasin bende gıcık olursam o kişiyi önce muhattap olmam olmadikcada o sürünür niye benimle olmuyor muhattap diye iş hukuku peki sorması ayıp olmassa ne isi
- +1 yıl
😅herkesin nefret edip yüzüne güldüğü işler
- +1 yıl
Memlun değilsin ozaman 😂
- +1 yıl
Birkaç ay çalışır çıkarım dediğim yerde 3. Yılımdayımdır. Burdan emekli olacak beni yo yo kaldıramam hjk
- +1 yıl
Ama demekki seni bayağı bunaltmislar o 3 yıl nasıl geçti diye sormak lazım 😂
- +1 yıl
😀 yakma bizi
- +1 yıl
Yakarım yakar 😂 senin başında bu tipler varsa başını çok ağrıtir 😌
- +1 yıl
Başıma çorap örmeden edemediğim doğrudur
- +1 yıl
Bunları örmeden halletceksin ama
- +1 yıl
Spor işin galiba
- +1 yıl
Evet fitnes hocasiyim senin işin tam olarak ne peki sıkıntı değilse
- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılTripli olması beni darlaması beni sürekli eleştirmesi zorlayan insanları nefret ediyorum böyle yapanlardan
124 Yorumla- +1 yıl
Yani seni sıkması her konuda öyle insanlar zaten en fazla birgün anlasirsin
- +1 yıl
Öyle insana üç ay sabrettim sonra çok sinirlendim kavga çıkardım 🤣 konuşmayı kestim
- +1 yıl
3 ay sabrettim maşallah nasıl sabrettin bakım 😂
- +1 yıl
Valla bazen az yazdım bazen çok öyle sabrettim ama artık tipi bile öyle itici geliyor ki öyle yaptığı için 🤣 aklıma geldikçe gıcık oluyorum
- +1 yıl
Tipinede gıcık oldun yani 😂
- +1 yıl
Evet öyle hareketleri görünce itici gelmeye başladı Allah kurtardı
- +1 yıl
O eski dedin adammi buda
- +1 yıl
Yoo başka bu eve gelince tanıştığım biriydi
- +1 yıl
Başka birisi bu anladim
- +1 yıl
Evet 🤨 şansa da hiç doğru biri çıkmadı vay anam daha da sıkıldım
- +1 yıl
Çıkar birgün doğru biri elbet çıkar
- +1 yıl
😂 sıkıldım şu anda gerek yok istemiyorum
- +1 yıl
Napcan yalnızlık güzel sen okulunu oku onlar sonraki iş
- +1 yıl
Birde zorlandıkları için hoşuma gitmiyor rahatız olurum o yüzden şu anda tek olmak mükemmel beni zorlamayan biri olursa ileri de olur yani
- +1 yıl
Sen ilerde düşün okul okul senin için
- +1 yıl
Evet yengem koca her yerde bulunur dedi boş ver dedi🤣🤣
- +1 yıl
Bak yengeni dinle 😂
- +1 yıl
Erkek için değmez bile dedi
- +1 yıl
Doğru demiş kimse için değmez
- +1 yıl
Böyle iyi valla ohhh karışan yok 😂😂🤨
- +1 yıl
Yani karışan yok başını diden yok 😂
- +1 yıl
Hele erkeğin tribi berbat çekilmez
- +1 yıl
Yasadinmi erkek tribi hiç bakim
- +1 yıl
Evet iğrenç
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok ben kimseye uyuz olmuyorum lanet olsun içimdeki insan sevgisine melaike miyim neyim ajsjskdkfkfkfkgkg
112 Yorumla- +1 yıl
Hahah minik barbimiz geldi sen olma sen barbi harbi kızsın olmaz demekki insanlari çok seviyorsun😂
- +1 yıl
Yaa çok ponçikim ben ondan ajsjskxkxkx
- +1 yıl
Belli senide gördüm uzun ponçik seni boy kaç kız senin 😂
- +1 yıl
Ay taktın sende boyuma aaaa ajajsjsjsjskskdkdk bi buçuk metreyim ben 😂😂😂
- +1 yıl
Haha yok sen varsındir 1.70 tahminim takarım uzun gozukuyosun😂
- +1 yıl
Boyuna taktım barbi kork benden 😂 işin şakası iyisin iyi ponçik kalpli 😂
- +1 yıl
173 bee iyi yaklaştın tebriks akskskdkdk
- +1 yıl
O tahmini tam deseydin o civarda derdim belli genelde kadınlar kısa oluyor sen sulak yerde yetiştin dicem Ankara sulak değil 😂
- +1 yıl
Annemle babam da kısa halbuki ama Allah özene bezene yaratmış işte ne yapacaksın ajsjsjdkxkdkdkfkflflfl
- +1 yıl
Sen halaya çekmişsin halan bayagi yapili demekki 😂 seviyorum böyle özgüvenli insanları 😂
- +1 yıl
Yok beni 7 sülalemden bağımsız yaratmış yüce yaradan. Genetikte yok uzun bi abim bi ben işte 😂😂
- +1 yıl
Size ne yedirmisler bakım böyle merak ettim ne yedin sen 😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Seviyormuş gibi yapan insan, iyilik gördüğü veya görebileceği kişilere bolca yağ çeken insanlar..
177 Yorumla- +1 yıl
Yağcı insan sevmiyorum harbi rose görünce de irreti oluyorum
- +1 yıl
Samimi olmaz yağın yağcı her daim yağcı olur
- +1 yıl
Yok ben kızmadım öylesine sordum soruyu biraz değişik olsun diye hep aşk hep aşk olmuyor 😂
- +1 yıl
Ama suda var yalak insanlardan nefret ediyorum
- +1 yıl
Yani politik yanr doner biz olamıyoruz diyosun 😂 en güzeli neysen o ol direk söyle bende hiç acımam direk söylerim
- +1 yıl
Yani direk söylüyorum birde damarim var basılınca hiç acımam 😂
- +1 yıl
Bazısı hakediyor ama kırmamak istedikcede usteliyor diyelim kır kır diye beyin lazım o kişilere 😌
- +1 yıl
Özel ders verdiklerimden daha hiç sıkıntı görmedim ama ben dsiplini severim misal burada güler yuzluysem orada değilim öyle biri denk gelmedi senin dediğin gibi
- +1 yıl
Sen nasıl düşündün peki beni
- +1 yıl
Başka niyetle gelen çok oldu cokkk 😂
- +1 yıl
Yok dağılmaz çok gördüm onu diyosan o görmemişler için diyelim 😌
- +1 yıl
Ne fotolar koyuyorum sade bunumu gördün bakım ordada hep ciddiyet
- +1 yıl
Arkadaki özel duruyor onun normal gemide olanıda koymuştum profile ondada serttim 😂
- +1 yıl
İzledimde ben farklıyım ama yesilcami severim hepsini Cüneyt Arkın kadir tarık akan hepsini severim eski jonler iyidir 😂
- +1 yıl
Bende öyle yaparım seviyorum derken tokatlarim 😂
- +1 yıl
Yok ama baktimda baktım kişinin başı döner kıpkırmızı olur 😌
- +1 yıl
😂😂😂 sende guvenliksin
- +1 yıl
Olcan ama senden güzel olur güvenlik düşün buraya yazarken bir yandanda bugünkü spor bitti 😂
- +1 yıl
Bu koşu öğrencim yapamaz o ayrı atarım sana simdi koşu mesafesini sonra sen insan değilsin deme bana 😂
- +1 yıl
Koşu bandı doğa koşusu değişir atarım sana simdi
- +1 yıl
Yaz atım sana gör bakım simdiki 20 yaşlarda böyle ciğer var mı
- +1 yıl
İyi ozaman inanman için değil görmen için dedim yoksa kimseyi inandırmak için çaba sarfetmem😌
- +1 yıl
Yok öyle değil o gör ilerde bir motivasyon olur diye burdan çoğu kişiye ne tarz spor yapmasını söylediklerim var bayağı ve yapanlar var şu an
- +1 yıl
Doğru diyor koşu bandında koşmak bir tarafa daha ağır yük bindiri ve sakatlanmalari çoğaltır ben genelde kendime has kardiyo programımı yaptırıyorum o kosudanda beter speedy Gonzalez gibi olur nefes sağlam olcak 😂
- +1 yıl
Doğa varsa zaten affetme Ankara 'da bak TRT tarafi var bisiklet sürebiliyorsun
- +1 yıl
Orasida guzel bak orada koşarsın ama sen koşma önce yürüyüş yürüyüş arası koşu unutma sen bir koşucu değilsin
- +1 yıl
Yani sağlık sorunun var mı senin
- +1 yıl
Kolestrol ne yiyosun sen bakım o trans yağı kullanma ok
- +1 yıl
Maşallah kuyruk yagi her yemekte olmazki 😂 Ankaralı oldun belli valla
- +1 yıl
Yağ fazla tüketme neydi o canan hocayı dinleme kalp damar hastası olursunuz 😂
- +1 yıl
Hakikimi tereyağ onada trans karistiyolarmis
- +1 yıl
Dikkat et sıkıntı yaşarsın kolestrol ilerisi damar tıkanıklığı ona göre
- +1 yıl
Sivas'tan özel geldi ben kefir alıyorum güzel bak o
- +1 yıl
Kefir güzel ama bizim toplumda onun alışkanlığı yok 😂
- +1 yıl
Kefir içsin ama güzel sende iç sende kuyruk yağını azalt 😂
- +1 yıl
Güzel aslında yiyen insanı severim senin yemeklerde güzel oluyordur 😂
- +1 yıl
Bak sen ozaman bir ara el lezzetine bakarız 😌
- +1 yıl
Mantı ben sevmiyorum nedense senmi aciyosun maşallah
- +1 yıl
Helal olsun sana ozaman
Her şeyi eleştirme eğiliminde olan, fikrini sormadığın halde fikir beyan eden insanlar irrite edici geliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Zaten eleştiren insanlar genelde vasıfsız oluyor Türkanim bilse zaten. Benim diyenler varya bazen onlara gülüyorum herşeyde benim diyen 😂
- +1 yıl
G*rizekalılar dhhdhs
- +1 yıl
Valla o bile az beyin nohut kadar diyelim onlara 😂
+1 yılKendi kendine gelin güvey olan modele karşı inanılmaz irete oluyorum.
218 Yorumla- +1 yıl
Kendi kendine çok gelin güvey olan var tehlikelidir onlar😌
- +1 yıl
Evet kaç kaç kaç😀
- +1 yıl
Nereye kaçalım ama sadece işte gelin güvey olurlar 😂
- +1 yıl
O tarz kişilerden arkana bakmadan topuk 😂 aman çok da tın tın olsunlar kendi kendine onlar
- +1 yıl
var mı öyle sana karşı gelin guvey olanlar bakım 😂
- +1 yıl
Var canım ile uğraşıyorum tatlısın yok işte dudaktan öp beni akrep senin atarın kime diyo sapık engelledim Deli mi ne
- +1 yıl
Canım değil o yalnız 😂 küfür bastım orada
- +1 yıl
😂 dudaktan öp beni burada acaba ne gibi yokluk cekiyolar merak ettim 😂
- +1 yıl
Sen düşün artık 😀
- +1 yıl
Sen ne dedin peki buna direk 😂
- +1 yıl
Bastım küfürü napıcam başka 😀
- +1 yıl
Bence hiç basma direk engelle zaten amacı seni küfür ettirmek unutma
- +1 yıl
Haklısın damarıma basıyorlar.
- +1 yıl
İşte damarina basıyorlar banada çok sapık geldide cevap dahi vermedim
- +1 yıl
Vermicem cevap artık.
- +1 yıl
Verme ben gibi ol bez bebek ben gibi acıma duygun olmasın 😌
- +1 yıl
Tamam:)
- +1 yıl
Anlaştık benden iki tane fazla olmaz ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılKalitesiz karaktere sahip olan ucuz insanlara uyuz oluyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Kalite önemli herkezde olmuyor o ama dediğin çok var ve eğitmiyolarda onlar kendilerini
- +1 yıl
Kendini eğiten bilincini açıp farkındalığını arttıran insanlara sınav olarak gönderilmiş onlar, farkındalığın laneti bu
- +1 yıl
İşte bak çok insan egittim ama bir cahile doğrunun gerçek doğru olduğunu zor öğrettim
İnsanları yargıladıkları şeyleri kendileri yapanlara tekme tokat girişmek istiyorum 😂
140 Yorumla- +1 yıl
Sağlam dövüyorsan dovelim 😂
- +1 yıl
Yok ya sendemi arka sıra öğrencisiydin 😂
- +1 yıl
Bak sen 😂 seni arkaya alalım 😂
- +1 yıl
Tamam bende olcam bensiz olmaz 😂
- +1 yıl
Napiyon bakım şu an
- +1 yıl
Sensizde olmaz napiyosun bakım bugün keyfin bayağı yerinde
- +1 yıl
Ben içtim ama uykunu bozar soleyim ikincisi sabahlarsin spor evde şu an dinleniyorum 😂
- +1 yıl
Olsun burada gülme emojisi atıyoruz diye hep gulmuyoruz hep öyle saniyolar 😂 ama sen hep gül yakışıyor
- +1 yıl
Yuhh niye okadar çok iciyosun bakım 😂
- +1 yıl
Yani sana yakışıyor zaten hep gülmek 🌹
- +1 yıl
Niye fazla okadar bakım sonra çarpar bak 😂
- +1 yıl
İyi banada bir tane yap birlikte içelim 😂
- +1 yıl
Orta olsun gerçi zehir olsun içeriz elinden gülüm 😌
- +1 yıl
Çıkilat hiç sevmem benim yerime sen ye olur mu 😂 getirim. sana çıkilat 😂
- +1 yıl
Tamam neli istersin 😂
- +1 yıl
Olur ama bir yerde iki fıstık olmaz biliyosun 😌
- +1 yıl
Ederim yani etmezmiyim 😂 sen bu tatlılikla geçersin diğer tatlıları ,😌
- +1 yıl
Yani sen daha bir şekersin 😂
- +1 yıl
Oyss kıyamam sana rica ederim özelsin güzelsin eskiden bilirim seni 😌
- +1 yıl
Kıyamam sana kaliteli insan unutulmaz bilirsin sende onlardansin Boşnak güzeli 😂
- +1 yıl
Sende benim canımsın 🌹🌹🌹
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Gevşek tipler ,
Birde herkesle iyi geçinenler...13 Yorumla- +1 yıl
Gevşek yalak diyosun gecinmezlerse olmaz onların ekmeği aşı 😂 herkesle nasıl iyi geçiniyorlar anlamam tanımadan etmeden
- +1 yıl
Yok zaten bana uzak olsunlar
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBildiğini sanan ama hiçbir şey bilmeyen boş boğazlar, kasıntı insanlar..
12 Yorumla- +1 yıl
Onlar çok var değişik insan tipi onlar çene bol ama bir şey bilmiyorlar
- +1 yıl
👍👍
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun kendini hakli goren, laf dinlemeyen modeller. Hic cekemiyorum hic. 🙄
17 Yorumla- +1 yıl
Onlara biz cahil diyoruz onlar pek laf anlamaz hep kendisinin doğru olduğunu kendisini bir şey sanarlar ama onlarda boş oldugunu bilir
- +1 yıl
Bilse kabullenip otursa tamam da uste cikanlara tepem atiyor. Bazen ceneyi kapatip dinlemek lazim.
- +1 yıl
Dinlemezler onlar ne diyosa evet evet diceksin sonra yol vereceksin 😂
- +1 yıl
Evet demeden yol veririm :D hic de hakli cikartamam.
- +1 yıl
Sen hiç acimiyosun ozaman 😂
- +1 yıl
Artik oyle :d
- +1 yıl
Acıma valla arkandayım affetme 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoru sahibi dışında yorumlarıma salça olan üyeler mesela.
12 Yorumla- +1 yıl
Engel at onlara
- +1 yıl
Onu bende sevmiyorum kardeşim ama pek sallamiyorum onuda
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer konuda bilgi sahibi olduğunu ve haklı olduğunu zanneden canlılardan çok haz etmem..
11 Yorumla- +1 yıl
Ondan çok var ve halada haklı saniyolar anlatsamda anlamazlar derim ben onlara
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini bir şey sanan tipler
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle sanan tipler çok var değiştiremezsin onları kendini hep doğru zanneder ama hep yanlıştır
+1 yılÇok bilmiş her şeye karışan sinsi insanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Sinsi insanlar çok ve acayip tehlikeli var çevremizde hatta burada bile görebiliyoruz.
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. İkiyüzlü, bencil , egoist , narsist , saygısız insan kardeşim :)
111 Yorumla- +1 yıl
Valla kardeşim çok onlardan bizede bir ara egoist diyolardi bizde dalgasına vuruyorduk burada 😂 ama dediğin insan tipleri tehlikeli heleki ona buna yağ yapıp iki yüzlü olanlar görüyorum şaşırıyorum 😌
- +1 yıl
Yani bencede kardeşim yok ben dalgasına vurdum bir zamanlar geyik yapıp kaynattim 😂
- +1 yıl
Kardeşim alemsin😂 yok takmıyorum şu an dalgasindayim biliuosun sen naptın Ramazan'dan sonraki işi 😂
- +1 yıl
Dene dene unutma dene 😂
- +1 yıl
Senden haber bekliyorum 😂
- +1 yıl
Anlaştık 😌
+1 yılSinsi sürekli şekil değiştiren kaypak dönek.
11 Yorumla- +1 yıl
Sinsi kaypak dönek harbi sinir olurum onlara
Burnundan kıl aldırmayan, burnu düşse yerden almayan tip, hep burunlu örnek oldu ama
123 Yorumla- +1 yıl
Karadenizliler mi ozaman bu burunlular 😂
- +1 yıl
Kimmiş bu düzgün burunlu 😂
- +1 yıl
Bak sen niye öyle davrandı bu sana
- +1 yıl
Dikkat çekme çabası olmasın peki
- +1 yıl
Valla seni bayağı sinir etmiş kaç senelik iliskiydi bu peki
- +1 yıl
Üstün ben ilişki sandın pardon ne işide bu üstün senin
- +1 yıl
Saglikcisin hemşiremisin
- +1 yıl
Güzel bak bu senin üstün ne peki
- +1 yıl
Sıkıntı onların altında çalışmak işinde nasılsın peki iyimisin 😂
- +1 yıl
Haha bayıldım sana efsanesin nerde yapiyosun peki bu mesleği
- +1 yıl
Profilimi tıkla orada nerde yaşadım yazıyor bak bakım yakinmisin 😂
- +1 yıl
Yakın derken sen nerelisin hadi diyelim yakın olsa gidipte geleceğimi düşünmüyorsundur sanırım 😂
+1 yılSrfsz karaktersiz g*tü başı ayrı oynayan tipler.
29 Yorumla- +1 yıl
var mı öyle tipler cano çok
- +1 yıl
Olmaz mı bir tanesi yanımda oturuyor p! ç
- +1 yıl
Yanında oturuyor salla kız yanındakini 😂
- +1 yıl
Salliycam şimdi kasaturayı
- +1 yıl
Haha mızrak var mı mizrak
- +1 yıl
Sokucam şimdi az kaldı zor sabrediyorum
- +1 yıl
Kız sokma tamam salla ulan ne kincisin salla dedim sözümü dinle 😂
- +1 yıl
Kinlendim mi pis kinleniyorum.
- +1 yıl
Valla sendede bu kin napcaz
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa bı yerde insan mecbur kalıyor
21 Yorumla- +1 yıl
Uyuzlarami 😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Egolu, cahil, kendi bildiğini okuyan insanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaf dağında gezinenlerden
11 Yorumla- +1 yıl
Kaf dağında usumesinler bunlar sonra 😂
Yalaka ve sonradan görme
13 Yorumla- +1 yıl
Onlara bende fitil oluyorum sonradan görme yalakalar zaten her yerde belli ediyor kendini
- +1 yıl
Yönetici oldularsa onlar daha kötü olur
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi çok iyi bildiğini zannedenler
15 Yorumla- +1 yıl
Peki sence o kişiler bir şey biliyormu
- +1 yıl
Sanmıyorum
- +1 yıl
Bende sanmıyorum ama onlar bildiklerini saniyolar
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılPara ile kendini bir halt sanan.
110 Yorumla- +1 yıl
Onlardan hiç bir şey olmaz parası olan adam egerki gelmiş gecirmisse senin dediğini yapmaz parayi birden gören onu yapıyor
- +1 yıl
Kesinlikle.
- +1 yıl
Yani halt sananlara yok sayalim
- +1 yıl
Ya da çevre de tutmayım.
- +1 yıl
Tutmayalım.
- +1 yıl
Tutmasan çok bitiremeyizki bunları 😂
- +1 yıl
Zorunlu çevrede olanlar var birde. Hazzetmiyorum gerçekten böyle tiplerden.
- +1 yıl
Onlar daha kötü yakinlik ne kadar onlarla peki
- +1 yıl
Yakınıma gelince yakın.
- +1 yıl
Ozaman bayağı yakın
Zorbaci kiskancliktan insanlara saldiranlar
13 Yorumla- +1 yıl
Zorbaci kötü tabiki kıskançlıktan genelde bu sizin cinsiniz size yapıyor bak ve tehlikeli tabiki
- +1 yıl
Dayanışma olsa güzel olur ama ne yazikki olmuyor bir kıskançlık kesin oluyor
Ben herkese uyuzum..😄
15 Yorumla- +1 yıl
Sen niye uyuzsun herkeze noldu bakım 😂
- +1 yıl
Ama düşünce güzel hayat zaten uyuzlarla dolu bak ama seni görünce böyle asi bir kadın görüyorum hani birden ters yapcak biri oyle bir izlenim veriyosun normalde ama neselisin 😂
- +1 yıl
Ben çözdüm seni işinde disiplinli yaşamında neşe dolu kokoreç çoğu bayan sevmez ilginç 😂
Küfürbaz saygısız ve yalancı tipler
11 Yorumla- +1 yıl
Küfür edenler genelde bir yanlışı doğru olsun diye edenler yani ben doğru söyledim yalancılara benimde tahammülüm yok ve yalanını yüzüne vururum acımam
Ego kasıp boş yapanlar
14 Yorumla- +1 yıl
Çok var kardeşim bu aralar görüyoruz ama boş ego çoğunun ki
- +1 yıl
Ee sonuç o fazla yaramamış ona demekki 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEgolu ve kaba olanlar
15 Yorumla- +1 yıl
Kaba insan herkeze kaba olur değişik tipler
- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Dikkatli ol o kişilere karşı 😌
- +1 yıl
Peki tavsiye için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Kendim gibi insanlar.
130 Yorumla- +1 yıl
Misal sen nasıl bir insansın
- +1 yıl
İyimser olman senin için güzel ama o karamsarlik herkzde olur neye göre karamsar kaliyosun o önemli
- +1 yıl
Dünyamı bilmeyenler için gereksiz karamsarlık. Ben ne için olduğunu iyi biliyorum, yerimde olsalar aynı şeyi düşünürler ama kimse gerçek çaresizlikle yüzleşmek istemiyor. Hayatta gerçek çaresizlik diye bir şey var, her şey gibi onunda bir süresi var, ancak yinede olduğu sürece insanı mahvediyor.
- +1 yıl
Gerçek çaresizlik kötü bir şey onu anlarım bilirim ama öyle caresizliklere düşme olur mu
- +1 yıl
Peki seni bu üzen bazı şeyler neler
- +1 yıl
Anlayamadım kusura bakma
- +1 yıl
Olur özelse tabiki anlatma ama herşeyin bir çözümü var seni üzen birseyse sen onu üz
- +1 yıl
Ne tatlı kalbin var ozaman senin kimseyi uzmuyosun ama seni uzuyolar senin karşına çıkanlar hep gaddarmi oluyor anlamadim
- +1 yıl
Tamamen kötü diyemem bazılarına. Bazıları sadece benim gibi kararsız ya da korkak. Bazıları acı içinde ve o acıyı nasıl diş dünyaya vuracağını bilemiyor, benim gibi disardan naif ve kabaca ezik görünen insanlara denk geliyor. Bazıları bu dünyanın kölesi, gözleri onlara anlatilan değerlerden başka hiçbir şey göremiyor...
- +1 yıl
Doğru ama ezik değilsin bana göre hiç bir insan ezik değil kendine haksızlık yapma ezik var mı var kim onlar kendini bir şey sananlar
- +1 yıl
Sen ezik değil bence fazla akıllı birisin ama aklını kullanmadindan dolayı kendini ezik görüyorsun unutma öyle değilsin ben ezik insanı anlarım
- +1 yıl
Ezik insan kendinin başkaları tarafından dislandigini zanneden birisi ama ben ezik insanı kabul etmiyorum çünkü herkes kendi olduğu sürece eziklik olmaz
- +1 yıl
Kendin olmak eziklik olmaz kendini düşünür herşeyi halledebilcegini düşün eziklik olmaz
- +1 yıl
Öyle yap rica ederim kendini hiçbir zaman ezik görme
- +1 yıl
O arada gelir aklına biri sokmuştur kesin getirme öyle düşünceler
- +1 yıl
Dene güzel olcak her şey ☺️
- +1 yıl
Rica ederim 🌹
İki yüzlü, cahil ve dedikoduseverler
11 Yorumla- +1 yıl
İki yüzlü çok çevrede heryerde çözüm yokki bunlara
+1 yılNapicaz politik olmak zorundayız bazen
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi politik mesela
+1 yılKimseye uyuz olmuyorum gerek yok
13 Yorumla- +1 yıl
Kimseyle isim olmaz diyosun yani
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
En güzeli
Narsist, kibirli, bencil, cimri, düşüncesiz, kaba, nezaketsiz, iki yüzlü, sahtekar, yalancı, ciddiyetsiz, sinsi, fazla soğuk..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yanar döner şizofren tipler
17 Yorumla- +1 yıl
Çok var bro onlardan burada bile çok var
- +1 yıl
Bende fark ettim o değil sıkıldım sizin eski ortamlar nasıldı burada 😂
- +1 yıl
Şimdi sapikta dolu k. asarlasmis insanda dolu
- +1 yıl
😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılegolu , tutarsız ve bencil insanlar
19 Yorumla- +1 yıl
Bencil insanlar egolu insanlar her zaman kendini düşünür tutartiz peki neye göre tutarsız sana göre
Cevap sahibi+1 yılbir dediği bir dediğini tutmayan, dediğini yapmayan
- +1 yıl
O kişiden hayır gelmez zaten bir dediği bir dediğini tutmayan ne yazikki güvende olmaz ona
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
Sen uzak dur onlardan tamam ☺️
Cevap sahibi+1 yılben hep uzak dururum ki zaten onlardan 😄
- +1 yıl
Ozaman güzel belli sana yaklaşırlar kizariz ozaman onlara olur mu 😂
Cevap sahibi+1 yılyaa, haber ederim 😂😂
- +1 yıl
Et bana haber gelirim 😂
+1 yılegoist ve yabancı
13 Yorumla- +1 yıl
Egoist insanlar genelde hep kendini düşünür
- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
Bencede
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalancı
13 Yorumla- +1 yıl
Yalancı insanlara deli oluyorum birde bildiğin halde yalan söylemesi
- +1 yıl
Ha bide seni başkasi icin birakan gereksiz insan modeli
- +1 yıl
Başkası için bırakan adam olmaz onuda bırakır yarın birgün
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. bilmiyorum.
17 Yorumla- +1 yıl
İsyanlardasin yine
- +1 yıl
Biliyorum ama ilk zamanlar böyle değildin sen
- +1 yıl
Değiştirme eski sen güzeldin kendini üzme tamam ☺️
- +1 yıl
Geri dönüş yok diyosun 😌
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli dert anlatan
11 Yorumla- +1 yıl
Dert anlatan çok bu zamanda
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoş insanlar
13 Yorumla- +1 yıl
Ona bende gicigim bir bilsen seninde biliyorum ortamını iş ortamini normal seni nasıl sinir ediyolardir
- +1 yıl
Hiç sorma😅
- +1 yıl
Spor ne alemde bak sana atcam şu an yeni koşuyu benden sefk almanı bekliyorum ona göre
+1 yılEgolu kişiler
113 Yorumla- +1 yıl
Misal ne gibi egolular
- +1 yıl
Bunun türü yok komple egolu kişiler ukala kendini üstün görenler filan 😀
- +1 yıl
Kendini üstün görenler anladım kimse üstün değildir 😂 kizalim biz onlara ozaman 😂
- +1 yıl
Ahaha gerçekten öyle kişilerden nefret ederim ya
- +1 yıl
Bir aralar banada diyolardi bu sitede egoist diye gördünmu hiç egoist oldumu 😂
- +1 yıl
Egoist her yerde var yalnız değilsin 🫢😂
- +1 yıl
Sendemi egoistsin gerçi ben dalgasına vuruyorum ama 😂
- +1 yıl
Ahaha nefret ediyorum diyarım egolu kişilerden bu cümleyi üstüme hiç alınmadım sjsjs
- +1 yıl
Alınma bende alınmadım 😂 banada egoist diyolar oylemisin kesinlikle hayır 😂😂
- +1 yıl
Konuyla alakasız ben çok alıngan biriyim ama senin söylediğini hiç alınmadım merak etme 😂
- +1 yıl
Bencede hiç alınma kaka kaka benim cümlem 😂 alınganlık güzeldir dozunda ama 😂
- +1 yıl
İşte ben istemeden alınıyorum çok kötü bir özellik maalesef 🥹
- +1 yıl
Bende hiç alinmam nedense çünkü sallamam o kişiyi 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSatılık insan
11 Yorumla- +1 yıl
Satılık insan herşeyi satar var ondanda çok ne yazikki
- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakıntılı
13 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi takıntı misal
- +1 yıl
Kuzen gibi yatmayı kafaya koymuş küçüklükten beri
- +1 yıl
Senin şu kuzeni harbi soru sorcam birgün 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdaki erkekler
13 Yorumla- +1 yıl
Napiyoki burdaki erkekler
Cevap sahibi+1 yılhep seks konuşuyor bana
- +1 yıl