#SheWolfWoman
#Kıskançlığı olumlu yönde kullanmayı başarabilir misiniz?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
#SheWolfWoman
#Kıskançlığı olumlu yönde kullanmayı başarabilir misiniz?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
Başkalarının mutluluğunu ve başarılarını kıskanmam başkalarının hiçbir şeyleri umrumda olmaz. Beni, ben ve sevdiklerim ilgilendirir. Onların da her mutluluk ve başarılarında bende mutlu olurum ve sürdürülebilir olması için elimden geleni yaparım
Ben kimseyi kıskanmam ya da başarısını umursamam.. sevdiğim bir insansa başarısını her zaman taktir eder yanında olur desteklerim.. eğer sevmediğim biriyse de zaten umurumda bile olmaz başarısı.. haberim olmayacağı için de bir şey yapmam. yeter ki benimle uğraşmasınlar.. ha uğraşırlarsa da aynı hak ettiği gibi cevap veririm onlara
Cevap
7Cevap
Kimseyi kıskanmak gibi bir durumum olmadı olmaz. Ancak takdir ettiğim olur gerçek anlamda başarılı bulduğum insanları.
Duygu durumum ne olursa olsun kimseye zarar vermek istemem. Sadece yapılan işten motive olur daha iyi yapmak için gayret ederim.
Ben de onların seviyesine ulaşmak için daha çok çalışırım.
Başkalarının başarısını kıskanmıyorum. Kimseyi umursamıyorum.
Ben kendimden ve kendi hayatımdan sorumluyum. Kendimi geliştirmek ve yetiştirmek birinci önceliğimdir.
Ben başkalarının ne mutluluğunu, ne de başarısını kıskandım bu yaşıma kadar kimse umrumda değil saygı duyup geçtim.
Alanımda ise örnek alır kendimi geliştiririm ancak benimle ilgili olmayan bir sektörde çok başarılı olmuş biriyle işim olmaz.
Kendimi geliştirmek isterim tabiki neden millete zarar vereyim 😂
Neden kıskanayım ki? Çok çalışayım benim de olsun🙄
Kendimi geliştirmeye..
Kendimi geliştirmek için çaba sarf ederim, başkasının başarılı ya da başarısız olması benim açımdan bir değer arz etmez..
Kendimi geliştirmeye çalışırım tabi ki de
daha iyi olmaya uğraşırım
kendimi geliştirmeye çalışırım.
Kimse umrumda değil.
Kendimi geliştiririm
Zarar vermem
Kadere isyan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?