Arkadaşımın takıldığı adam ona 1000 adet gül almış otel odasını gül bahçesine çevirmiş.
Bazı insanların bu kadar şanslı olması benim zoruma gidiyor kıskanıyorum 😣
Arkadaşımın takıldığı adam ona 1000 adet gül almış otel odasını gül bahçesine çevirmiş.
Bazı insanların bu kadar şanslı olması benim zoruma gidiyor kıskanıyorum 😣
Ne yapacakmış o kadar gülü? 3 öğün yiyecek mi? Bu denli gereksiz şeylere önem verilmesine hasta oluyorum. Kimse derdine ilaç olanı umursamıyor, bir fayda sağlayanı umursamıyor. Anca böyle şeylerle gözünü boyayanı umursayın.
Cevap
8Cevap
Hayır umurumda bile olmaz.. ama sevdiklerimin mutluluğu beni de mutlu eder
İnsanlar kız arkadaşları ile çok mutlu ben ise duvar ile bakışıyorum
Yoo başkasını kıskanmam ben daha iyisine sahip olmaya bakarım
Senin gibi kıskançlar yüzünden mutlu ilişkiler son buluyor zaten
Gül dışında daha yaratıcı olabilirdi
Adam zengin 1 gül almak yetmiyor adama ayrıca madem mod oldun beni korusan mı acabaaaaaaaağ görüşlere bi göz at
İmdattttt
Polis imdattttt sjsjsshjdhs
Ben masumum ve mağdurum memur bey şikayetçiyim sjsjsjsh
İkiniz de saçmaladıniz susun bakim aaa djdjdjdud
Sana inanmıştım kırıldım Taci sjsjsjdj
Yalan tek şey senin sevginmiş Tacettin bey
Hyr. Altın alsaydı daha mantıklı olurdu
Adam o kadar zengin ki 1000 adet gül almak onun için sıradan bir hediye 😒
1000 gül çöpe gidecek ben ne kazandım veya o ne kazandı? Adamın parası varsa ve onun parasından faydalanmamı sağlamıyorsa zengin olmasının bir anlamı yok ki benim için. Umarım anlatabildim
@CoffeeChocolate24 hmm demek paradan faydalanmak isterdin🙃
@strongerrs55 altını bırak bir Sweatshirt almış olsaydı kıza daha mantıklı bir yatırım olmaz mıydı? Eşimin parasından faydalanmam en doğal hakkım benim vücudumdan faydalanıp adını taşıyacak çocuklar yapıyorsa benim yaptığım yemeği gösterdiğim ilgilden nasıl faydalanıyorsa bende parasından faydalanmam normaldir
Kıskanmam, imrenirim.
Aynı şey işte 🌝
Ama bir şey demem lazım. İnanılmaz saçma bir şey bu. Ne demek bin gül almak? Parasını daha mantıklı şeye harcayabilirdi. Gereksiz olmuş
Zenginlik böyle bir şey demek ki
Parası olan bir erkek istiyorsun kısacası 🙃
Hayır birisinin bana değer verdiğini görmek istiyorum sadece bunun için 1000 tane güle gerek yok. Mesele hediye almak değil birisinin senin için bir şey yapması
Anladıım umarım bulursun öyle birini :)
Hayır kıskanmayan bir yapım var
İmrenmek belki ama kıskanmam
Azda olsa evet
İmrenmek yani kıskanmak değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?