Kişilik & Karakter Kendinizi nasıl kontrol edersiniz? ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir olay anında öfkeli veya sinirli olduğunuz da kendinizi nasıl frenlersiniz? Kendinizi nasıl kontrol edersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Benim iradem güzeldir 1 0 Yorumla
Blue_Star Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benim frenler bağzen çalışmıyor ama patlamamam gereken bir ortamsa genelde hemen ayrılıyorum. 1 1 Yorumla ft06yl 1 yıl Frenlerin çalışması gerekiyor bence Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnsanın iradesi varsa her türlü kontrol eder kendini 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Meditasyon yaparak 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. ağlayarak 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Müzik dinlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim iradem güzeldir
Benim frenler bağzen çalışmıyor ama patlamamam gereken bir ortamsa genelde hemen ayrılıyorum.
Frenlerin çalışması gerekiyor bence
İnsanın iradesi varsa her türlü kontrol eder kendini
Avazım çıktığı kadar bağırıyorum
Meditasyon yaparak
ağlayarak
Susarim
Müzik dinlerim
Allaha havale ederek