Kaçmaktan çok yoruldum, hayatım boyunca bir şeylerden kaçmakla bür şeyleri kovalamakla geçti. Durulmak huzur bulup dinlenmek iyileşmek istiyorum artık.
Kaçma isteği geliyor, geri de gitmiyor. Hapsolmuş gibi hissettim bu kış bu şehre. Yakın şehirlere gittim ama yok yetmedi. Uzaklaşıp sadece dinlenip huzur bulup koşturmadan keyfi gezip resetlenip dönmek istiyorum.
Paran varsa her şey mümkün çok güzel vizesiz yurt dışı turlar var ben çok gittim öyle turlara tavsiye ederim, ehliyetim olduğu için arabada kiralıyorum ya da iyibi erkek arkadaş bulursan hayat dolu bi adam hayatını yaşarsın
Zaman yok ki iş güç sorumluluklar maksimum 3-4 gün 3-4 gün şeklinde ayda 1 planlayacağım o süre de yurt dışı için çok yetersiz. Araba kiralamak keyifli evet onda sorun yaşamıyorum bende kullanıyorum. Ancak yurtiçine razıyım yani şurdan bi kaçsam iyi gelecek haziranı iple çekiyorum 😊
Amin hep dua et bana olur mu umarım sende gercek aşkınla karşılaşırsın sonsuz beraberlikte olursunuz saglıklı mutlu birbirinizin yanından hiç ayrılmamıs inşallah ruhlar olmasa dünya da var olamazdık oksijenimiz tükenirdi 🤗
Aşkın yaşı yoktur gercek kalplee birleşsin bırakmasın işte sen yasıyorsundur ben 18 im hatayı erkeğime beklemekte hasret kalmakra yapmıcam biz 24 saat birbirimizin yanındayız sonsuza kadar olucaz zaten evli hayatı yasıyoruz hep konusuruz görüntü de uyuruz artık nikahlık karı koca olmak istiyoruz inşallah nasip olur 26 Mayıs 🥺
yetim olduğun kadar da insan yaratıkları gibi sistematik kafes eski değilsin sanırım feminist özgürlükcüsün buradakiler erkek cük eğitimi aklı verirdi sen dua ettin ahkam kesmeden erkeğim benim kalbim kalp olmadan yaşayamam eşsiz hayat nefes alamaz benim hayatım kocam 💘 hayır artık değilsin ben senin kardeşinim sende abim🤗