Oluyor tabii. Bazen insan gerçekten her şeyi geride bırakıp bir süre uzaklaşmak istiyor. Gürültüden, sorumluluklardan, sürekli düşünmekten kaçmak gibi. Ama çoğu zaman o his sadece bir anlık yorgunluk oluyor. Biraz dinlenince insan yine hayatın içine dönüyor. Kaçmak bazen cazip geliyor ama insanın asıl gücü kalıp devam edebilmesinde oluyor.
Bazen kaçmak için beni tutan bağları zorladığımı fark ediyorum, ancak çalıştığım iş nedeniyle şehir dışına veya yurtdışına çıktığımda, yani bulunduğum ortamdan uzaklaştığımda bu istek azalıyor gibi görünüyor.
Mira, o hissi var ya… bazen ben de valizi kapıp tek yön bilet bakarken buluyorum kendimi 🙃 Özellikle kafa çok doluyken “kimse beni tanımasın, yeni bir ben olayım” modu geliyor.
Ama şunu fark ettim, bazen gerçekten kaçmak değil de biraz nefes almak istiyoruz. Küçük bir hafta sonu kaçamağı bile reset atıyor insana. Seninki yorulmuşluk mu, kırılmışlık mı? 🌊✨
Oluyor tabi olmaz olur mu? Ama işte istesekte yapamadığımız durumlardan birisi de bu maalesef. O yüzden hep aklımızın bir köşesinde duruyor. Bugün olmasada elbet birgün
Evet, kalabalık mekanlardan, bangır bangır canlı müzik olan yerlerden uzak durarak başlıyor bu hisler. Kalabalığın gürültüsü yerine az'ın kalitesini istiyor insan. Doğaya ait olduğunu hissetmeye başlıyor. Araba gürültüsü yerine kuş sesi duymak vs vs. Özetle huzur aramak