Sizi daha tanımamış ama hakkınızda güzel sözler dile getiren biri size samimi mi gelir yoksa klişemi?

Sizi daha tanımamış ama hakkınızda güzel sözler dile getiren biri size samimi mi gelir yoksa klişemi?
Bunun için zaman ayırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Belki bir resim gelir ya da siz atarsınız güzel bir söz söyler orası başka elbette ama hiç görmediği halde durmadan güzel sözler sarf eden insanlara inanmak gelmiyor içimden. Samimi bulmuyorum. Tanıdıkça ve zaman geçirdikçe söylenecek olan güzel sözlerin daha değerli olduğuna inanıyorum…
İllaki çok iyi tanımasına gerek yok. Gözlemlediği kadar kafasında benimle alakalı bir şablon oluşturmuştur. Buna göre yapılan iltifat bana samimi gelebilir.
Cevap
11Cevap
Bir gıdım da olsa tanımak lazaım durduk yere lak diye iltifat edilmez ki
Beni tanımadan yapılan iltifatlar benim için net klişedir. Fakat çaktırmadan kabul eder sevinmiş gibi yaparım.
Büyük itiraf oldu 😂
En azından bir fikir sahibi olmuş ki iltifat ediyor. Bana samimi gelir, söyleyiş tarzı da önemli tabi.
Dış görünüşe yapılanlar samimi geliyo ama karakter olarak herkese aynı olmadığım için takılmıyorum
Ciddiye almam sadece ama kibarlık olsun diye de yapan var o yüzden çokt takılmıyorum.
Tanımadan yapılan tüm duygu ifadelerini ciddiye almıyorum.
Klişedir tabii ki. Esnafın “abim 100 lira ama sana 80 e olur” lafı gibidir. Neden bana?
Ben soruyorum direk sana bunu ne düşündürdü? Niye böyle söyledin diye 😂
İkisi de gelmez sadece mutlu olurum o kadar
Samimiyetsiz geliyor..
Bir varsayim olabilir
Yav he he modunda dinliyorum ben.
Evet samimi gelmez
Tabi ki yalan dolan klişe.
teşekkür ederim hoşuma gider
fazla umursamadan teşekkür ederim
Alıp kabul ederım. Hosluk guzeldır
Pek samimi gelmez
Siradan gelir