Kişilik & Karakter Karakterinize en uyumlu kelimeyi seçin bakalım? gültanrıçası Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor MerhametliSevgi doluKindarŞakacıPesimistAnlayışlıSinirliMutsuzSosyalZevk düşkünü Karakterinize en uyumlu kelimeyi seçin bakalım? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yalnızlık sadece 0 0 Yorumla
___Piraye___ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ortaya karışık yapalım 0 2 Yorumla gültanrıçası +1 yıl vardır 1 baskın Yorumla ___Piraye___ +1 yıl Karmaşa yaşıyorum şu an. Ortaya karışık iyidir. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zevk düşkünü, heyacanlı durust 0 0 Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 456 cevap paylaştı. Merhametli 0 0 Yorumla
fffboy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl sevgi dolu 0 3 Yorumla anlamlandirmali +1 yıl Bide beni eklesen ben de sevgi dolu olsam :) Yorumla gültanrıçası +1 yıl erkek erkeğe mi yürüyor acaba Yorumla anlamlandirmali +1 yıl O bir femboy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalnızlık sadece
Ortaya karışık yapalım
vardır 1 baskın
Karmaşa yaşıyorum şu an. Ortaya karışık iyidir.
Zevk düşkünü, heyacanlı durust
Tabii
Merhametli
sevgi dolu
Bide beni eklesen ben de sevgi dolu olsam :)
erkek erkeğe mi yürüyor acaba
O bir femboy