İşsiz gibi bunu merak ettim🤔 bu niye aklıma geldi onu bir ara sorgulayacağım 😂😂
B. Y. T. Benden "Bayat" çıktı 😂😂🤭
İşsiz gibi bunu merak ettim🤔 bu niye aklıma geldi onu bir ara sorgulayacağım 😂😂
B. Y. T. Benden "Bayat" çıktı 😂😂🤭
Bayat ahdhsh bir tane sevgilim oldu, onun haricinde tanımaya çalıştığım ciddi manada 2 kişi daha vardı, birisi T, diğeri M ile başlıyordu. eski sevgilinin adının baş harfini ise anmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Türk malı diyelim şimdilik. Snsn
Son ikisini ilkine gönderme olsun diye mi seçtin🤔 T (türk) M (malı) 😂
T. A. M. B. C Ortaya çıkar. Sevgili değilde Hoşlandığımız kişi desek daha doğru olur bence henüz sevgilim olmadı çünkü. Ama hoşlandığım oldu onlarda bunlar
Cevap
25Cevap
Ne yapınca flört sayılıyor. Flörtüm oldu mu diye hafıza yoklayacapım ona göre 🤔
Yalnız senin harfleri tersten okursak TAYİB oluyor 😳
yaaaa hayır tersten niye okuyorsun sırayı bozma 😂sıraya göre dizdim onları😂
Flört nasıl oluyor valla bende anlamıyorum. O baya karışık 😂 Normal arkadaş desen değil manita desen hiç değil. Flört işi tehlikeli yaa herkes flört ediyor, sonra bir şey dediğinde yoo ne flörtü ben arkadaştım diyebiliyor 😂 karşılıklı hoşlantı olduğuna eminsen flörttür değilsen saymıyoruz.
Hiç flört etmedim o zaman 🤔 hatırlayamıyorum 🤔
Zengin değilse yüz vermemişsindir 🤣😂
Zengin merakım olmasa alfabeyi sıralamıştım buraya 😎
Ülen yapsam mı ki öyle bir şey 🤔 A harfi tamam. B harfinden devam edeyim. E harfine gelince günü birlik yardımcı olur musun 😂 Zaman kaybetmeden sonraki harfe geçmek istiyorum da 😂😂
A harfi nasıl tamam 😱 ben niye bilmiyorum kimmiş o A 😂B den yürü ama E de yardımcı olamam 🤭 Ben sana adımı ne zaman söyledim yaa niye hatırlamıyorum ben bu bilgiyi 😂
Madem E harfinde yardımcı olmayacaksın o zaman B harfini bana sen bul 😂 Bir yardımın dokunmayacak mı bu uzun süreçte bana 🥺
Sen bana adını söylemedin. Ben senin memleketini nasıl şıp diye buldumsa altıncı hissimle adını da şıp diye tahmin ettim 😎
Şaka ülen şaka. Eft yaptın ya bana. Ad soyad bilgisi yazıyor orada 😂
Tamam B bende acaba o şanslı kız kim olmak ister 🤔😂
Ayyyyy evett 🤭 ben onu hiç düşünemedim yaa 😂 Sen o yüzden mi borçlu kalmak istemem gönder dedin hain Aka nasıl kandım nasıl inandım sana 🥺🥺
E onu da sen bulacaksın. Hedeflenen flört sayısı fazla ve zaman kısıtlı olduğu için sanal flörtleri de listeye dahil edeceğim. Etrafında B biri varsa bana yardımcı olması için ikna edebilirsin 😂
İyi kurgulanmış planlarımdan biriydi 🤭 kimlik ve iban bilgine ulaştım. Bir bahane ile kartının önlü arkalı fotoğrafını da alırım. Mobil şifreni de ele geçirdim mi tamamdır 😈
B diye erkek var ama yardımcı olmak isteyeceğini hiç sanmam 😂 P N Ö de yardımcı olurum 🤔 Sen bunlara gelene kadar bi kırk yıl geçeceği için unutursun zaten 😂
Birde borcuma sadığım borçlu kalmak istemem diyor 😱hain planlarından biriymiş meğer🙄 beni nasıl kandırdın 🥺 beni beni totitoti'ni 🥺 ben dostum sanarken sen tuzak kuruyormuşsun kalbim çok binbir parçaya bölündü 🥺 telafi etmek istersen ibanımı biliyosun bi kaç yüzlük atabilirsin kırılan kalbimin parçalarını yapıştırmak için birşeyler alırım🥺
En iyi arkadaşın Nurgülü bana layık gördüğün için mutlu oldum 😂
Büyütülecek bir şey değil ki sen de benim adımı biliyorsun 🥺 Hem ilk sen öğrendin benim ad, soyad ve ibanımı 😂
Bayramda sen benim elimi öperken montajlarsan bizi bayram harçlığı atarım sana 😂
O zamana kadar ayzaymır olup gideceğin için sorun görmedim 😂 500 tl'ye yaparım ama işime kendimi katmam baska birini yaparım 😂
Yok öyle şey. Eli öpen parayı kapar. Kendini montaj yapmazsan elimi öperken, bayram harçlığını unut 😂
Başkasını kendim diye yutturursam 😂 bak bunu asla bilemezsin 😂hem sen kalbimi kır beni dolandır sonra gel elimi öpersen harçlık veririm de 🙄Torti torti olalı böyle dolandırıcılık görmedi 🥺binbir parçayım şu an
Sana benden mi bulaştı bu dolandırıcılık acaba 🤔 başkasını kendin diye yutturabilir misin sence bana 😂
Kırılacak ne var sanki 🥺 Borcunu ödedin. Ödemeseydin de borçlu mu kalsaydın 😡 Ben hakkım olanı alırım 😡
Kırıldım işte yaa sana ne 🥺 Kırılacağım çünkü canım kırılmak istiyor 🥺 Alacağım paranı ayy şey yarabandını 🥺
Ben böyle değildim baya bildiğin dolandırıcı olup çıktım 😂 yuttururum birinin yüzünü birinin bedenine fokuss 😂
Paramın üstüne konmak için yalandan üzüldüğün hiç belli olmuyor ha haberin olsun :/
Yahu ben senin paralarının üstüne konacaktım. Sen de kabul etmiştin. Niye mızıkçılık yapıyorsun şimdi 😒
Evet memur bey işte bu yorum. Başka mağdurlar daha olmaması için hemen tutuklayıp elimi öptürün. Yoksa bı kız günahsız kişileri montaj yapacak 😳😂😂
Kabul falan etmedim. Tek taraflı anlaşma anlaşma değildir 🙄 Mızıkan da sensin ağlıyorum yalandan ona bile kanmıyorsun 😏 Hani bu "🥺" vatandaşa dayanamazdın sen hiç etkilenmedin bile yaa 😏
Stok foto kullanırım kimse bir şey yapamaz 😂
İlk zamanlar girdiğimde yapıyordum bunu 😂 birinin yüzünü birine koyup nasılım etiketinde soruyordum 😂 ama şop olduğu belli olduğu halde yiyenler vardı 🤣
O vatandaşa çok fazla maruz kalınca bağışıklık geliştirdim 😂 Ve senin de dediğin gibi "yalandan" oldupunu bildiğim için etkisi azalıyor 😂
Birine elimi öptürmen için elimin el öptürme pozisyonunda olması gerekmiyor dimi 🤔 sen üstün yetenek ve yetkilerini kullanarak benim oturur vaziyetteki fotoğrafımı halı sahada rövaşata çeker hale getirebilirsin zaten 🤔 dimi totitoti 😇😇
Ciddi ciddi yaptın mı 😂😂😂
Acaba o nasılım sorularına denk geldim mi 🤭
Abart 😂 kim uğraşır onla 🤔 Süleyman çakır el öptürme fotosu dolaşıyor ortada bugün onun kafaya seni koyarız işte 😂😂
Yaptım yaptım 😂" Bugün İtalya'ya yolladım kendimi arkadaşlar nasılım" dedim 🤣🤣 Ertesi zaman baska ülkeye yolladım kızı 😂 birileri çıkıp hemen gugılda aratıyor fotoyu şey diyor bir de "yalannnn" 😂 üstün zeka yaa hemen anlıyor 😂 yahu tabiki yalan fotoya baksan şoplu baya belli zaten 😂
Yok benim kafa montaj olmaz. Orijinalini daima korur 😂
Ne istedin bizden. Neden trolledin bizi 🥺 Belki görüp "ne güzel kızlar var yaa" diye hayran hayran baktığım kızlardan biri senin montaj ürünündü 🥺 beni kandırmaya nasıl gönlün razı olur 🥺
Ben mi dedim gönlüne git kan diye 😂 kanmasaymış 🙄😂 Çok etkileşim alıyordu sildim sonra. Yapmadım bir daha ama belki arada yaparım foto at diye yalvaranlar için bi şop yapabilirim 🤣🤣
O yaptığın şoplar duruyorsa atsana bana. Bakayım nasıllar 😂
Foto at diye kim nasıl yalvarabilir ki mesajların kapalı. Ulu orta istemezler herhalde 😂
Güzel bir şop yapıp profiline koyarsın. Herkes sen sanacağı için yalvarış yakarış duymazsın bir daha 😂
Yoklar sildim onları. Bir ara tatlış minnoş sanıp takip ettiğim birey teki 😂 Ulu orta soruma gelip istemese nasıl isteyecek baska yolu yokki 😂 ama nasıl takmışsa kafaya maviyi bırakıp pembeli haliyle soruma gelip özelden bir şey sorabilirmiyim diyip "ben çok çirkinim hiç sevmiyorum kendimi" ayağına sen güzel misin görebilir miyim? diyenleri baş köşeye alalım 😂😂
birey teki nedir yahu nasıl sansür bu? eyy KS şaşırdın iyice🤨 Ergen demenin neresini sansürledin acaba? ergen in teki demek de ne var 🤔
Taktiklere bak 😂 bu taktikleri benim gibi dolandırıcılık işinde kullanırsa iyi paralar kaldırabilir 😂
Benzer sansür vakası benim de başıma geldi. S@lak s@lak işler diye başladım yazmaya. Canım canım diye değiştiler 😂
😂😂 dur denicem bakalım. Geçen gün de biri pezvek yazıyordu sansür yedi ben yazdım sansürlenmedi 😂
deniyorum " canım " 🤔 oldu mu 😂
Canın mıyım gerçekten 😇😂😂
Sahura kadar senden fotoğraf isteyip duracağım türlü taktiklerle 😂 sonra kıyas yaparsın benim taktiklerimle diğerlerinin taktiklerini 😂
Canınsam gerçekten kırmazsın beni 😇
youtube.com/shorts/I1J9FlMhtOo?feature=share
Yav atma şunu işte atma 🥺 aynı böyle konuşurdu kürekle vurasım geliyor ağzının ortasına 😂🤣
Anaaaa sana bunu daha önce attığımda eski sevgilim de böyle konuşuyordu demiştin galiba 😂 öyle bir hatıra var kafamda. Doğru hatırlıyorum dimi 😂
Onun inadına beni fotoğrafla şereflendşrmek ister misiniz gizemli bağyan 😎
Hiçbir şeyi unutma tamam mı 🙄🥺 onun yerine fırıncı kürekğiyle ağzının ortasına vurabilirim 😇 bu iyiliğimi yaparım 🤣🤣
Hangisi 😂
B mi Y mi T mi 🤭🤭
Fırıncı küreği değil de güzel bir posterinle vurabilirsin. Tabi poster açık ve senin görüntün bana dönükken 😂
Onu söylemem 🙄 foto olayına girme döverim 😂 prenses ruhum bedenimden göç etmek üzere buna izin vermessin dimi 😇😇
Tam da yemeğin üstüne tatlı gibi gelecekti senin fotoğrafın ama prenseslikten çıkmak üzereysen kapatayım konuyu hemen 😂
Oysa sahura kadar bu konu üzerinden gitmeyi planlıyordum 😔
Planlarımı alt üst ettiğin için sana ne ceza versem acaba 🤔
Kapat kapat ceyran mıdır cereyan mıdır neyse ondan yapmasın 😂
ceza mı🤔oooo kime ceza kesiyoz 😂
Kapattım ama aklıma bir şey takıldı. Biz senden foto isteyen ergeni konuşuyorduk. Konu nasıl sevgiline geldi 🤔 İkisi aynı kişi mi 😈😈😂😂
Sana ceza veriyoruz. Cezalısın.
Güncel ceza listen şöyle:
Doğum günümde hediye
Lahmacun dürüp yedirmek
Bu yeni cezayı da tatlı cezası veriyorum. Kahve sözün vardı. Tatlıyla beraber hallederiz onu 🤔😂😂
Harbi yaa nasıl başardın bunu 🤔 Tabiki aynı kişi değil saçmalama.🙄
Güncelleme getirmiş bir de bak bak 😂Lahmacunu araya sıkıştırmış, kahveden haberim yokken tatlı ortaya çıktı, doğum gününü de dün kakaladın ben anlamadım ki noluyo 😂
Ben olanı yazıyorum. Borçlarına sadık ol 😂
Anlık totitoti isimli youtube shorts videosu 🤭🤭
youtube.com/shorts/gBn9JMyInQI?feature=share
eee bu bildiğin ben 😂😂 totitoti nerden çıktı yaa torti derken ama güzel 😂 bu arada çok sadığımdır o konuda taviz vermem 10 kuruşu verdim mi verdim 😂
Ben de önceden torti, tortiego filan diyordum da baktım herkes torti diyor. Benim herkesten bir farkım olmalı deyip totitoti yaptım 😂 bakarsın ilerleyen zamanlarda başka bir şey söylerim. Ama torti demem 😂
Evet çok sadıksın borcuna. Güncel borç listendekileri de faiz binmeden ödeyeceğine şüphem yok 😂
İlla farkı olacak 😂😂 AKaKesKinKa farkı 😎 ya bu nik niye seçtin hiçbir şey uyduramıyorum senin nike 😂
Güncel borç listem sürekli güncellendiği için takip edemiyorum yani haberim yok dolayısıyla 😂 Ülkede yapılan zamlar gibisin göz açıp kapayınca borç çıkıyor ortaya zamlar gibi 😂
Bu nickimin her hecesi sırasıyla sitede açtığım hesapların ilk heceleri 😂
A...
Ka...
Kes...
Kin...
Ka... Bu KameSennin bunu biliyorsun zaten 😂 Kapattıpım hesapların hatırasını yaşatıyorum bu nickle 😂
Daha ne borçlar çıkacak dur sen 😂 😂
Hem nasılsa neyin varsa bana bırakacaksın. Şimdiden harcamaya başlayayım 🤭🤭😂😂
Son 2 hesabını da biliyorum Kame senin ve biri daha ama adı gelmedi aklıma 🤔 Borç mu o neyy 🙄😱
KintoUn vardı ondan önce. Denk gelmiş olabilirsin ama o hesapla iletişim kurmadık hiç. KameSennin ile bir sabah sorduğun kahvaltı sorusunda karşılaşıp bana kahvaltı borçlanmıltın.
Bak kahvaltı borcunu yazmayı unuttum yukarıya 😳
Piskevit, çay borcun da vardı ama onu şimdi dile getirmeye gerek yok 🤔
piskevit olunca gerek yok kahvaltıyı unutmuyor ama djsdjsd
Hatırladığım daha çok şey vardır da şu an hatırlamıyırum 🤔 çelişkili bir cümle oldu ama sen anladın ne demek istediğimi. Bana onları anımsatacak bir şey oldukça hatırlayıp söylerim sana. Bşraz dertlenirisn ben bu mükemmel insana bu borçlarımı nasıl ödeyeceğim diye 😂
hadi ordan 😂 senin de bana sözlerin vardı onları da hatırla arada 🤔🤔
Ne sözüm vardı 🤔 sırala bakayım 😏
fındık 🤨 sonra karadeniz yemekleri 🤨 sonra daha vardır ama unuttum hatırla bir zahmet hep benimkileri hatırlıyosun 🥺
Çünkü sen unutuyorsun 🙄 senin unutacağını bildiğim için senin sözlerini unutmamaya şartladım kendimi 😂 kendşminkiler önemli değil 🤭🤭
Küstüm kalbim binbir parça 🥺🥺
Mübarek Ramazan günü küslük olur mu hiç 😡 çabuk "ben sana nasıl küserim, şaka yaptım biricik AKaKesKinKa'cığım" de 😡
demiyorum kküstüm 🥺🥺🙄
Tamam küs ama üzgün yapma 🥺 üzülmene dayanamam 🥺 vur, kır, parçala ama üzgün durma 😔
küs mü 😱 peki küstüm 🙄🤐
Benden kaçmaya yer arıyormuşsun bu davranışınla beni ne kadar kırdığının farkında mısın acaba 😔
gönlümü alma üzerine küs de küsünce de beni kırdın de 🤨 sen beni kırdığını bile farkında değilsin 🙄🥺
Ah bu düştüğüm gaflet
Dedi bana hayatını mahvet.
Sen küsken üzerimde hep kasvet.
Ne olur totitoti, bu dostunu affet 🙏
😇😇😇🤜🤛🤝
😇😇🙏 🙏 🤝🤝
Eeee hani benim ismi B harfiyle başlayan tercihen zengin olmasını dilediğim flörtüm 😡
Senden fotoğraf koparmaya mı çalışsam 🤭 kimse başaramamış. Gaza geldim bak. Bir ilkin daha sahibi olurum 🤭😂
Sıkışınca hep küsme taktiği 🙄 kanmam bir daha bu numaralara 🙄
Herkes kendi flörtünü kendi bulsun🤭
Yoo gören oldu🤔 kim isterse değil ben istersem görür😂🤭
Artık 🥺 buna kanmayacakmısın😳🙄 hani üzgün olmama dayanamazdın demek umrunda değil artık😪 kıyak dostmuşsun helal olsun 🤧
Ama yardım edeceğini söyledin 🥺 yalan mıydı her şey 🥺
O zaman seni istemeye ikna ederim 😎
Vicdanıma kilit vuracağım. Yoksa duygularımla oynanıyor 🥺
Ben kızı gösteririm sen tavlarsın 😂😂 fazlasını yapamam 😂
Artık hiç edemezsin inat damarıma basmayacaktın😂😂
İyi vurursan vur bende benimkne vururum 🙄🙄
Kız hakkında birkaç bilgiye ihtiyacım var ama. Bodoslama "merhaba 👋" deyip dalaman.
İç sesim "tut şu ağzını, niye inada sürüklüyorsun nunuyu 🥺"
Ben ne yaparsam sen de yap tabi 🙄
Tamam ben cici nunu oluyorum artık 😇😇
Spontane gelişen aşk olacak sizinki 😂😂 bodoslama dal belki kro seviyordur 😂🤭
İç sesin senden daha doğru konuşuyor hep onu dinle 😂
Yaparım tabi 🙄 neyse bende cici olayım barii 😂😂🤭
Öyle olmaz. Önceden hakkında bir şeyler bilirsem etkilemem kolay olur. Öğrenmek için soru sormam gerekmez 😂
Neyse 🤔 adı ne şanslı kızımızın 🤔 senin neyin oluyor 🤔 akrostiş mi yazsam acaba 🤔
bilmem henüz bende tanımıyorum 🤔😂 adı ne olsun istersin 🤔
Bilge olsun 🤔 adı gibi olsun 😂 hep yeni şeyler öğreneyim ondan 😂
olduu başak banu filan olsydı bare Nuri Bilge Ceylan dan başka bilge tanımadım ben 😂😂😂
Balkız olsun 🤔 ben de kaymak adam olurum 😂
😱🤮
Balkız diye kız mı olur olsa olsa inek olur 😂😂😂 kaymak mış peh 😂
Sen öner o zaman :/ kim olsun B harfinin kraliçesi :/
Bahar olsun 🤔 Kışı yaşatacaksın zaten ona başka mevsim görmüş olur kız ajahahahajdfjdjfjdfjdf
Nunum öyle istiyorsa öyle olsun 😂
😎 😎 bugünde duydum çok şükür 😂🥳🥳
Darısı yarına 😂
Bayatlamış yenisi lazım sanırım. Yeni bir nefes lazım sanki bas harfi H olan 😊
😂😂😂 güzel espri, baş harfi ne olur allah bilir
Tek bir harf oluyor sadece. Mucizenin "m" si. 😄
Ooooo 😂 harikaydı bu 😂
Büyüt te Ola Bilir Senin ki
Boyut ta Ola Bilir
Barut ta Ola Bilir
Benim ki R A Y E A N 😄
Aynen onlarda olabilir 🤔 ama onlardan olsa olsa bayat olur ya 😅
Seninki iyiymiş marka adı gibi oldu 😂
tAYyAREN
Bir T bir Y ile uçağa dönüştürebilirsin 😂
EAYRAN da oluyor 😳
İyisi mi sen DÖNERAYRAN olması için D, Ö, N, R harflerinden birer kişi bul 😳
@AKaKesKinKa 😂😂😂
Hep bu saatlerde aklımda yemek oluyor 🥴 Neyse. Görüş sahibinin sevgililerinden başka yemekler uydurmadan gideyim ben 🥴🥴
Sevgilimle Beni Marka Yaptın Ulan 01939 Yıl Düşünsem Çıkaramazdım
Aşkım E yerine B olaydı R A Y B A N oluyormuş orada yanlış seçim yapmışsın 😂😂
G. G. G. D. E. E. N. N. M.🤔 başkaları aklıma gelmiyor
Klavye harfe takılı mı kaldı yoksa bir harfi 2-3'lemeden başka harfe geçmiyorsun galiba😂
Klavye degil dokunmatik :))
hee bilemem ama fazla dokunmuşsun o kesin 😂😂
Daha fazla dokunmak isterdim flörtleri saymıyorum
Saymayın, 29 harf yetmez şimdi ona 😂
29 harfin 15 harfini esir aldım öyle diyim o zaman 😂
Gözü gönlü tok insan maşşallah 😂
Doydum artık 😇
Bir tane flört oldu ama onun bundan haberi yoktu o da sayılır mi? Nxjxjs
yaaaa aşkooo sayılır sayılır onun haberi yoksa onun suçu yaz sen 😂
Mekan seninn 😍
Ay peki peki T. T. M. E. E. E. B. A. K. O karmakarışık oldu 😂
Bu ne kızzz 😱 nece bu 😂
Ka şarca oluyor bu aşkım ahahahahhahaah😂😂
ahahhaha nereye yıkılsam şaşırdım 🤣🤣
Çok eskide kaldı bunlar şu an bir tane var kimseye değişmem
Çok var hepsini düşünsem anlamlı bir cümle bile yapabilirim sanırım ama şimdi hiçbirini hatırlamak istemiyorum 😊
aga yahu şimdi çetere tutmadım ki ama son beş altı dersen bakmak lazım
O, kadar çok fazlaydı ki saymadım bile. Onu bırak isimlerini bile hatırlamıyorum.😂😂
İsim hafızam çok zayıf.. 😄
Yer mi KS halkı bunu yemez 😂
Tok tutar yerse.. 😄
yemiş gibi yapsınlar 😂
Hayatımda flört barındırmadım hiç, sevgilide.
ohh miss
W q ğ x harici alfabeyi fullemiş olabilirim 🫣
Kııızzz millete de bırak 😂😂
Sjsjsjsj
Bir dönem hızlıydık 😿😹
Ooo profili değiştir aşık oluyorum 😂 şimdi anladım neden hızlısın 😂
Jsjsjsj
Neee anladın 😃
Delidir ne yapsa yeridir 🤌🤌
ohh mis gibi delirmece 😂 severiss 🥳
W Q j ğ 😁
Gevur mu bunlar 😂
😂😂
Cidden bu nasıl geldi aklına
sormaa 😂
Bi insan bunu niye dusunur ki
sen sor diye 🙄
Mors alfabesini de dahil edelim mi olaya 😂
ahahahahah anca yeter diyosun 😂😂 hesap makinası ayarlıyorum sana
Gercekten cok oldu ya 🥺 sadece lise - üniversite sanırım 9 kişi 🤦🏽
Acelen mi var 😂 bu ne hız 😂
Gençlik , ergenlik falan be torti 🥺 dayım hep derdi ; bekarken kızlarla gez dolaş evlenince eşinden baskasına bakmazsın.
Hep dayımı dinledim ben 😂
ah bu dayılar 😂 sende çok söz dinliyorsun ama maşşallahhh 🤣
Lar ekini kullanınca ben sayısını bilemedim işte torti 😂 net bir sayı verseydi böyle olmazdı 😂
ahahashhadha allah seni yaa 🤣🤣 2 kız dese okeydin yani 😂😂
Bu konuda emin değilim bak. Yalandan yere ‘ elbette okeydim ‘ demeyeyim 😂😂
Dayına gidip sorsana "artık durayım mı" diye ne dicek 😂
Şeyy dayımı vurdular öldü torti.
Duruldum ya o olay 29 yasına kadar sürdü
yaa : ((( kusura bakma, başın sağ olsun.
Mors alfabesi bitince durdun 🤔
Eyvallah ama kusurluk olay yok torti. Ölümü çoktan hak etmişti bu dayım olsa bile gerçeği değiştirmiyor 🤷🏽
Yok 29 yasında evlendim ondan 😂
Neeeee 😂😂 Biri çıkıp "dur yaa gökhan demiş" vay bee 😂
Durrr ya diyen karakterim oldu 😎 evli barklı adamım sonucta.
Tabiki öyle. O tartışılmaz, hemen racon da kesiyor 😂
Her türlü. Harbi neden semt ayaklarına döküldüm ben ya 😂
😂 elimde tespik var mış gibi hissettim bi an 🤣
Deme onu deme nefret ederim o şeyden 🤦🏽 neden nasıl piyasaya cıkmıs acaba ya
hangi işsizin işgüzarlığıysa 😂 birde el frenine asarlar ıııyykk 😂
Vitestir kız o 😂😂
Olayı ne harbiden tesbihin? En erkek benim , delıkanlılık benden sorulur falan mı 🤔
Çevrem de yok ki tesbihli keko sorayım
yaaa o işte ne bileyim ben 😂🫣 tespikim var ben irkekim en irkek benim diyor heralde bilmiyorum ki 🤔 Onu sallayınca adam oluyormuşsun galiba öyle duymuştum 🤣🤣🤣
Neeyyyy yarın hemen tespik alıyorum 😂
Bende diyorum 37 yasıma geldım neden adam olamadım.
Kehribar tespikim yok 😂😂
ahahahahha olay o işte 37 yıldır boşuna uğraşmışsın onu alınca otomatik oluyorsun zaten 😂
Övdün mü kız o kadar ince ki anlamadım 😂
aksi olabilir mi yaa onu düşünmen bile kırdı 🥺 gidip ağlıyım köşemde 🥺 37 yıldır adamsın boşuna uğraşmısın bi tesbihle oluyor millet dedim 😂
🥺 şu arkadaşı atmana ilk defa inandım bak .
Eyvallah torti sag ol 🙏
hep yalandan attığım için samimi atınca pek anlaşılmıyor 😂
Anladım galiba bu sefer 😂 anladın de kız gece gece yıkılmak istemiyorum 😂😂
anladın tabiiiiiii 🤨 anla yani bir zahmet yoksa valla bak ağlamam zırlarım tehdite gel 😂 bende üzülebiliyorum arada valla bak 😂
Aldıgım en naif tehdit oldu bu 😄
Arada mı 😀😀😀 detaya gel 😀😀
Naif mi 😂 bi kadın zırıltısı düşman başına yaa 🤣🤣
he arada noldu ki 😂😂
Harbiden neden öylesiniz? İnanılmaz aglıyorsunuz ağlamanın şiddeti mi olur oluyor işte 😂
Arada olsun zaten de laps diye söylemen 😀
Ajitasyon sevmeyek mi yapmayak mı napak 😂 Çünkü yapabiliyoruz 😂
Üzülüyorum desem kimse inanmaz, o yüzden özellikle belirttim 😂
Üzülüyorum desen anlarım ben ya. Neşeli , pozitif kadınlar biraz daha içinde yasıyor. Duygu bastırması gibi 🤔
Yapın ama hobi olarak yapın 😀
Aynen, tutuyoruz kendimizi. 😏
Ustaca yapanlar var bu hobiyi hatta ustaca yalandan bayılan gördüm 😂 adam telaşla koşturuyordu 😂
Ustaca yalandan bayılmak nasıl bir seviye ya 😀 yalandan vicdan azabı çeksin diye kendini astı 😂
En temizi tutmak torti , insanı diri tutar
ahahahha yaa öyle değil kavga ediyorlardı tartışmaca kadın yalandan bayıldı 😂
İyisi kötüsümü bilmiyorum ama huy böyle.
Bayılan kadını orada bırakıp gitmek var işte. Muazzam bir haz ya 😂
adam pervane oldu 😂 ben bayılsam ayağıyla dürtüp şey derler "şşşit kak kız kak" 🤣🤣 ama bırakıp gidemezsin emin olamazsın numara olduğuna 🤔
Kirpikleri titremiyorsa numaradır. Bayılan yani gercekten bayılan insanın kirpikleri titrer ve bas parmagı avuc içine dogru eğilir. Kaslar gerilip vücut kendını korumaya alır.
Yer mi ege cocugu yer mi 😂
Oooo öğret işte bunları aklımda dursun lazım olur 😂😂
Tabi cevrende yalandan bayılan çok olunca tabi 😀😀
ahahaha bir tane oldu ya 😂 ben kendim bayılmak için istedim taktiği kusursuz bayılmam lazım 😂
sevgilim olmadı.
T A C K A M E G Y G A C T
B, Ş, T, İE, C, F buyurun efendim
SAAAH… İlginç oldu…
Tersten okuyunca daha ilginç oluyor HAAAS... 😂😂İyiki S daha önce gelmiş 😂
Sadece N
yaaaa işte gerçek seven adam 😂😂
Hiç sorma torti ne seven ne seven 😒😒😒
yaaa 🥺 neyse unut unut pufff oldu ne diyoduk 🤔
Akıldaki unutulur torti ya kalbe yazılanı ne yapacağız
seviyon mu sevmiyon mu kafam çorba oldu 😂
X ğ w q