- Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yıl"İroni" sözcüğü bana ait sanki aramda bağ hissediyorum. Yanlış kullanan gördüğümde sinirleniyorum. Hatta doğru kullanan görünce de rahatsız oluyorum bu sözcük bana ait olmalı. Her şeyini özetliyor, karaterimin kısaltması.
14 Yorumla
Soran+1 yılSahiplenici, kıskanç -sevdiklerine karşı- meraklı sabırlı ve gözlemcisin mizahtan anlıyorsun sivri dillisin ama üslubuna dikkat ediyorsun ruhun bir renk olsa siyah olurdu gecenin karanlığı gibi
- +1 yıl
Doğru denebilir
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılRicalar
En İyi Cevaplar
+1 yılSohbahar 🍁
14 Yorumla
Soran+1 yılKendinle ağacı bağdaştırıyorsun onlar gibi yaprak döküp değişiyorsun ama her mevsim kendini yenileyip daha da iyileşiyorsun verimin artıyor desem tam isabet olur sanki ve morellanın kelime versiyonusun bhjhvjhb kesinlikle seni yansıtıyor çünkü moral veren bi premsessiin
- +1 yıl
Yaaaaağğğğ yerim seni bakkkkk 🤩
Ayy şu an 32 diş sırıtıyorum valla djdjdj Yine SS ini aldığım bir yorum. Teşekkürler efenimmm 💜
Soran+1 yılbmvbmv o senin tatlılığın civciiv al al moralin bozulunca -Allah korusun- bakıp gülersin yine hehehe 🖤
- +1 yıl
Gocamann galp galp galp 💜💜💜
- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılDepresyon
18 Yorumla
Soran+1 yılRuhu yorulmuş, kendi zihninde boğulmuş kayıp bir ruhsunuz
- +1 yıl
Maalesef ki öyleyim🙁😅
Soran+1 yılOlsun hepimiz öyleyiz, bi'gün kendimizi bulmak duasıyla
- +1 yıl
15 senedir böyleyim😅, hiç sanmıyorum😁. Kanki olduk artık depresyonla 🤣
Soran+1 yılOha o bi tık fazlaymış bence biraz düşünce yapınızı değiştirmelisiniz yorgun ve bıkkınsanız uyumak yerine bi müzik açıp eğlenin mesela ya da kendinizle geziye çıkıp koşun düşüncelerinizin üstesinden gelene kadar vs
- +1 yıl
Değiştirmeyi istiyorum ama kafam boş durmadıgı için çok düşündüğü için yani o moda giriyorum. Uyumuyorum öyle hemen, spora falan gidiyorum ama pek de fayda etmiyor
Soran+1 yılO zaman bilemiyorum, hayırlısı olsun rabbim yardımcınız olsun
- +1 yıl
Amin teşekkür ederim duanız için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılKeçi olabilirim biraz o olsun 😅
13 Yorumla
Soran+1 yılİnatçı, kararlı, hayvansever neşeli ve mesafeli birisin aynı zamanda sarı bi enerjin var
- +1 yıl
Teşekkürler ☺️
Soran+1 yılRicalaar
+1 yılKendimle bağdaştırdığım kelime "Asude"
12 Yorumla
Soran+1 yılMerhametli, vefakar ve anlayışlı birisin ruhunun bi rengi olsa zümrüt yeşili olurdu
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen opiave cafuné kelimelerini benimsedik resmen
17 Yorumla- +1 yıl
Opia
Soran+1 yılTürkçesi?
- +1 yıl
Opia;kendini savunmasız ve kırılgan hissettiren duygu çeşididir.
Soran+1 yılAraştırmacı, yorgun, hayalperest birisin kendi hikayesini yazmak isteyen ama mürekkep bulamadığı için pes etme noktasına geldin oysa yazmak için kağıda ihtiyacın var ufak bi taşla bile yazabilirsin umutsuzsun son zamanlarda bi'tık
- +1 yıl
❤️aynen öyle ama bu tık değil çok daha fazlası ve gülüm
Soran+1 yılOlsun be zamanla o daha fazlayı bi'tıka indiricez inşallah 🥺💗
- +1 yıl
🥺🤦❤️🥺
Fortis Fortuna Adiuvat - Talih Cesurlardan Yanadır.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal, kararsız ve ciddisiniz neon sarı bi ruhunuz var dikkat çekmeyi seversiniz sigarayı da
+1 yılmuvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine
Yaşasın gıcıklık 😈
28 Yorumla
Soran+1 yılAbartma perilerini mi yediniz naptınız bu kabuledilemezbirkelimeolduğundandolayıbaşkabikelimeyazmalısınız 😎
- +1 yıl
Tamam tamam o zaman origami diyorum
Soran+1 yılOo güzel kelime. Basit ve pratik görünen ama özünde daha farklı, derin birisiniz insanları dellendirmek hobilerimizin arasında 🙂🔪
- +1 yıl
Resmen kelimlerle raks ettin abisi taktire şayan
- +1 yıl
Dur seni takip edeyim de seni gıcık etme zevkinden mahrum kalmayayım
Soran+1 yıleyvallah yalnız baştan söyliyim itinayla dellendiririm😏
- +1 yıl
Görecez bakalım bayanefendi 😎
- +1 yıl
Sen sabah siteden niye gittin ya gıcık edecek kalmadı diye nerdeyse ağlayacaktım sonra kahve içtim geçti
Aleyküm selam🌺
Tebessüm diyeyim. Bu aralar yüzüme taht kurdu mübarek🤭11 Yorumla
Soran+1 yılSempati, merhamet, ihtiyat ve dürüstlük timsalisin ruhun doğa kadar canlı ve doğal bu yüzden yeşil derdim güzel yüzlü, affedici birisin
Ketum
(öylesine söyledim kelimeye aşık olduğumdan değil)
01 Yorumla
Soran+1 yılKendinle bağdaştırdığın, aşık olduğun o kelimeyi alayım o halde
Güven ve masumiyet
23 Yorumla
Soran+1 yılİçindeki çocuğun yönettiği mantığının ve aklının koruduğu bir yandan otoriter diğer yandan kafa dengi birisiniz ruhunuz pembe ama hayata hayali bi pencereden pollyanna gibi bakmıyorsunuz
Soran+1 yılRicalaar
+1 yılHüzün
14 Yorumla
Soran+1 yılKederli bi yapınız var ama umutlarınızı halen kaybetmediniz sadece yeniden ayağa kalkacak gücü kendinizde bulamıyorsunuz ve sebebinizi henüz kavramadınız ruhunuz zümrüt yeşili çünkü içinizde bi cevher var
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Umutsuz, batmış değilim. Daha manevi bir şey benim için. Hüzün girdi mi kalbe diğer herşeyi söküp atıyor oradan. Daha hassas, daha anlayışlı, daha az kibirli ve bu dünyadan daha fazla arınmış oluyorsun bana göre. Hem bir söz var. Hüzün düştü mü bir kalbe, Ya Rabbini özlemiştir, ya da Rabbi onu. Peki sizin için bu kelime nedir?
Soran+1 yılTeşekkürler bilgilendirme için, bugünde yeni şeyler öğrendik şükür. Birçok kelime var söylemesem de olur
- +1 yıl
Lol) arada gelirim sorularınıza biraz agresif gördüm sizi. Rica ederim. İyi günler dilerim.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKanatsız melek
13 Yorumla
Soran+1 yılGamze Özçelik'in mavi saçlı halisin bembeyaz saf bir ruhun var içinde sadece empati, yardım etme dürtüsü ve anlayış var
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılRica ettiim
+1 yılAleyküm selam
Ümitvar olmak13 Yorumla
Soran+1 yılKüskün, endişeli ama bunlara rağmen ümitli ve pozitifsiniz ruhunuz mor çünkü asil birisiniz
- +1 yıl
Senin kadar yakınımdaki de beni okusa keşke.
Teşekkürler
Soran+1 yılKeşke demeyelim her zaman umut vardır, ricalaar ☁️
Selamün aleyküm.. hasbunallah ve nimel vekil...
17 Yorumla
Soran+1 yılAleyküm selam ama bi kelime olsa?
Soran+1 yılYorgun ve pişmansın ama yine de yeni bişiler katmak hayatını renklendirmek istiyorsun heyecanlı meraklı ümitli ve sabırlı bir ruhun var mavi deniz kadar derinsin
Soran+1 yılJfjdkdk bi tık gözlem biraz hissiyat diyim teşkür ettiim 👻
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş, kelime bu yanlış anlaşılma olmasın😂
12 Yorumla
Soran+1 yılvhbjvgjhb kabul edildii Yorgun, bıkkınsın şu sıra "darlanduum" diye bağırasın var ama bunun için bile halsizsin sık sık gülüyorsun ama yaralarını göstermemek için ve fark eden olmuyor -yazarken dertlendim be- yine de içinde halen minik bi çocuk var onun uğruna ufak neşeler, mutluluklar buluyorsun kendine ruhun beyaz saf
Cevap sahibi+1 yılNe güzel anlatmışsın ya, direk beni çizmişsin resmen 🥲
+1 yılMavi
12 Yorumla
Soran+1 yılOkyanus gibi bi kalbi, gece gibi kişiliği olan birisiniz ruhunuz da okyanus kadar dalgalı
- +1 yıl
Hmmm sevdim bunu.. güzel açıklama.. teşekkür ederim
+1 yılAynen
12 Yorumla
Soran+1 yılOrtama ayak uydurmayı seven, çabuk sıkılan neşeli birisiniz
- +1 yıl
E bu ben
İvet
15 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okuduğuna emin misin?
Soran+1 yılOlabilir ama değişik. Neyse her şeye evet diyen, kolay kolay reddedemeyen birisiniz bebek mavisi renginde okyanus kokulu bi ruhunuz var sanki
Soran+1 yılRicalar
Hayal perest
11 Yorumla
Soran+1 yılGünlük hayatın yükü altında ezilmemek için kendi dünyanıza kaçıyorsunuz ama orada da çok uçmuyorsunuz çünkü hayatı belli bir dengede yaşıyorsunuz acı gerçeklerin de, tatlı hayallerin de farkındasınız mantıklı bir insansınız
+1 yılHayalperest
14 Yorumla
Soran+1 yılKırıldığında, kızdığında kendi kurduğun dünyaya kaçarsın ve hayallerinle her sorunun üstesinden gelirsin çünkü sabırlı ve azimli birisin ruhun lacivert olurdu çünkü haşin deniz dalgalarıyla bile baş edebilecek kadar cesursun
- +1 yıl
Evet resmen beni tanımladin ya harikasın sen ya @masalsizkaldim
Soran+1 yılTeşekkür ettiim baktığın benim gördüğün sensin ☁️
- +1 yıl
@masalsizkaldim ❤️🥰😘
+1 yılÇapkın
13 Yorumla
Soran+1 yılÇizdiğiniz Behlül profilinin altında ondan çok farklı bir karakter yatıyor merhametli, vefalı ve bilinçli birisiniz ruhunuz sarı çünkü enerji veriyorsunuz
- +1 yıl
Sitenin en güzel kızı ya teşekkürler yorumun için.
Soran+1 yılEstağfirullah ricalar
+1 yılMerhamet
13 Yorumla
Soran+1 yılKafa dengi, empatik ve sabırsız birisin gözlem yapmayı, düşünmeyi ve öğrenmeyi seversin ruhun mavi çünkü deniz kadar derinsin
- +1 yıl
Yorumun çok güzelmiş teşekkürler
Soran+1 yılRicalaar
+1 yılSamimiyet
15 Yorumla
Soran+1 yılSamimiyetsiz samimiyetten kusmak isteyen, toplumun sahteliğinden bıkmış bi'garip insansın ruhun pembe çünkü sana küçüklüğünü ve barbielerini hatırlatıyor pamuk şekeri seversin
- +1 yıl
Garip mi ne alaka
Soran+1 yılO kadar şey yazdık ona mı takıldın be ya🤦♀️
- +1 yıl
E tabi yani
Soran+1 yılLafın gelişi demiştim onu.. hani derler ya "ben bi garip insanım" gibi 🙄
Merhamet..
13 Yorumla
Soran+1 yılBir kedinin civcive olan merhameti neyse seninde insanlara olan şefkatin o. Mecbur değilsin çünkü zarar verdiler ama kalbin yüzünden yardım etmekten geri duramıyorsun anlayışlı, kafa dengi ve bi tık da çılgınsın hayalleri için çabalayan öğrenmeyi ve eleştiriyi -yıkıcı değilse tabii- seven lila bir ruhun var
Soran+1 yılDimii 💗
+1 yılAzim
12 Yorumla
Soran+1 yılRealist, ciddi ve kaygılısın ama yine de hedeflerine ulaşmak için çabalıyorsun bu yeterli gelmese de kazanmayı kafana koyarsan yaparsın çünkü kendine güveniyorsun ruhun bir renk olsaydı turkuaz olurdu
- +1 yıl
Doğru ✨️
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Lümpen 😌
16 Yorumla
Soran+1 yılBeş parasız kalmış bi'nsan evladısınız desem ağır olmaz glb? Eğlenmeyi evde vakit geçirmek olarak gören, gezmeyi ve susmayı pek sevmeyen birisiniz kaybolmuş kendini arayan ve rengini bulmaya çalışan bir ruhunuz var
Soran+1 yılRica ederim de üsluba dikkat edersek sevinirim 🙄
Soran+1 yılLaubalilik, cıvıklık var ve pek hazzetmem. Özellikle yabancıların bu tarz üsluplarda bulunması rahatsız edici.
Platonik
11 Yorumla
Soran+1 yılAga bee hiç mi yüzü gülmez bi'nsanın 🥺 Karşına çıkmış leş ruhlular yüzünden yavaştan aşka inancını kaybediyorsun samimi, eğlenceli, olgun birisin ruhun siyah çünkü gizemi seviyorsuun
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeli 🙂
13 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe kelimesi tam senlik ablam, bilgili, mütevazi ve anlayışlısın çılgın fikirlerin ve ufak hareketlerin olsa da genelde mantıklı ve planlı hareket edersin ruhunun kokusu olsaydı lavanta gibi kokardı ve mor olurdu çünkü asalet emsalisin
- +1 yıl
Dilim tutuldu.
Çok severim lavanta kokusunu 😄
Soran+1 yılYaa ne güzel bende severim çok hoş bi kokusu var 🤌
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonforperest
14 Yorumla- +1 yıl
Alternatifi de en çok duyduğum kelime olsun. Cins.
Soran+1 yılHedonist, değişime hayran, insanları deli etmeye seven birisin ruhun bir renk olsaydı kırmızı derdim ve rahatına çok düşkünsün
- +1 yıl
Değişime hayranı çıkar aynı ben. Teşekkürler 🙂
Soran+1 yılRicalar
Pozitiflik
13 Yorumla
Soran+1 yılHayalperest, optimist ve nazik birisin ruhun bir renk olsa beyaz olur, papatya gibi kokardı
Soran+1 yılRica ederiim
+1 yılFarklı
13 Yorumla
Soran+1 yılSıradan, normal şeylerden sıkılıp değişiklik arayan ve farklılıklara tutuklu olan, kendine bi macera arayan o kişisin ruhun toprak rengi çünkü kamp yapmayı yeni şeyler keşfetmeyi seviyorsun
- +1 yıl
Teşekkürler ☺️
Soran+1 yılRücalaar
- Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılDeli, çılgın, renkli
13 Yorumla
Soran+1 yılMeraklı, tutkulu ve üzgünsünüz yine de enerjinizi, acibe fikirlerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz
- +1 yıl
Hemen hemen bana yakın şeyler teşekkürler 💐
Soran+1 yılRicalaar
Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Samimiyet
13 Yorumla
Soran+1 yılSahtelikten, ikiyüzlülükten nefret eden ama duruma göre hareket eden bilinçli birisin pembe bir ruhun var
Soran+1 yılRica ederiim
Yalnız
13 Yorumla
Soran+1 yılYorgun bıkkın birisiniz ama biraz dinlenip yine yeniden canlanacak kadar da enerjiksiniz sarı bir ruhunuz var
Soran+1 yılRica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bismarck
14 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe bir "kelime" yazmalısınız
Soran+1 yılÜnlü kişileri birer "kelime" olarak algılayacağınızı düşünemedim
+1 yılÖzgürlük
13 Yorumla
Soran+1 yılHedonst, maceraperest ve kaygılı birisin yeşil doğa kadar karışık ve gizemli bi ruhun var
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💚
Soran+1 yılRica ettiim
''''''''Siyah Beyaz.''
13 Yorumla
Soran+1 yılKararsız, bazen çok girişken bazen çok çekingensiniz arada kalmaktan nefret etseniz de bundan kendinizi alamıyorsunuz gözlem yapmayı ve duruma göre hareket etmeyi seversiniz gri ruhunuz
Soran+1 yılEyvallah
- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılUmut
13 Yorumla
Soran+1 yılHayata biraz farklı bakan, bazen beyaz bulutların tepesinde uçan bazen yerin katbekat altında sürüklenen ve kendi kendini kıran umutsuz bir ruhunuz var bir renk söylemem gerekseydi gri derdim bir adım ötesi beyaz, bir adım gerisi siyah
- +1 yıl
Ben kimsenin bana göstermediği şefkati kendime göstererek bu zamana dek ayakta kaldım. Umut işte tam da budur. Kişinin kendine şefkati...
Soran+1 yılOlması gereken de bu aslında, yapmamız gereken tek şey
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhamet kelimesi
13 Yorumla
Soran+1 yılEmpatik anlayışlı ve eğlenceli turunç bir ruhun var bazen fevri bazen bebeksi bi kedisin
- +1 yıl
Evet teşekkürler 😃😃
Soran+1 yılRicalaar
Yeto
12 Yorumla
Soran+1 yılAşko kuşko, makyajı gezmeyi seven kırmızılı bi ruhun var sanki
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMinnak kelimesi 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm hayvansever, ponçik mini yavruları mıncırmak isteyen pembik yani bi tık hayalperest bi ruhun var
- +1 yıl
Ayy evet doğru 🙂🌸
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzum denmesi hoşuma gidiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılHayvansever, merhametli birisiniz mor bi ruhunuz var
Cevap sahibi+1 yılYok merhametli olduğum doğru ama sevdiğim bir ablam var onun kuzum demesini seviyorum
+1 yılKedi 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılKendine aslan diyen ama kedilerin peşinde koşan, sabırsız ve umursamaz birisiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhamet 🌸
13 Yorumla
Soran+1 yılBana çok elit geliyorsun zerafet sahibi, kibar ve nahifsin ama olası bir tartışmada da edebini kaybetmeden, karşıdakinin seviyesine inmeden çok güzel cevap verirsin cesur kararlı bir ruhun var diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederimm ♥️
Soran+1 yılRica ettiim 💗
+1 yılHiperaktif.
12 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanlı, maceraperest meraklı birisiniz yorulduğunuzdaysa dünyanın en umursamaz insanına dönüşürsünüz
- +1 yıl
Süpersin.👍👍👍🍫🌹
Kurt
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok çabuk acıkan ve sıkılan, bir hedef seçti mi sadece ona kitlenen ve ulaşana kadar da durmayan azimli birisiniz
Çakmak.
12 Yorumla
Soran+1 yılTehlikeyi, riskli işleri seven deyimi yerindeyse ateşle oynayan ve kararsız birisiniz
+1 yılpişmanlık
13 Yorumla- +1 yıl
veya hatalı
Soran+1 yılKendine kızgınsın pişmanlıkların kendine yabancılaşmana sebep oluyor bu yüzden de yalnızlıktan kaçıyorsun ama bu sana sadece zarar verir kendinle barış ki tanıyıp kendine güvenebil çünkü kendine yaslanan dik yürür
- +1 yıl
fazla büyük hata yapıyorum sadece
+1 yılKai ve her sözü
16 Yorumla
Soran+1 yılPek tanımıyorum sadece bir kelime yeterli aslında
- +1 yıl
แสงสว่าง kelimesi olsun o halde
Soran+1 yılBe mübarek bari türkçesini de yazaydın 🤦♀️ Upuzun bi cümle kesin neyse ben yazayım yine de bişiler
- +1 yıl
Işık kelimesi uzun değil ki abla
Soran+1 yılK-pop seven ve Kai fanı birisiniz konserleri müziği ve dizileri -koreli şeyleir yani- seviyorsunuz eğlenceli, kafa dengi birisiniz nane gibi değişik bi ruhunuz var
- +1 yıl
K pop no ama kai yes dizileri yes. Kafa dengi olmak oda yes. Tuhaf ruhum vardır oda doğru ☺️
Kendime öz.
01 Yorumla
Soran+1 yılKitap gibi birisin
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılPandaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılYorulunca bi kenara devrilen, üzülünce de sevinince de uyuyan sempatik birisiniz ruhunuz siyah sizin de
+1 yılBıkmış
01 Yorumla
Soran+1 yılYetti gare diyip kanatlanıp uçmak istiyorsun ama seni orada tutan şeyler yüzünden bir adım bile atamıyorsun sıkılmış ve sıkışmış hissetsen de hepsini halledip oradan kaçmak senin elinde eğlenceli birisin
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cool cool cool 🖤
01 Yorumla
Soran+1 yılKendini arayan, öğrenmeyi seven ve soğuktan hoşlanan gri bir ruhsunuz siyahı sevip siyaha boyanmak istiyorsunuz ama daha yolun ortasındasınız
Ay 🌒
01 Yorumla
Soran+1 yılAy senin gece benim sözü geldi aklıma. Bazen karanlıkta parlayan ay gibi ışıltılı ve yol göstericisin bazen de karanlığın sebebi ve güneşin arkasındaki öğrencisin ruhun siyah
+1 yılrelax
03 Yorumla
Soran+1 yılTahammül kotası dolmuş, kimseye vaktini ayırmayan kendine odaklanan rahat, umursamaz birisin ruhun bej rengi
- +1 yıl
olaysın hayatım
Soran+1 yılTeşkür ettiim
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Samimiyet
01 Yorumla
Soran+1 yılEmpatik, ağırbaşlı, rasyonel ve bilgili birisiniz ruhunuz mavi ama deniz maviliğinde değil, gökyüzünün renklerinde
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorku.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜşengeç, çekingen film, dizi tutkunu şefkatli dikkatli mavi bi ruhsunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeyik
01 Yorumla
Soran+1 yılHayvansever birisiniz, müziği ve kitapları seversiniz size bir imkan verilse doğada insansız yaşamak isterdiniz
Mutsuzkelebek
11 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklı cevap olabilir bu! Kelebek gibi kısa ömürlü şeylere koşan ve sonunda mutsuz olup daha da dertlenen birisin ama kendini nasıl neşelendireceğini ve güldüreceğini de biliyorusn
+1 yılSaudade
01 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik olarak birini seviyorsun ya da sevginin masuniyetine hayransın ve doğaya karşı inanılmaz bi sempati besliyorsun ruhun sarı
+1 yılProfesyonellik
01 Yorumla
Soran+1 yılOyun oynamayı seven, ciddi ve soğuk birisiniz ama yakın çevrenizde durum böyle değil araştırmayı sevseniz de pek meraklı değilsiniz ve sıkılgan bir yapınız var
+1 yılKarabela
02 Yorumla
Soran+1 yılKara ruhlu ceza ödül sistemiyle yaşayan belalı bi tipsiniz
- +1 yıl
Yoo normal bir insanım gayet.
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem