Kişilik & Karakter Esnemek bulaşıcı mıdır? Karşınızda biri esnese sizde esner misiniz? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Karşınızda biri esnese uykunuz gelir mi 🤔 Güncellemeler+1 yıl Güncelle Esnemek bulaşıcı mıdır? Karşınızda biri esnese sizde esner misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır bulaşıcı değildir benim için 1 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Bulaşıcı bu tespit edilmiş bir gerçek uyku kelimesinin bile esneme yaptığı doğrudur 2 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet öyleMisal beni bu minnoş bebek bile esnetti jgjk 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet bulaşıcı 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saniyesinde esnerim😀😀 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Esne 🥱🥱😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Böyle olmuyor😀😀 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sorudaki gifti izle 🤔🥱😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Lann😂😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Noldu ya 😂😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Cevap yazıp soruna getirme beni sürekli esneyemem😀 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Üzdü 🥺😂😂 Yorumla
ayayyaayayaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl empati duygun yüksekse esnermissin 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Empati var ozaman bizde 🙄😂😂 Yorumla ayayyaayayaaa +1 yıl evet Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet bulaşıcıdır 🤣🤣🤣 1 6 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl esneyelim ozaman 🥱 Yorumla Yamaal +1 yıl Ben o bebek fotoğrafını gördüğüm andan beri esniyorum 🥱🥱🥱🥱 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kolay gelsin 🥱🥱🥱🥱 Yorumla Yamaal +1 yıl 😕😢😢hayır uyumak istemiyorum gidip elimi tuzumu yıkayayım Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aynen tuzunu yıka fazla yakmasın 🥱🥱 Yorumla Yamaal +1 yıl 😅😅😂😂😂 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben esnerim valla 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Esne? 😂 Yorumla Şişkolettaa +1 yıl Esneyen kimse yok şu an 😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Gif izle ☺😂😂 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kesinlikle. Okurken esnedim :d 1 2 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 😂😂😂 uyutacam herkesi 🙄😂😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Oyle gorunuyor😂 Yorumla
moody90 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ayna reseptörler 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Pekala Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Esnerim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır bulaşıcı değildir benim için
Bulaşıcı bu tespit edilmiş bir gerçek uyku kelimesinin bile esneme yaptığı doğrudur
Teşekkür ederim
Evet öyle
Misal beni bu minnoş bebek bile esnetti jgjk
Evet bulaşıcı
Teşekkür ederim
Saniyesinde esnerim😀😀
Esne 🥱🥱😂
Böyle olmuyor😀😀
Sorudaki gifti izle 🤔🥱😂
Lann😂😂
Noldu ya 😂😂
Cevap yazıp soruna getirme beni sürekli esneyemem😀