Evet başlıkta olduğu üzere hayattan zevk almıyorum yapmak istediğim bir şey yok mutlu değilim ekonomik sıkıntılar berbat geçen okul hayatı derken duygusuz birine dönüştüm boş hissediyorum ölmek yaşamaktan daha mantıklı geliyor her hangi bir hedefim yok sevgilim üniversiteye gitmemi istiyor başarısız olursam ne yapacağım her sene sınava mı gireceğim sınava girip ne yapacağım kazanabilir miyim kazanınca ne olacak para kazanıp ne yapacağım kariyerin bana katkısı ne neden sürekli çalışmak zorundayım bu fikirler beni içten içe yok ediyor beni anlayan tek biri var o da sevgilim ama giderek duygusuzlaşmam beni ondan uzaklaştırıyor konuşmak bile istemiyorum onsuz yapamıyorum onunla da yapamıyorum onun açısından bir sorun yok anlayışlı pozitif biri yeri geldiğinde çok iyi kalpli ama burada sorun benim hislerim hissizleştim resmen hayatımı gram sevmiyorum ateist görüşlüydüm Müslüman oldum içimi doldurması için belki eksiğim bu diye namazımı kılmaya başladım aksatmadan her gün 5 vakit namazımı kılıyorum ama bir şey yok yani boş hissediyorum Allah'a inanmadığımdan değil asla bir yaratıcı var ama olması umrumda mı değil cennete girmek umrumda mı değil ölmek yaşamak umrumda mı değil sadece böyle hissetmemin nedeni ne nasıl bu histen kurtulabilirim böyle hisseden tek kişi ben miyim bana yardımcı olun lütfen iyi günler
Böyle hissediyorum
Böyle hissetmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat