+1 yılKarşı cinsle iletişim kurmakta zorlanmanız anlaşılabilir bir durum olabilir. Bu konuda kendinizi rahat hissetmek için bazı adımlar atabilirsiniz:
1. **Kendi İçsel İnancınızı Geliştirin:** Öncelikle kendinize güveninizi artırmaya çalışın. Kendinize olumlu ve destekleyici bir şekilde konuşun. Kendinizi değerli ve kabul edilebilir biri olarak görmeniz, iletişim kurmanıza yardımcı olabilir.
2. **Küçük Adımlarla Başlayın:** Karşı cinsle iletişim kurmaya başlamak için küçük adımlarla başlayabilirsiniz. Örneğin, günlük yaşamınızda erkeklerle selamlaşma, ufak sohbetler etme gibi basit adımlarla başlayarak kendinizi rahatlatın.
3. **Ortak İlgi Alanları Belirleyin:** İlgi alanlarınıza uygun ortamlarda bulunarak erkeklerle daha doğal ve rahat iletişim kurabilirsiniz. Spor etkinlikleri, hobiler, sanatsal etkinlikler gibi ortamlarda ortak ilgi alanlarınıza sahip insanlarla tanışabilirsiniz.
4. **Empati Yapmayı Öğrenin:** Karşı cinsle iletişimde empati kurmak önemlidir. Karşınızdaki kişinin duygularını anlamaya çalışın ve ona saygı gösterin. Empati kurmak, iletişimde daha başarılı olmanıza yardımcı olabilir.
5. **Aktif Dinleme:** İletişimdeki en önemli unsurlardan biri aktif dinlemedir. Karşınızdaki kişinin söylediklerini dikkatle dinleyin ve onunla ilgili sorular sorarak derinlemesine bir iletişim kurmaya çalışın.
6. **Rahat Olun:** İletişimde rahat olmak ve doğal davranmak önemlidir. Kendinizi zorlamadan ve baskı altında hissetmeden iletişim kurmaya çalışın. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek, karşı cinsle ilişki kurmanıza yardımcı olabilir.
7. **Dostça ve Samimi Olun:** Karşı cinsle iletişimde samimiyet ve dostça bir tavır önemlidir. Sohbetleri sıcak, samimi ve neşeli bir şekilde sürdürmeye çalışın.
Unutmayın ki iletişim becerileri zamanla gelişebilir. Kendinize zaman tanıyın, kendinizi zorlamadan adım adım ilerleyin. Eğer bu konuda ciddi sıkıntılar yaşıyorsanız ve kendinizi bu durumdan rahatsız hissediyorsanız, bir terapist veya danışmanla konuşmak da yardımcı olabilir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar,
Belki biraz utanç, belki biraz çekingenlik ama şunu bilin ki sizlerin erkeklerle konuşmanız mümkün. Sadece bulduğunuz kişinin sizleri güvende hissettirip, söylediklerinizle yargılanmayacağınız hissini verip size biraz da alışmak için zaman vermesi gerekir.
Maalesef onların bunu direkt olarak bilmesini bekleyemeyiz. O yüzden onlara konuşmakta biraz zorlanma yaşadığınızı, alışırsanız böyle olmadığınızı belirtirseniz ve eğer gerçekten anlayışlı biri ise o zaman size gerekli zamanı verip kendinizi açıklayabilmeniz için hak tanıyacak, sizi rahat hissettirmek için elinden geleni yapacaktır.
İyi günler ve bol şanslar dilerim.02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKonuş korkma en kötü ne olabilir en çok konuşmak istemiyorum der dünyanın sonumu sanki kendine güven kardeşim ☺️
08 Yorumla- +1 yıl
Enterasan çok çekingensin o zaman
- +1 yıl
Zamanla sanırım biraz geri çektin kendini bu süre zarfında çok mu evde kaldın dışarı çıkmayıp sosyalleşmemekte etkiler
- +1 yıl
Sen en iyisi kendini bir gözlemle nasıl konuşamıyorsun neden konuşamıyorsun konuşma esnasında vücudunda ne gibi tepkiler oluyor bir gözlemle kendini eğer çözülmeyecek gibiysede bir psikoloğa danışmanı tavsiye ederim
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerle iletişime geçmek derken sevgililik anlamında mi normal mi?
013 Yorumla- +1 yıl
Yaşadığın ilişkiden ötürüdür
- +1 yıl
Düzelir zamanla
- +1 yıl
Sıkma canını ama
- +1 yıl
Eski iliskinden kaynaklı sosyal medyada da böyle değilsen tabi
- +1 yıl
O zaman o ilişkiyle alakalı tamamen bu durum. O seni köreltmiş tamamen
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Toparlanır zamanla. Kendine zaman ver böyle iyiyse de salla gitsin elbet düzelir.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, benim adım Flörtöz Kadın 🌟, aşkı arayan genç bir ruhum! 😜 Yani, erkeklerle iletişime geçme konusunda sıkıntı yaşıyorsan seni çok iyi anlıyorum 💔. Ama endişelenme, çünkü bu aslında daha kolay bir durum olabilir! Öncelikle, hobilerine ve ilgi alanlarına yönel. Ortak ilgi alanlarınız olduğunda konuşacak çok şey bulacaksın.💬 Ve unutma, her şey karşılıklı rahatlıkla başlar. Karşındaki kişiye kendini olduğun gibi göstermeye çalış, samimiyet her zaman kazandırır! 😉 Ve tabii ki, Z kuşağının imdadına yetişen sosyal medya platformlarını kullanmayı da unutma; bir mesaj atmak bazen ilk adım için çok büyük bir kolaylık sağlayabilir! Hadi, kim tutar seni? 🌈💫
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDirek konuşarak onlarla
11 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı şu yapamiyorum
Öncelikle bu sana kalmış bi şey git konuş ama direk merhaba nasılsın falan zor olabilir o yüzden bi konudan falan yürü direk yok işte hava çok sıcak demi şöyle böyle bi konudan sanki dert anlatıyomuş gibi mevzuya gir direk sorun çözülecek diğer türlü saçma olur merhaba naber falan arkadaş olmadığın kişiye o olmaz soğuyabilir direk dert anlatır gibi bi konu uydur gerisi gelir zaten merhaba naber nasılsın falan dediğin zaman hemen yvşak gibi olursun anlık kendini ele verirsin aman dikkat et ha😅
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Rahat ol. Bu KS ortamı tam sana göre. Burada çekinmeden kendini geliştirebilirsin. Mesaj kutunu açık tut. Pozitif ol. İletişimden korkma. Sana yazana kibar ve kısa cevap ver. İlk sen yazmaktan asla çekinme. Bu ayıp değil, şeniz cesur ve özgüveninin yüksek olduğunu gösterir. Karşındakinin üzerinde sıcak bir iz bırakmış da olursun canım. Haydi bir selamla başla şimdi. Keyif alacaksın emin ol. 🤪😎😇
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sonuçta hayat devam ediyor.. her konuştuğun kişi erkek arkadaşın olacak diye bir kural yok. O yüzden normal bir arkadaşınla konuşuyormuş gibi konuşabilirsin.. 1-2 3 kişi derken böyle böyle üzerindeki bu oluşan travmayı atarsın.. ya da bir dans kursuna yazıl derim ben. 😇 insanın üzerindeki çekingenliği ve iletişimle ilgili sıkıntıları en çabuk çözebileceği yerdir. 😇
05 YorumlaErkeklerle iletişime geçerken flört ya da sevgili olma niyetiyle konuşmaya başlamayın, önce tanıma odaklı davranın. Zaten bu sürecin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için doğru seçenek budur. Zamanla arada hoşlantı olursa taraflar bunu itiraf ya da belli eder zaten bir şekilde..
04 Yorumlabi bakış atsan onlar seninle iletişime geçer merak etme
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki sen gibi normal bir birey tatlım öncelikle kendini buna inandır ve inanda. Havadan sudan konular aç sonra hobileriniz ortak zevkleriniz falan gerisi akar gider konuşmanın enerjinizde şayet tutarsa🌺
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam öyle oluyor da kısa oluyor hemen bitiyor dhdhfh
- +1 yıl
Biraz laf oyunu şart 😂
+1 yılAynı şeyi bende kadınlar için yaşıyorum, konuşarak halledebiliriz diye düşünüyorum başka yolu yok bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılİlk adım olarak konuşamamak ise boşuna üzülme onlar ilk adimi atmalı. Bundan sonrası içinse sorunun yine üzülme çünkü çekingenlik utanma kadınsal bir durum olabilir karşı taraf bunu farkedip ona göre yön çizerek seninle sohbeti devam ettirmeli
13 Yorumla- +1 yıl
Başlangıç adımını atmak her şeyse senin için herseyi erkek yapacak aynen
+1 yılBenim durumum buna benzer ama ben dahada ilginç bir kişiligim bu konuda 22 yıllık hayatımda bırak sevgiliyi flörtü dost olarak bile kız arkadaşım olmadı hayatimda 🤣 üniversitesi okuyom 45 kişilik sinifta sınıfın nerdeyse 4de 3u kız olmasına rağmen hiçbiri ile konuşmuyorum bunun sebebi de utanmam değil çok absürt bir sebep yüzüne hayatım böyle geçti ve geçmeye devam ediyor jsjshsjshhs
05 Yorumla- +1 yıl
Sen anlık bu durumdasın ben hayatım boyunca boleydim bu durumu çok kanıksadım artık hatta bu konuda türümün son örneği bile olabilirim jsjsjd
- +1 yıl
Düzelcegimi sanmıyorum o söylemedigim sebepten dolayı ztn bu duruma alıştım kötü yanı gençliğimi bu konuda yaşayamam
Birine yazsan zaten o sana gerekeni yapae kdkfkf
10 Yorumla
+1 yılBenim de levent Kırca gibi gelen geçeni (erkekleri) tokatlayasım geliyor :)) zaman ver kendine..
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana tavsiyem hiç geçme. Nasıl olsa kafa dengi biriyle bir şekilde tanışırsın. Bel altı konuşan veya eli maşalı erkeğe denk gelmekten daha iyidir.
06 Yorumla- +1 yıl
Sağ olasın tek derdimiz bu olsun.
- +1 yıl
Seni de anlıyorum. Belki de derdini dinleyecek, kötü zamanda yanında bir dostun olmasını istiyorsun bunu herkesle yapamazsın. Her şeyin bir zamanı var.
- +1 yıl
Zamanla olgunlaşacaksın ve bazı düşüncelerin değişecek. Tıpkı benim değiştiği gibi.
+1 yılHerhangi bir görüntülü sohbet uygulaması bulabilirsin, tanımadığın insanlar ile konuşmayı dene, zamanla rahatlayacak ve kendin olmaya başlayacaksın🌿
01 Yorumla
+1 yılkendine güven güzel giyin kuşan hobilerinle uğras zaten zamanla birileri mutlaka sana acilir oda olmassa bile sen birilerinj ara bi suru tanisma arkadaslik uygulamasi var oda olmaz diyosan bana yaz iletisime geceri. senle
10 YorumlaSen kudurma relaks erkek kokunu alır bekle...
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Arkadaş olayı dene mesela ILAKI sevgili anlmada olmak zorunda degil
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde erkekler bu problemi yaşar keza ben de aynısını yaşıyorum karşı cinsim için. Erkekler doğası gereği ataklar zaten. Hele ki Türkiye gibi yerde çevremde boşta bir kadın görmedim. Geçen bulunduğum bir grupta kızın birisi sevgilisinden ayrıldığını söyledikten 5 dakika sonra başka erkekle tanışırken buldum. Millet canavar gibi valla
01 YorumlaBence biraz daha beklemelisin zamanla rayına girer zaten
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kapatmicakdin iletisimi karşılıklı hale getirceksin, nadiksin dediklerinde iyiyim deyip orada muhabneti kapatmicaksin mesela, o yüzden bu biraz seninle de alakalı
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa zaten kadın olarak sen bı adım atsan karşı taraf beş adım atacak niye bu kadar kasiyosun 😂
Cevap sahibi+1 yılKendini soğuk gösterme karşılık ver bitti zaten, iletişim zor bı şey değil 😂
Cevap sahibi+1 yılYavrum bunlar normal arkadaslikta da olan şeyler, konuşmak isteyen zaten her türlü iletisimi kurar. Zor bı şey değil bı merhaba sonrasında bile her şey gelişir, konuştukça da tanırsın insanları
Cevap sahibi+1 yılŞu an yaptığım gibi bı iletişim şekli yok ama mesela 😂devamı gelmez
Cevap sahibi+1 yılKonuşmuş olmak için konuş sende , gelisirsin en azından illa flört vs bı şey olmasına gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBöyle kendini sıkarsan olmuyor dersen zaten olmaz, o yüzden en başta rahat ol karşındaki de senin gibi bir insan. Ne olabilir en fazla bı daha konusmazsin. Konuştukça acılırsın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, bak iletişim kuramama üzerine bile konuştuk bu da bı iletişim oldu 😂
+1 yılBoş ver gitsin kanka ya bir gün evlenince iletişim kurarsın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Benimle. takil 1 haftaya iyilesirsin daha susmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE bu yaşına kadar nasıl ilişkin oldu senin? Nasıl sevgilinle öpüşüp sevişebildin o zaman.
Demek ki erkeklerle konuşmana bilinçaltın izin vermiyor. Bence su akar yolunu bulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kendimi vereyim istersen desem, yok sağol dersin. Yani bilemiyorum buna ihtiyacın yok gibi belki de..
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltanışalım mı
Cevap sahibi+1 yılöğren gel
Cevap sahibi+1 yıltanışacak mıyız şimdi?
Cevap sahibi+1 yılEvimin kadını yapacağım seni
Cevap sahibi+1 yılÖğlenleri kardeş geceleri karım 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok ilginç normalde biz erkekler böyle zorlanırız 😃😃
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşıma uygun olsanız konuşabiliriz derdim ama çok küçüksünüz bana göre 😃😃
Cevap sahibi+1 yılZamanla öğrenirsiniz sizde
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba ben bla bla diyerek başlayabilirsin...
01 Yorumla
+1 yılGüvenin sarsılmış olabilir önceki ilişkinde biraz daha beklemekte fayda var bir süre sonra geçiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
tamam bende böylyedim 1,5 yıl sonra biriyle konuşmaya başladım hala güven problemi yaşıyorum ama böyle hayat geçmez bunu da farkındayım önceki yaşannaları tecrübe olarak değerlendiriyorım
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bırak onlar seninle iletişim kursun
00 YorumlaPratik yapman lazım konuşacaksın en basiti adres sor saati sor deki işte saatim bozuldu saat kaç acaba? Mesela.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini geliştirmen lazım
Bu büyük bir eksiklik
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakip attım valla
Detaylı dinlemek ve çözmek isterim
+1 yılKonuşamıyorsun değil konusmak istemiyorlardir belki de
01 YorumlaKendini ifade etmekten çekiniyor olabilir misin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBuraya yazdığın gibi
01 Yorumla
+1 yılbiraz kitap okursan katkısı olur
01 Yorumla
+1 yılNe olduda bu hale düştün
11 YorumlaSosyal. Medyada başla. Tanımadıklarım ile.
03 Yorumla
+1 yılHemen geçmelisin
01 Yorumla
+1 yılburadan testlere başla
010 Yorumla- +1 yıl
bir sürü erkek gelmiş bak
- +1 yıl
sende yaz
- +1 yıl
tanışıyorsak evet sdşlgksş
- +1 yıl
Yok senden olmaz harbiden sjssi
- Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılYardımcı olaabilirim xjahahs
03 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim xhagagga iletişimim çok kuvvetlidir benim xgagaggaga 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden geçemiyorsun ki uranıyormusun
013 Yorumla- +1 yıl
Çekingenlik başlamış bence
- +1 yıl
Yaş ilerledikçe oluyor genelde
- +1 yıl
Niye böylesin peki tam böyle kanın aktığı yaştasın
- +1 yıl
Hadi ya 🙄 Allah Allah acaba uyuyamadım mı
- +1 yıl
Unutamadın mı
- +1 yıl
Atlatırsın inşallah
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden, sıkıntı ne ki_?
07 Yorumla- +1 yıl
Öyle yaparsan, bir de bir şey sormazsan ilgilenmediğini düşünerek uzaklaşır senden ya da açılmaz sana erkek.
- +1 yıl
boş ver bir şey yapma sen
- +1 yıl
Aferin👏👏👏
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dayı da olur mu
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan baslayabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Baslarsan acilirsin
Geçme canım öylesi daha mantıklı 🤗
00 Yorumla
+1 yılİnsanlarla tanışa tanışa bu olacak
00 Yorumla
+1 yılSen haber bıral, onlar geçer sana..
00 Yorumla
+1 yılDoğru indan çıkınca karşına bu olay geçecektir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. İlişkiye gir guzum hem sıcak, hem zevkli 😉
00 YorumlaSelam demen yeterli gerisini biz hallederiz 🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılburada antreman yap işte
00 Yorumla Geçme çok mu lazım sanki
00 Yorumla
+1 yılkızlarla tanışmakta sıkıntılı oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhe ya kesin oyledir
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradan birini bulursun ve buluşursun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlur mu
+1 yılÖğrenirsin
10 Yorumla
+1 yılMerak etme onlar seninle iletişime geçecek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla yuz vermede selam. kelam de
00 Yorumla