asla bir erkekle mesajlaşamıyorum aşırı yakışıklı biri bile yazsa cevap vermiyorum hiçbir sekilde karsi cinsle arkadaş olamıyorum ailemle alakalı değil konuyu oraya getirmeyin son iki yıldır aşırı derecede erkeklerden tiksiniyorum hemcimsimden hoslanmiyorum orası kesin ama bi erkekle el ele tutusma fikri bile midemi bulandırıyor bana göre bütün erkekler sapık asla gerçekten sevecek biri olduğunu düşünmüyorum daha önceden yaşadığın bir olaydan dolayı olabilirde demeyin travma oluşturcak bir şey yaşamadım bunun neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
erkeklerin gerçekte ne olduklarını burda yazsam ağlarsın erkeklere karşı önyargın kırılır
erkeklere karşı önyargın olmuş kötülüğün cinsiyeti yok her kıza masum diyebilir misin
elini sallasa ellisi olan önüne gelen erkekle sevgili olan kullanan parasını yiyip kenara atan kızlara ne diyorsun?
kızların çoğu erkekleri parmağında oynatıyor erkeklerin çoğu kıza yaranabilmek için bütün ömrünü ona feda ediyor ama hiçbir zaman yaranamıyor
tabi ki bütün evlilikler ilişkiler aynı olmuyor
sapıklık dediğin şeyde alt tarafı bir cinsel ilişki yani onda da zevk alıyorsun öldürüyor mu seni
iddaaya girerim kızların çoğu erkeklerden daha istekli ama kendilerini bastırıyorlar
sapık tacizci tecavüzcülerde alt tarafı bir tane m bulamayan yokluk çekenler
onlarda erkeklerin %10unu oluşturuyor tamam bütün erkekler cinselliğe düşkün olabilir
ama bu da suç değil sende de zaptedemediğin bir uzuv olsa sokacak delik arardın
kızların yarısıda sokacak çubuk arıyor penis olmayınca başka şeyler sokuyor
kızlar çalışan biriyle evlenip evde oturabilir
ama erkeklerin hepsi hayatlarını devam ettirebilmek için iş yapması çalışması şart
ve erkeklerin çoğu askere gidiyor şehit olanlar oluyor
Atatürk olmasa Türkiye olmazdı bugün bütün erkeklere hakaret edemez kimse
kızlar o kadar kaşarlık yapıyor ona bozulmuyor sunuz 3-5 abaza piclik yapıyor diye bütün erkekler kötü mü bi git ya03 Yorumla- +1 yıl
Sana bişey söylicem soruyu soran kişi değilim ama ben de 25 yaşımda bir kızım. Sakin sessiz hanım biriyim. Bu zamana kadar gerçektende hiçbir erkek beni sevmedi aşık olmadı hiç çıkma teklifi almadım. Bütün arkadaşlarım evli ama ben hiçbir zaman evlenemeyeceğim. Sorun yanlız yaşamak değil yanlızlığa alışkınım ama hiç sevilmeye layık olamamak çok üzücü bir durum.
Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı. Psikolog değilim ama aklıma iki seçenek geldi.
Birincisi feminizm adı altında bir kaç hasta ruhlu erkeğin yaptıklarını bütün erkekler yapıyormuş gibi göstererek erkekleri iğrenç varlıklarmış gibi göstermeye çalışan, kendilerine feminist diyen ama aslında ne olduğu belli olmayan anlamsız fenminazilerin toplum üzerinde oluşturduğu akımdan etkilenmiş olabilirsin.
(Bir erkek olarak ben de feministim, kadın haklarının sonuna kadar arkasındayım, feminizm kadın erkek eşitliğini savunur, erkekleri yerin dibine sokup, kadını tanrıçaymış gibi göstermeye kakışmaz)
İkincisi ise Lezbiyen olabilirsin, yani hormonel olarak eş cinselsindir, karşı cinse ilgi duymuyorsundur. Bu da son derece doğal bir durum.
Toplumumuz da çok fazla sayıda sapık, tehlikeli erkek olsa da bunlar toplumda ki erkeklerin çoğunluğunu oluşturmuyorlar, her gördüğün haberde ki iğrençliği bütün erkeklerin yaptığını sanma yani. Medya sadece kötü şeyleri haber yaptığı için sadece kötülükleri görüp erkeklerin hepsi kötü zannediyorsunuz bir çoğunuz.
Bu işin çözümünü tek başına bulmaya çalışma bence, biraz profesyonel çözüm gerektiren bir durum gibi görünüyor. Bir psikoloğa git, o senin yolunu bulmanı sağlayacaktır. Kendi başına yapacağın şeyler hatalı olabilir, bilimsel konular bunlar.01 Yorumla- +1 yıl
Sana bişey söylicem soruyu soran kişi değilim ama ben de 25 yaşımda bir kızım. Sakin sessiz hanım biriyim. Bu zamana kadar gerçektende hiçbir erkek beni sevmedi aşık olmadı hiç çıkma teklifi almadım. Bütün arkadaşlarım evli ama ben hiçbir zaman evlenemeyeceğim. Sorun yanlız yaşamak değil yanlızlığa alışkınım ama hiç sevilmeye layık olamamak çok üzücü bir durum.
- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılKendini nasıl erkelere karsı sogutmayı becerdin anlayamadım ama eger gercekten biraz daha dikkatli baka bilseniz kıymetinizi bilecek cok masum ve bir okadar hor görülen saf görülen ama aslında öyle olmayan çok guzel insanlarda var belki de seven ler birbirini bulamadıgından böyledir ki erkelerde siz kızlardan şikayetci ben kimseyi suclamıyorum sadec ortaya atıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
+1 yılamaan ne linç yedim hüüü ağlıyorum şu an anadolu çomarı seni sana 1 saat oturup neyin ne olduğunu tek tek anlatamam zaten ezik bi insansın eğer ezik olmasaydın kadınları kendinden üstün görmezdin. benim mesela erkekleri kendimden üstün görmediğim gibi erkekleri sevdiğim ve saygı duyduğum gibi.🤠✌️ bir kadın eline bile dokunamadığın için cinsel hayatın sadece qorno ve seks işçilerine muhtaç olduğu için bize kinlenmen gayet normal sanırım hadi byee
00 Yorumlabunu niye sorun ettin ki? kendin yazmışsın erkeklerden tiksiniyorum hem cinsimden hoşlanıyorum diye bunu normalleştirmişsin , erkeklerle de konuşmak istiyorum fakat ülkede bu kadar taciz, tecavüz , kadına şiddet/öldürme varken nasıl konuşacağım güvenemiyorum dersen bak o sorunun cevabını bende bilmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Kitaproman12 ben de tekim hatta arkadaşım da yok ama ben oraki yazıya göre yorum yaptım kendisi söylemiş erkeklerden tiksiniyorum diye yani yapacak bir şey yok kendi düşüncesi sonuçta düşüncesini değiştirmediği müddetçe ya da değiştirmek istemediği süreçte yapacak bir şey yok ben kendime sürekli olarak aşık olamazsan tek yaşarım diyorum çünkü sevmediğim veya sevemediğim/sevemeyeceğim birisiyle evlenemem diyorum yani düşünceler kişiden kişiye değişir soruyu soran kişiye göre yazdım
Aşk meşk işleri değil de, arkadaş gözüyle bak biraz erkeklere. Bir de böyle daha cana yakın, kızlarla iletişimi daha fazla olan ve rahat erkeklerle iletişim kurmaya çalış. Onlarla sohbetin seni karşı cinse hazırlayabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere karsi sosyal fobin var demek ki, iletisim kurmada zorlanma yani. Nedenini bilmiyorum ama kizli erkekli arkadas grubu edinirsen bu korkunu yenebilirsin. Tabi ki her kisiye guvenmemek lazim ama grup icinde arkadas olarak iletisim kurmanda sakinca yok bence.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBu durum aslında olayın detaylarına göre değişebilir, çünkü bilinç altımızda yatan fakat zihnimizde ön plana çıkmayan nedenlerden dolayı tetiklenen birçok alışkanlık ve sorunlarımız olabiliyor. Tabi ki bu çok basit bir ifade fakat dediğim gibi, olayın derinlemesine ince detaylarına inilmesi gerek.
SAMET SÖZGEN / Profesyonel Koç02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Kitaproman12 yalnızlık tamamen şahsi ve kişisel bir görüştür, fakat soruyu soran arkadaşımız burada yalnızlığı sevmesinden pek bahsetmediği için böyle bir görüşte bulundum. Eğer soruyu soran arkadaşımız yalnızlığı sevmesinden kaynaklandığını illaki fark ederdi böyle bir durum olsaydı
+1 yılolay senin beyninin sapık olmasından kaynaklı aslında
kafanda erkeklerin sadece cinsellik düşündüğü ile ilgili yanlış bir algı oluşmuş00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı. Aileden olabilir ya da eskiden beri içinde oturmuş birşey olabilir
00 Yorumla
+1 yıl:) annenle konuş bu konuyu, annen babana düşman olsaydı sen olmazdın :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılSende aşırı feminizim var kanka psikoloğa falan git
014 Yorumla- +1 yıl
feminizmle ne alakası var mk
- +1 yıl
Erkekler ölsün hepsi sapık gereksizler diyenler biz feministiz diyorlar da ben demiyorum onlar diyor
- +1 yıl
ben bir feministim ve en başta erkekleri ben savunurum feminaziyle feminizmi karıştırıyosun saçını mora boyatıp dışarı çıkıp bayan değil kadın diyenler biz değiliz biz kadın erkek eşitliğini ve haklarını savunuyoruz
- +1 yıl
@ametist00000 Hahaha Türkiye şartlarında feminizm, feminazi oluyor. Show Haber her haberinde "Erkek Terörü" derken hepiniz gülüyorsunuz ya da bozulmuyorsunuz bu lafa :D Böyle feminizme ben şunu derim: Kadınlar kırsın bacaklarını evde otursunlar. Erkekler > Kadınlar
- +1 yıl
@ametist00000 Linç is coming
- +1 yıl
amaan ne linç yedim hüüü ağlıyorum şu an anadolu çomarı seni sana 1 saat oturup neyin ne olduğunu tek tek anlatamam zaten ezik bi insansın eğer ezik olmasaydın kadınları kendinden üstün görmezdin. benim mesela erkekleri kendimden üstün görmediğim gibi erkekleri sevdiğim ve saygı duyduğum gibi.🤠✌️ bir kadın eline bile dokunamadığın için cinsel hayatın sadece qorno ve seks işçilerine muhtaç olduğu için bize kinlenmen gayet normal sanırım hadi byee
- +1 yıl
ha bide show haberle feminizmin bağlantısı ne acaba :dd? o onların sorunu bizim sorunumuz değil ben kadın erkek eşitliğini hukuksal haklarını savunuyorum sen ne anlatıyosun mk ALAMPDMFPFMPFMND
- +1 yıl
@ametist00000 KJSLKAJDKSLADS Üstünü çize çize yaptığım ironiyi anlamamayı nasıl başardın hayret ediyorum :D Bana "ezik" ve "anadolu çomarı" diyerek kendini üstün gördüğünün farkında mısın jksjalkdjlksadjsakl Algın bozuk senin :D Daha tanımadığın insanlar hakkında ileri geri konuşmaman gerektiğini bilmeyip, ironiyi bile anlamıyorsun ve kendini üstün görerek beni üstün görmekle suçluyorsun hsdkşskadşlaskdas Bir de ardından duyar kasıyorsun :D Beynini kullanmaya başladığın zaman senin için mutlu olacağım :) KJJSŞKJFKASKŞDSA
- +1 yıl
@ametist00000 Show Haber, bir erkek tarafından işlenen her cinayete "Erkek Terörü" diyerek başlıyor. Olayı aldın bambaşka bir yere götürdün :D insanlara laf sokmak için kendini bu kadar acizleştirme. Bu seni daha havalı ya da "üstün" yapmıyor kjsklajdskaljdklsada
- +1 yıl
hâla diyorum show haberle feminizmin bağlantısı ne :d?
- +1 yıl
ironi mi wtf KAMAOAMPQMW ironi falan yapma bana o zaman kanka şu kadar paragrafı enerjini buna harcadıysan sen zaten eziksin kusura bakma yani yazdığın şeylerin tamamını okduğumu mu sanıyosun işsiz OQMWOMDPWMDPDM
- +1 yıl
@ametist00000 Türkiye feminizmi dediğim zaman hiçbir şey anlamıyor olman ayrı bir güzellik. Senin harcadığın enerji boşa gitmesin diye hakketmediğin bir cevap verdim. Sen beni tanıyor olsan kendini ezik hissederdin :D yazık kafana
- +1 yıl
ben türkiye feminizminden bahsetmiyorum yalnız istediğin kadar ben türkiye feminzminden bahsediyorum de umrumda değil çünkü ben bahsetmiyorum :d? ilk başta arkadaşada onu açıkladım çocukta türkiyede feminizm şöyledir böyledir dememiş kanka sen neyin triplerindesin anladım haklı çıkmak için konuyu çekme farklı yerlere zaten sen kendi kendine triplere girdin ben seninle muhatap bile değildim harcadığın enerji boşa gitmesin diyosun ee o zaman sana üzülerekten aptalsın diyorum çünkü sen kendi enerjini boşa harcıyosun şu an artı olarak feminizm felsefesinden bir şey anlamayan tartışmayı yenemediği için konuyu türkiye feminizmine çeken bir insansın burdan anlaşılıyor ki eline bir kitap alıp okumuşluğun bile yok olsaydı şu an. oturup zamanını bana harcamazdın karşıma geçsen otursan iki kelime edemezsin kültür seviyen düşük kendin bile ne dediğinin farkında değilsin git azıcık feminizm felsefesi oku öyle feminist biriyle kavga etmeye çalış
- +1 yıl
@ametist00000 Kendimden bahsedeyim aptal arkadaşım. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Babam kaptan pilot, annem öğretmen. Sabancı Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği hazırlık okuyorum. Bir gün ben de pilot olacağım. Yıllardır piyano çalıyorum. Kitap okuyan da bir insanım. Genellikle de felsefi, psikoloji ya da roman okuyorum. Algernon'a Çiçekler kitabını tavsiye ederim. Ayrıca Kürekçilik ile de profesyonel olarak hayatımın bir bölümünde ilgilendim. Korona olmasaydı şu an Fitness ve Karate yapıyor olurdum. Fiziki özelliklerimden bahsetmeyeceğim bu güne kadar bana çok aşık olan hatta "beni s*k" diyenler oldu fakat ben o kadar düşük olmadığımdan girişmedim. İstediğim her kızı elde edebiliyorum. Ben mi kültürsüzüm :D
Sendeki ne biliyor musun? Cahiliyet. Cahil özgüveni denilen bir şeye sahipsin. Asla haksız olduğunu kabul edemiyorsun. Her zaman bildiğini okuyup karşısını suçladığın şeyleri kendin yapıyorsun. Enerjini boşa kullanma diyorsun ama satırlarca paragraf sen yazıyorsun :D ben en başta Türkiye Feminizmi dedim sen ona laf söyledin farkındaysan :D haksız çıkınca ben ondan bahsetmiyordum demek çok kolay tabii ksajdklsjalkdjas ben feminizm kötü bir şey mi dedim :D yaptığım ironiyi anlayamayacak kadar aptalsın hala bana ezik çomar diyorsun. Komiksin cidden skjdklajskd
abla iletişim kuramıyorsan o senin sorunun biz napabiliriz bi piskologa git anlat belki onlar çözüm bulur yani babam piskolok olsa söylerim derim sana şöyle şöyle ama nerdeeeeee
02 Yorumla- +1 yıl
Mal herif bilen cevap versin saten sen niye cevaplıyon belliki kız yardım arıyor gundi seni
+1 yılmalsın bence tek açıklama bu kendi karakterini oturtturamamışsın bazı salak hemcinslerini örnek alarak kendini zeki hissediyorsun
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim. erkeklerle konusamiyorum onlar benimle konuşacağı zaman ne soylicegimi bilemiyorum buda çok kötü
00 Yorumla
+1 yılİnsanların kirli yüzlerini gördüğün için hoşlanmıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılduyduklarımızdan gördüklerimizden çünkü bende senin gibiyim :(
20 Yorumla
+1 yılsen bi sevgli ol deneme amaçlı.üç ay seni eğitsin
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Kitaproman12 mesaj atamıyorum sen at bu konuyu konuşalım
- +1 yıl
Ben çok üzülüyorum özelden yazıp tanışma amacında değilim ben hiçbir zaman evlenemeyeceğime üzülüyorum
- +1 yıl
@Kitaproman12 yazmıyorsan derdine kendin çar. e bul napalım senin gibi yüzlerce var.
Malsın kanka başka bir açıklama bulamadım cidden
00 Yorumla
+1 yılNeden ki ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyle düşünüyorum iğreniyorum herkesten
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı. Nedeni sensin bize neden soruyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılİletişim problemlerin var
01 Yorumla
Soran+1 yıliletişim kurmayla alakası yok
+1 yılÇünkü onlar bizi anlamıyor
00 YorumlaBenimle kurabilirsiniz buyurun
00 YorumlaKorkup ürktüğümü için olabilir mi içten içe
00 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksşkliği
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu nasıl özgüvene bağladığını merek ediyorum
Aferim... Sana
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Kitaproman12 herkese aynısını yazmışssın ben cevap vermiyorun hayırlı akşmnalr
- +1 yıl
Hayır herkese bilerek attım fikirleri almak için çok ciddi soruyorum herkese yazmamın sebebi farklı görüşleri öğrenip kendimdeki hataları bulabilmek
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar.
Karşı cinsle iletişim kuramamak nasıl aşılır?
Aslında siz cevabı kendiniz vermişsiniz. Erkekleri mide bulandırıcı ve sapık buluyorsunuz. O halde neden iletişim kurmak isteyesiniz ki? Ben açıkçası soruyu tam olarak anlayamıyorum. Erkeklerle mesajlaşamıyorum. E ne olmuş yani? Bir defa bu türden çevre baskısından kurtulmak gerek.
Herkesin mutlaka bir ilişkisi olması gerekmiyor. Ama eğer bir iletişim varsa da bunun mutlaka bir aşk ilişkisi ya da cinsellik içermesi de gerekmiyor. Tüm erkekler sapık değil. Sadece sizin yaş itibariyle karşınıza doğru insanlar çıkmamış, bu normal. İnsanlara nasıl yaklaşırsanız öyle geri dönüş alırsınız. O nedenle siz beklentileri önce sınırlayın. Onları erkek değil, insan olarak görmeye çalışın. Bu size ciddi bir rahatlık verecek.
Mesajlara cevap verme konusuna da takılmayın. Eğer canınız istemezse elbette cevap vermezsiniz. İlgi çeken bir mesajsa bence bir şans tanıyın. Yıllar o kadar hızla geçiyor ki, insan hiçbir fırsatı kaçırmamalı.
İletişim dolu günler dilerim.