Kişilik & Karakter Hata yapmaya doyamıyorum, Neden böyleyim? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yoksa ben hatalarımla mı güzelim? Siz hiç hata yaptınız mı?https://youtu.be/ba4ZeuZ1Hv0?si=48jxAfPY5TxZMout Hata yapmaya doyamıyorum, Neden böyleyim? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hata yapmayı sevdiğin için ya da dersler çıkarmadığın içindir 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/HLjbZfLQBsQNe çok anı yaşadık 90’larda... 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😌😌😌 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hata yapmayan yoktur hepimiz hata yapıyoruz ve o hatalarla olgunlaşıp ders çıkarıyoruz tabi bazılarımız aynı hatalara devam ediyo mesela ben😂😂😂 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Devamlı hata yapıyorsan oturup düşünmeye başlaman gerekiyor sorun nerede diye fakat çok kasma kendini her insan hata yapar. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sürekli hata yapmak, düşük zeka emaresidir yavrum 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. yapa yapa yapmazsın hatadan korkma hatalarını devam ettirmekten kork. 1 0 Yorumla
SanMcpickle Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Duygusal yönden açlığın olabilir ya da basit karbonhidrat tüketimi 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. O hatalarla olgunlaşcaksin ondan hatalar yon gösterir. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hataların tadı bir başkadır da ondan.. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Boş ver herkes hata yapar 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. hatalar seni güçlendirir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hepimiz hatalar yapıyoruz. Ama bile isteye, göz göre göre hata yapmamalı insan. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hata yapmayı sevdiğin için ya da dersler çıkarmadığın içindir
Ne çok anı yaşadık 90’larda...
😌😌😌
Hata yapmayan yoktur hepimiz hata yapıyoruz ve o hatalarla olgunlaşıp ders çıkarıyoruz tabi bazılarımız aynı hatalara devam ediyo mesela ben😂😂😂
Devamlı hata yapıyorsan oturup düşünmeye başlaman gerekiyor sorun nerede diye fakat çok kasma kendini her insan hata yapar.
Sürekli hata yapmak, düşük zeka emaresidir yavrum
yapa yapa yapmazsın hatadan korkma hatalarını devam ettirmekten kork.
Duygusal yönden açlığın olabilir ya da basit karbonhidrat tüketimi
O hatalarla olgunlaşcaksin ondan hatalar yon gösterir.
Aman boş ver hatalar seni güçlendirir.
Hataların tadı bir başkadır da ondan..
Sakarsın herhalde.
Boş ver herkes hata yapar
hatalar seni güçlendirir
Hepimiz hatalar yapıyoruz. Ama bile isteye, göz göre göre hata yapmamalı insan.
Akıllanmıyoruz