5 yıllık evliyim 3 yaşında oğlumuz var eşimi seviyorum ama o Bana karşı ilgisiz değer vermiyor hep küfürler ediyor Bana aşağıliyor beni bazen çok iyiyiz ama kavgalarimiz çok sık oluyor hele kaynanam yılan gibi ne zaman bize gelse eşimle birbirimize giriyoruz çünkü kaynanamin iğne gibi sözleri oluyor bide eşim hep kafası telefonda yani ilgi açlığı başladi çok uzun zamandır bende neyse tiktokda bir evli adam bebeğiyle yayın yapıyor ilk 2 hafta o yayınlarinda bulundum hep hatta moderatorum yayınında yayında abi kardesimli konuşuyoz adam evli karısı da sonuçta arada yayınlara katılıyor falan ama bu bana özelden mesaj atmalara başladi ben zaten ondan etkileniyordum çok yakışıklı bir adam bizim öyle sohbet başladi oda benden çok hoşlanıyormus bende ondan çok hoşlanıyorum ama aşırı huzursuzum onunla konuştuğum için ilk defa eşim dışında bir erkekle konusuom korkuyorum da yakalanirim diye karşı taraf da yakalanmazsin güven bana dio ama aşırı ona karşı hislerim var ve bu durum beni rahatsız ediyor onunla sohbet ederken aniden konuşmayı kesip engelleyesim de geliyor tedirgin olduğum için ama duygularım da konuş diyor çocuğum olmasaydı konuşurdum riske atardım kendimi aman boşaniriz derdim ama yakalanirsam çocuğumdan olurum korkusu var yoksa eşimi kaybetme korkum yok?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar kendimi nasıl vazgeçiririm bu yanlıştan ya adam hala yazıp duruyor merak ediyorum nerdesin niye cevap vermiyorsun diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer