Mesleğim yüzünden akıl sağlığımı kaybettim yalnız depresif bir insanım kendime zarar vermeye başladım son günlerde?

26 yaşımdayım 13 yaşımdan beri program kodlamayla ilgilenen bir insanım derslerimde asla başarılı olamadığım ve içime kapanık sessiz bir çocuk oldugum için liseyi erkenden bırakıp acıktan bitirmiştim 15li yaşlarımda tamamen kendimi program kodlamaya verdim internet üzerindeki sanal arkadaşlarımla beraber birşeyler ürettik oyun hileleri falan yapıp para karsılıgında sattık çok bi geliri yoktu suandada kripto üzerinden yürüyorum sadece yapay zeka sayesinde işim daha da kolaylaştı ama günümün 11-12 saati bilgisayar başında geçiyor cidden bu yaşıma kadar hiç sosyalleşemiyorum gerçek hayatta bi tane arkadaşım bile yok ailemde yok zaten amcam büyüttü 19 yaşında ayrı eve çıktım askerliğimde çok bunalıma girip intihar girişiminde bulunmuştum daha sonra rdm ve terhis bir nevi çürük verdiler cidden yaygın bir sosyal anksiyetem var topluluğa karışmam gerekiyor yaşım geçiyor daha kız eli tutmuslugum yok beslenmem son yıllara kadar çok iyiydi ama alkole ve aşırı sağlıksız beslenmeye basladıgım için vücut endeksimde kötü gözükmeye basladı ne yapmam gerekiyor kendimi işten kopartamıyorum ev kirası ödüyorum faturalar vs tek basıma yaşıyorum dedigim gibi ne yapmalıyım sizce

Mesleğim yüzünden akıl sağlığımı kaybettim yalnız depresif bir insanım kendime zarar vermeye başladım son günlerde?