Güncellemeler
+1 yıl
Yalnızlığa itildim bende kabullendim, ailem artık iyi davransa insanlar arkadaş olmak istese birisi beni sevse bile ben tek kalmak istiyorum huzurluyum çiçekler güzel hayvanlarım var aslında biraz ölmüş gibiyim ama enerjiğimde bilmiyorum her zaman 2 kişi var gibi içimde aynı anda iki şey istiyor düşünüyor ve hissediyorum bundan bıktım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kirilgan bı cizgidesin dikkatli olmaya çalış ve seni seven insanları cogalt etrafında
Sevenleri itiyorum neden bilmiyorum sevilme umudumu birkaç sene önce bitirdim
İnsan kendini seven değer veren kişileri kendine acımak istediği için battığı karanlığı derin yaşamak istediği için n hayatından uzaklastirir bı nevi kendini cezalandırmak bunu hak ettiğine inanmam içinde n yapar bunu
Sevilmek insanın içindeki doğal bı yapı taşıdır bundan istesende vazgecemezsin bu sevgili aile arkadaş olarak fark etmez sen yaşadığın durum icin kendini cezalandırmaya odaklanmissin kurtulmanngerekn bu
Yardım almak istiyorum ama sonra neden alayım ki? Doğru ve yanlış nedir kimsw bilmiyor inançsız biriyim yani hayali bir tanrıya bile inanamıyorum, şöyle insanların çoğunun doğru dediği şeyr neden uymam gerek diyorum erken ölmenin nesi yanlış olur ki en fazla 100 sene yaşarız hadi 200 ise anılarda ardından varlığımız tamamen yok olur hiç olmamış gibi yani neden böyle uyuşturucu ile iyi hissedip erken ölebilirken kendimi zorlayıp tedavi olayım ki
Böyle düşünmek istemiyorum: ( her şeyden demotive oluyorum ama elimde değil çocukken bile bahçede oynarken böyle var oluşu sorgular dururdum
Kesinlikle yardım alma durumdasin bu konuyu ihmal etmemen gerekiyor
İnanç meselesinde bişey diyemem kişinin özgür alanıdır bu lakin hayali bı tanrıya inanmıyoruz var olana inaniyoruz inandığımız bu biz müslümanların tabi bu bizim inancımız senin seçimin aksi yönde olabilir
Kullandığın maddenin ismini kendin söylüyorsun uyuşturucu hayatta akıl irade beden hepsi bir butunse ve islevselse bı amacı olmalıdır o amacı yerine getirmesine izin vermeyen bı madde sence normalmidir bı araca binip bı yere gitmek istersin o araç görevini yapmasa bı anlamı kalirmi insaninda bundan pek farkı yoktur aslında sorun ne kadar yaşandığı değildir layık olunan istenen bı hayatı yaşamaktır
Var oluş çoklu bı evrendir ve sorgulamak bı sistem gerektirir muhtemelen daha bu sistemi anlayacak kadar olgun olmadığın için seni horpaliyor bu süreç bunu daha dikkatli hayatına zarar vermeyen seni geliştiren bı çizgide yaparsan bu kadar hasar vermez hayatina
Bak sen şu uyuşturucuyu ve buna seni iten arkadaşlarını bırakırsan senden mutlusu olmaz hadi be bi gayret
Arkadaşlarım yok dedim ya yalnız takılıyorum
Ama olmam ki eskiden kullanmadığımda da mutsuzdum, ama belki tek yaşadığımda bırakınca mutlu olurum
İstediğin anda kesebilir misin kendine hakim misin
Evet yapmışlığım var ama sonra 1-2 ay sonra geri dönüyorum çünkü yine anlamsız bir boşluk kaplıypr içimi
Hobilerine yönel insanın yalnız kalması iyi değil
Ne işle meşgulsün