Sizce gerçekçi olarak bakarsanız birkaç sene sonra ben ne durumda olurum?

18 yaşındayım

çocukluktan beri mental olarak biraz zorlanıyorum

ergenlikte baya sorun yaşadım

asla bir yere uyumlu hissetmedim

ve genelde hep depresif hissediyorum gülüp eğlensem bile derinlerde bir yalnızlık hissediyorum

beni sevdiğini söyleyen kişilere inanmıyorum itiyorum

duygularımı körelttim gibi hissedemiyorum artık sadece yapmacık davranabiliyorum

sadecw uyuşturucu kullandığımda gerçekten bir şeyler hissediyorum kötü veya değil insan hissetmek ister yine de

işime gidiyorum geliyorum iyi güler yüzlüyüm ama eve geldiğimde odama kapanıp ya bir şeyler alıyorum ya da alkol içiyorum

1-2 ay gede cluplerine giderim her hafya sonu ama bir şey olur evden çıkasım gelmez evde kafayı bulurum

ben flüt çalardım ama uyuşturuxu yüzünden onuda bıraktım öğretmenim gel hastaneye gidelim dedi ama kabul etmedim çünkü eskiden ergenlikte hastaneye kapatıldığımda anlaşılmamıştım boş zaman kaybıydı

şimdi tamam belki kötü seçimler yapıyorum ama bakın kendi evime taşınacağım mutlu olduğum bir işim var eskisi gibi çok düşünüp odamda ağlamıyorum yani daha iyiyim dimi? Daha güçlüyüm değil mi.

Uyuştuduxugu bırakacağım

Güncellemeler
+1 yıl
Yalnızlığa itildim bende kabullendim, ailem artık iyi davransa insanlar arkadaş olmak istese birisi beni sevse bile ben tek kalmak istiyorum huzurluyum çiçekler güzel hayvanlarım var aslında biraz ölmüş gibiyim ama enerjiğimde bilmiyorum her zaman 2 kişi var gibi içimde aynı anda iki şey istiyor düşünüyor ve hissediyorum bundan bıktım
Sizce gerçekçi olarak bakarsanız birkaç sene sonra ben ne durumda olurum?