Yeniden düzelirmi aramız ya da yani hayatımda olur mu?

Beni seven birisi var akrabayız uzaktan onunla beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan elimi cebime attırmazdı her zaman geldiğinde hediye alırdı gelirdi sevdiğim şeyleri filan sonra işte bende yakınlık gösterdim tabi yani çocuktuk sonra işte ben liseye gidence orada birisiyle sevgili olmuştum öğrenince açıldı bana seni seviyorum dedi biliyorum ama olmaz unut dedim konuşmadı benimle sekiz ay konuşmadık sonra da işte ben konuşmak istedim geri doğum günün de hediye yolladım aradım tekrar öyle başladık aradan zaman geçti sonra işte hergun konuşuyorduk mesajlasıyorduk filan hediyeler filan alıyordu yine bana ilgiliydi yani sonra mezun oldum ben mezuniyet kıyafeti aldı bana telefonum bozuldu babam görmesin bilmesin diye o yaptırdı bana gönderdi telefonumu kontorume kadar yolluyordu arada sonra işte sevdiğim yazar dan benim için imzalı kitap aldı filan derken ben üniversite kazandım geçen sene ben orada birisiyle flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim filan suphelenmis tabi araştırmış bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş saydırmış oda bana soyledi tabi bende beddualar ettim engelledim onu aradı konuşmadım numaramı değiştirdim filan aradan zaman geçti aileler görüşüyor özellikle babam görüşüyor filan biz hiç görüşmüyoruz karşılaşmadık bile hatamı ettim ona sizce yani kötümü oldu bilmiyorum ne halde. yanj
Yeniden düzelirmi aramız ya da yani hayatımda olur mu?