Dünyada 40 saniyede 1 kişi intihar yüzünden ölüyor. Peki bu intihar girişimlerinin altında yatan şey nedir? Bazen bir intihar haberi alırız ve bu adam hiç bir şey yokken neden intihar etti şimdi deriz.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyada 40 saniyede 1 kişi intihar yüzünden ölüyor. Peki bu intihar girişimlerinin altında yatan şey nedir? Bazen bir intihar haberi alırız ve bu adam hiç bir şey yokken neden intihar etti şimdi deriz.

Mutsuz ya da çaresiz olduğu için ya da amaçsız kaldığı için.. ya da çektiği acılar artık ona çok geldiği içindir.. doğal olarak da hayattan zevk almayan bir insan neden acı çekmeye devam etsin bilerek.. tabi ki de ölmeyi seçiyorlar.. ama kendi hayatları. kimseyi yadırgamamak gerekiyor bilmeden
Gerçek anlami olan bir yorum
Teşekkürler
insanın artık son noktası belki de kendini en çaresiz ve zayıf hissettiği mücadele edemeyeceğini düşündüğü an ama aslında herkes bir çok şeyle mücadele edebilir sonuçta sorunları ve yaşadığımız problemleri kaçarak kurtulmaktansa mücadele ederek yenmeyi düşünebilmeli insan.. sanırım son noktada bir kaçış kurtuluş olarak görülüyor bir pes ediş gibi ne yazık ki..
Ne yazik ki, haklisin
bazı insanlara bazı dertler çok ağır geliyor taşıyamıyorlar ve bu yükün altında daha fazla ezilmek istemiyorlar ölümü kurtuluş olarak görüyorlar. ya da anlam kalmıyor hayatlarında ya da bu koca dünyada kendilerini fazlalık olarak görüyorlar. şu anlık aklıma bunlar geliyor daha bi sürü sebebi vardır elbet.
Evet dogru sebepler
Cevap
3Cevap
Cesaret. kaç kişi şu hayattan zevk alıyor? çok az. ama zevk almayanların da çok aız intihar edecek cesareti bulabiliyor
Güzel özetleme ben daha çok korku derdim
korku değil, cesaret. insna bilmediğinden korkar. korku olmasa çoğu insna yaşamayı seçer. ama cesareti olanlar bunu yapabiliyor bir tek.
yaşamamayı*
Söylediklerin dogru ama suda var, insanlar yasamlarini sevmedikleri için daha fazla yasamaktan korkarlar, intihar cesaret dedin bu dogru ama gerçekten cesaretli olan biri ölümü degil yasamayi seçer.
Ölmek korkakliktir, ne için korkaklik dersen yasamdan ve yasami yasamaktan korkanlar.
Çünkü hayatta olunca sadece zarar gelir ve bunu istemez daha fazla bu durumda olmamak için ölümü kaçis olarak görür ve korkaklik eder.
Benim düsüncem böyle en azindan ama senin dedigin sekildede oluyor
Dünyada yerinin olmadığını düşünmüştür, ölse insanların daha mutlu olacağını düşünmüştür.
Herkes senin gibi mutlu değil
😂
Bir anlik mutsuzluk yüzünden mi yani cevabin
Hmmm anladim
Kim hep mutlu oldugumu iddia etti ki, kimse zaten hep mutlu olamaz ama yasiyoruz iste
Hani bende insanim ya oluyor yani
40 saniye mi vay mk
Kaç kere vazgeçtim adamlar 40 saniyede takır takır gidşyo demek
Evet... Ne kadar üzücü
Sadece verilen canin degeri düsüyor, yasam için bir sebebin bir nedenin olmadigini düsünenler artiyor
Bir umuttur yaşamak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?