Kişilik bozukluğu ( narsist borderline vb) ya da psikolojik olarak kötü olduğunu sıkıntılı oldugunu düşündüğünüz birini çok sevmiş olsanız düzelmesini bekler misiniz mücadele eder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle birini sevdim nereden anladım istekleri hayalleri bir dediğini tutmuyordu tutarsız biriydi durup dururken bir şeyler düşünüp canını sıkıyordu ya başkasına gidersen ileride vs vs 2 senedir seni istiyom karşılık vermiyon sen, sen beni isteyince mi gideyim diyordum
Kendisinin haberi yok psikolojik sorunu olabileceginden
Evet benimkinde de öyle çok daha fazlası var kafasında kuruyor söyleniyor alınıyor trip atıyor hakaret küfür edebiliyor ilgisiz alakasız davranıyor hep şikayetçi memnuniyetsiz
Dinlemiyor sadece onu dinlememi istiyor hep aynı konulardan bahsediyor bana danismiyor fikrimi almıyor hasta olsam kötü günümde yanımda olmuyor ne yaptiysam da mutlu memnun edemedim onu
Aynı aynı hep onun istediği olsun anında hiç tereddüt etmeden evet dememi beklerdi şuraya gidelim hazırlan tamam yerine az oyala hemen hevesi kaçar sinir olurdu biraz ortada sebepte yok
Ben ne yapacam sen ne yaptın
Instada ekle ses atıp anlatırız istersen olayları vs fikirler veririz biraz zor bağlanınca kopamamakta tabi
Özelden burdan konusalim
Ses atmakta isterim yazıyla yazması da anlatırken eksik kalıyor gibi
Burdan iyi olur Instagramim yok
Snap var mı yüklü ben de devamlı yazıyla da uğraşmak istemem sesli anlatmak daha etkili kolay
O da yok
Nerde yasiyon sen peki bence bi Instagram kursan iyi olurdu dinlemek isterdim seni
Kanka bordelrine narsist bipolar bunlar çok farklı şeyler seviyorsan kendide bu durumu kabullenitorsa yanında olursun destek olursun birlikte aşamanın yollarını ararsınız
Yani kabul etmiyor ve iki yıl boyunca yapmadığım şey kalmadı onun için ama mutlu memnun edemedim onu. ilgisiz alakasız tutarsız trip atıp söylenen biri kafasinda kurup aliniyor ağır tartismada küfür hakaret ediyor saygısız davranıyor fikrimi almıyor danismiyor bana beni dinlemiyor
Kanka senin yapacak birseyin yok kendini kurtar bence
Bu adamın düzelme ihtimali yok değil mi çok sevince de olmuyor
Dostum kabullenemiyorrsa mümkün değil
Evet valla ayrıldım duzelecem dedi bı hafta sonra aynı oldu hep depresif moralsiz beni küçük düşürüyor dalga geçebiliyor insan gibi konuşmuyor tükeniyorum mutlu değilim dedigimde afedersin hadi ordan ol git der
Dostum narsisit kişilik bozukluğu bence
Doğrusunu sen bilirsin artık durup sağlıklı şekilde düşünmelisin
Sürekli argo konuşuyor her yerde bana hapis hayatı yaşatıyor kimseyle görüşmemi bile istemiyor mutlu olmamı istemiyor moralimin düşük olmasını istemiyor
Dostum bana istek atsana
Seviyorsan sevginle onu tedavi edip mücadele vermek gerek.
Ama düzelmedi duzelecem dedi bı hafta sonra aynı oldu ve kabul bile etmiyor ki delirtti beni sonunda
Yani iki yıl boyunca ne yaptıysam olmadı mutlu edemedim memnun olmadı hep şikayetci ilgisiz sadece onu dinlememi ister. Danismiyor fikrimi almiyor zor günümde yanımda olmuyor hasta olsam aynı şekilde. küfür hakaret edebiliyor her tartışmada
Salla boş ver. Değmiyor bazen.