Kişilik & Karakter Aranızda bedeni veya kişiliğinden rahatsız olan var mı? Dreplyqwert Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Canım sıkıldığı için soruyorum Aranızda bedeni veya kişiliğinden rahatsız olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Karakterimi seviyorum 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. maalesef çok seviyorum kendimi. Biraz sevmesem sevmediğim tarafıma caliscam da olmuyor ego gibi bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl düzeltemeyeceğini sorma :) 9 gün önce sorduğum soruyu nasol bulup cevapladın diye sorma :) 0 0 Yorumla
__l00rrdd Takip Et Xper 1 Yaş: 125 +1 yıl At ölür meydan kalır, yiğit ölür şan kalır, kör olası dünyada vay can gider zaman kalır, can gider zaman kalır...Kendimi her şeyimle ve her şekilde aşırı çok seviyorum 😄 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Genel olarak memnunum. Kendimi seviyorum ❤️ 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Takıntılı olmam beni rahatsız ediyor 0 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Yok, kendime göre kusursuz olduğumu hissediyorum 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
Murstmuro Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Var neden 0 2 Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Canım sıkıldı soru sordum Yorumla Murstmuro +1 yıl 🤣🤣 tamam güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Karakterimi seviyorum
maalesef çok seviyorum kendimi. Biraz sevmesem sevmediğim tarafıma caliscam da olmuyor ego gibi bir şey
düzeltemeyeceğini sorma :) 9 gün önce sorduğum soruyu nasol bulup cevapladın diye sorma :)
At ölür meydan kalır, yiğit ölür şan kalır, kör olası dünyada vay can gider zaman kalır, can gider zaman kalır...
Kendimi her şeyimle ve her şekilde aşırı çok seviyorum 😄
Genel olarak memnunum. Kendimi seviyorum ❤️
Hayır herseyimden çok memnunum
Takıntılı olmam beni rahatsız ediyor
Daha zayıf olmalıym ama saldm artık
Yok, kendime göre kusursuz olduğumu hissediyorum
Neden sordun? Estetik mi yapcaz
hayir
Zamana göre değişiyor
Yok çok şükür bende
Çok şükür yok.. kendımden memnunum…
Yok ustaa