Güzellik & Bakım Vücudunuzdan şikayetçi misiniz? Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neyiniz eksik nereniz fazla Güncellemeler+1 yıl Soru süper seçilmiş ama ilgi çok az demek ki herkes memnun Vücudunuzdan şikayetçi misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ciddi_misin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl çok şikayetçiyim.belim ağrıyor. göbek yaptım. 1 4 Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Belki göbek giderse bel ağrısı da gider Yorumla ciddi_misin +1 yıl Yok ya o kadar göbek değil. Benimki pc başında çalışmaktan. Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Gider ya biraz yuru yeter ama başlamak zor :) Yorumla ciddi_misin +1 yıl Havalar ısınsın yürürüm Yorumla
derinertaç Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok memnunum 2 1 Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Sende şikayet etme bir zahmet :) Yorumla
полночь Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şişkoyum 1 3 Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Verirsin ben sana güveniyorum Yorumla полночь +1 yıl Güvenme Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Tamam Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Evet. 1 1 Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Ama neden Yorumla
anewliz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl memem yok 1 4 Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Küçük yani Yorumla anewliz +1 yıl evet... Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Çözümü var. Hem küçük göğüste iyidir ama kadınların aksesuarı gibi Yorumla anewliz +1 yıl neymiş çözümü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çok şikayetçiyim.
belim ağrıyor. göbek yaptım.
Belki göbek giderse bel ağrısı da gider
Yok ya o kadar göbek değil. Benimki pc başında çalışmaktan.
Gider ya biraz yuru yeter ama başlamak zor :)
Havalar ısınsın yürürüm
Çok memnunum
Sende şikayet etme bir zahmet :)
Çok güzel vücudum var.
Şişkoyum
Verirsin ben sana güveniyorum
Güvenme
Tamam
Evet.
Ama neden
memem yok
Küçük yani