Kişilik & Karakter Ölene kadar vazgeçmeyeceğiniz 3 şey ne? KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ankara sevdam, Laptopum, Yazılım Güncellemeler+1 yıl Çın çın ötüyor yüreğimin kökündeŞu dünyanın ıssızlığı, Tanrı kimsenin başına vermesinBöyle bir yalnızlığı Ölene kadar vazgeçmeyeceğiniz 3 şey ne? Cevapla Laptop Soruları Yazılım Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sigara. şarkı. ve kendim 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kore, unicornlay, çikulata 0 5 Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl Goyeye gidelim mi beyabey gejmeye Yorumla ChungCha +1 yıl Oyuyy Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl Bakçana çuna ne kaday yejjetyi göyünüyoy yiyeyim bundan Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl https://youtu.be/aDyH_EsI0k8?si=w852gFoLWUKV7xFa Yorumla ChungCha +1 yıl Kralımıj ivet çuk lejjetli bunlay Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Patates kızartmasıMantı Baklava 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çay radyo ve abur cubur 1 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. Tasarım yapmak Lotr izlemek İstanbul'da yaşamak 0 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kediler sevdiklerim ve yatağım😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sigara. şarkı. ve kendim
Kore, unicornlay, çikulata
Goyeye gidelim mi beyabey gejmeye
Oyuyy
Bakçana çuna ne kaday yejjetyi göyünüyoy yiyeyim bundan
https://youtu.be/aDyH_EsI0k8?si=w852gFoLWUKV7xFa
Kralımıj ivet çuk lejjetli bunlay
Patates kızartması
Mantı