Kişilik & Karakter Hayatta vazgeçemeyeceğiniz 3 şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Asla vazgeçemem dediğiniz 3 şey nedir bu hayatta? 😅 Güncellemeler+1 yıl 🦋 Hayatta vazgeçemeyeceğiniz 3 şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayatta vaz geçemeyeceğim çok fazla bir şey yok şu an sadece sigara var kahve var ve birde ben varım :D 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Ailem, arkadaşlarım, kahve, keyfim, müzik. 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kendimi sevmek, başkalarını sevmek, kendimi geliştirmek 1 0 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. hayatla ilgili herşeyden vazgeçerim belki birgün orasını bilemem ama şu an telefonumdan asla katiyen vazgeçemem bi de müziksiz aslaaa duramam 1 0 Yorumla
kfkfkdkkfkfxnoanaak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl bilmiyorum ki her şeyden vazgeçebilirim kimse veya herhangi bir şeyden vazgeçebilirim hiç bir şey vazgeçilmez değil 1 0 Yorumla
adriii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. benim için önemli insanlar, benim için önemli olan eşyalar (kulaklık telefon defter sulu boya bir çok eşya) hayvanlar 1 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aile, inanç, sevdiklerimi güldürmek. Bu üç şeyden vazgeçmem. Geri kalan her şeyi silebilirim… 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Vicdan.Doğru ve gerçek.Bir insanı hayata karşı koruyan tek şey o kişinin vicdanıdır.Gerisi yalan. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Güzel kadın, sağlık, para 1 0 Yorumla
Batubey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Kitap okumak ailem ve çalışıp ekmek parası kazanmak 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kendim kendim kendim o da bu bedendeyim terk edemiyorum 😀 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yaşamak,Hayal kurmak,Arkadaş edinmek 0 0 Yorumla
Heyulala Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Kendim, keyfim ve kahyası. Kimseyi bunların önüne geçirmem😉 1 0 Yorumla
Kralicebikizzzs Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bır evcıl hayvanım ıkı hayallerim 3 sevdıgım ınsanlar sanırım 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Üç şey yok çok şey var uyku kahve müzik oyun deniz balık film vs. 😂 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ailem, dostlarım ve kedim :D 1 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Çocuklarım başka hiçbir şey vazgeçilmez hayatta 1 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Türk kahvesi, çikolata, kot pantolon 1 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Bilgisayar, internet, telefon ve elektrik… 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Çay Ailem Arkadaşlarım 1 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dinim, vatanım, hayallerim 1 0 Yorumla
FındıklıKαhⱱe Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Hamburgerim, kitaplarım ve fındıklı kahvem 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sade türk kahvesi , pirinç pilavı , keçilik 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Dürüstlük, sadakat, yalansız hayat 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 3 tane yokmuş baktım da, yeğenlerim var bir tek. 0 0 Yorumla
bendesorabilirmiyimm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Fenerbahçe - Uyku - İbo show (tekrar) 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Abur cubur uyku voleybol 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl futbol , libidosu yüksek bir ciddi ilişki , para 0 0 Yorumla
Enzekiüye Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 64% +1 yıl Puf (puf =elektronik sigara) sevgilim telefonum 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sağlık aile hayallerim 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Çay, et yemekleri ve sevdiklerim. 0 0 Yorumla
Ling1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ailem kendim sevdiklerim 1 1 Yorumla Ling1 +1 yıl Sevdiklerim yerine kolyem olsun 😂 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kadınlar telefon cakmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hayatta vaz geçemeyeceğim çok fazla bir şey yok şu an sadece sigara var kahve var ve birde ben varım :D
Ailem, arkadaşlarım, kahve, keyfim, müzik.
Kendimi sevmek, başkalarını sevmek, kendimi geliştirmek
hayatla ilgili herşeyden vazgeçerim belki birgün orasını bilemem ama şu an telefonumdan asla katiyen vazgeçemem bi de müziksiz aslaaa duramam
bilmiyorum ki her şeyden vazgeçebilirim kimse veya herhangi bir şeyden vazgeçebilirim hiç bir şey vazgeçilmez değil
benim için önemli insanlar, benim için önemli olan eşyalar (kulaklık telefon defter sulu boya bir çok eşya) hayvanlar
Aile, inanç, sevdiklerimi güldürmek. Bu üç şeyden vazgeçmem. Geri kalan her şeyi silebilirim…
Kitap kahve ve film
Vicdan.
Doğru ve gerçek.
Bir insanı hayata karşı koruyan tek şey o kişinin vicdanıdır.
Gerisi yalan.
Güzel kadın, sağlık, para
Kızlarım Çantalarım ayakkabılarım
Kitap okumak ailem ve çalışıp ekmek parası kazanmak
kendim kendim kendim o da bu bedendeyim terk edemiyorum 😀
Yaşamak,
Hayal kurmak,
Arkadaş edinmek
Kendim, keyfim ve kahyası. Kimseyi bunların önüne geçirmem😉
Bır evcıl hayvanım ıkı hayallerim 3 sevdıgım ınsanlar sanırım
Üç şey yok çok şey var uyku kahve müzik oyun deniz balık film vs. 😂
yok herseyden vazgecerim bi ani kararima bakar
Ailem, dostlarım ve kedim :D
Dinim, ailem ve sevdiklerim
Yemek icmek
Para
Telefonum
Çocuklarım başka hiçbir şey vazgeçilmez hayatta
Çay şarkı sevdiklerim
Ailem arkadaşlarım kedim
Türk kahvesi, çikolata, kot pantolon
Bilgisayar, internet, telefon ve elektrik…
uyku uyku sarki
Çay
Ailem
Arkadaşlarım
Dinim, vatanım, hayallerim
Sevdiklerim
Rahatım
Lüks yasantm
Aile para yemek
Çay, sigara, aile..
ailem kedilerim sevgilim
Miletimiz dinim barıs
Hamburgerim, kitaplarım ve fındıklı kahvem
Vatanım
Ailem
Rahatım
Sade türk kahvesi , pirinç pilavı , keçilik
Dürüstlük, sadakat, yalansız hayat
Para, kahve, mentollü şeyler
Kediler, kediler, kediler
3 tane yokmuş baktım da, yeğenlerim var bir tek.
Fenerbahçe - Uyku - İbo show (tekrar)
Abur cubur uyku voleybol
futbol , libidosu yüksek bir ciddi ilişki , para
Müzik
Keman
M. D.
Puf (puf =elektronik sigara) sevgilim telefonum
3 ü bilmem de bir Gs
Sağlık aile hayallerim
Çay, et yemekleri ve sevdiklerim.
Allah, annem, babam.
Özgürlüğüm tatlılar ve kahve