Geçmişe odaklıyım
Şimdiye odakliyım
Geleceğe odaklıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru çok basit geleceğe göre yaşamalısın ki hayatı yaşa, şimdilik yaşarsan her gün ölürsün ve hataların çok olur. Geçmişe dönük yaşarsan hayatın zindan olur ölmekten beter olursun. Bu yorumum umarım bir çok kişiyi aydınlatır. İnsan olarak çok eksiğimiz var çok ama artık gelişme zamanı. Geç kalınmışlık yok zararın neresinden dönersen kârdır. İnançla ve umutla yola devam. İnançsız ve olumsuz düşünen insanları yanıma yaklaştırmıyorum.
Sana katılmiyorum geçmisini bileceksinki tekrar aynı hataya düşmeyesin şimdide kalmalisinki anı yasabilesin geleceğe de bakmalısınki hayallerini gerçekleştirebilesin
Yani hepsinde olmalisin
Hataya odaklanmazsan ders alacagın bisey de olmaz evet birincide dikkat etmezsin belki ama ikincide ayagına dolanır
Odaklandığın şeyden ders çıkarırsın
Knka düsünceye saygım sonsuz
Valla ne geçmişe, ne geleceğe, nede anı şimdiyi yaşıyorum. Yaşıyorum ama ne yaşıyorum inan bende bilmiyorum. Galiba ben ücünüde yaşıyorum ve üçüde bana acı veriyor? Çünkü üçünde de para geçiyor? Üçünde de insanlık ölmüş, yok. Geleceğe bakıyorum, insan yok. Geçmişe bakıyorum, insan yok. Şimdiye bakıyorum yok. Gelecekte de geçmiştede ve şimdidede para var para? Buda bende olmadığı için gelecek kaygım sıkıntım derdim tasam yok. Geçmişte geçmiş, bitmiş gitmiştir. Geçmişimizi geri getiremeyiz Ama geçmişimize bakarak geçmişte yaptığımız hatalardan ders çıkararak geleceğimizi değiştirebiliriz. Çünkü kendi yaptıklarımız dışında kader diye bir şey yoktur.!
Cevap
9Cevap
Geleceğe odaklıyım
Genelde üç adım öteye üç boyutlu bakarak yaşarım.
anı yaşa dostum vakit nakittir veresiye çalışmaz
Karar verirken geçmişe, yaşarken âna, birikim yaparken de geleceğe bakıyorum
Geçmişe odaklı çünkü geçmişteki hatalarindan ders çıkaramayan geleceğini kuramaz.
Geçmiş geçmişte kaldı gelecek gaypdır gaybı ALLAH bilir günü yaşa ve tadını çıkar gerisi önemli değil
Eskiden geçmişe takıntılıydım şimdi gelecek kaygım var
Geleceğe odaklıyım bu yüzden kafamın için hep dolu
Geleceğin hayalleri bazen uyutmuyor
Gelecege
Hepsine bağlı
Ana odaklı
Şimdiye odaklanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?