AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Yaa gel ben severim ki seni üzülme
Mutlu değilsin dimj
Çok mu yalnizsin?
Yalnız değilsin emin ol. Kendine güven güçlü dur
Ayni durum bende var
Hobi bul
Obeze ilgi verin
Bazen bende
zaman zaman öyle hisseder insan
Erkek bulalım sana
yalnız zaman geçirmeyi seviyor musun
maalesef hayat böyle
Aşabileceğimiz bi durum değil
Ayni durmda
Dertleselim mi biraz samimi bir sohbet
Bende öyleydim genelde üzülen biz oluyoruz
Yeni arkadaş bularak
Kişisel gelişimine odaklan.
İnsanları severek
Psikolojik yardım al
kafana takma ufak seyleri
sevgili bul
Senin var mı
Sorun aile yaşantısı
Peki bu durumda ne yapmam gerekiyor nasıl kendimi bunu dizginleyeceğim
Çalışıyor musun yoksa ev hanımı mısın
Ev hanımı
Kendine bir program çizmelisin yani programdan kastım bir hayat yaşantısı... Senin sorunun kendini tam şekilde ifade edememek insanların senin konuşman sonrasında seni yaddırgıyacak olmasını düşünmen.. bunun için normalde insanlar kendini geliştirir hobi edinir ama senin daha çok sadece kendine daha fazla vakit ayırman gerekiyor
Ben zaten evden dışarı çıkmıyorum ki insanlardan kaçıyorum arkadaşlık kuramıyorum insanlar bakışlarından etkileniyorum hep kaçıyorum kendimi Yalnızlığa bırakıyorum asla yalnız olmak istemiyorum ama açıyorum
Kaçıyorum insanlardan
İnsanlardan kaçamazsın... Kaçmak seni daha çok böyle yapar. Evde tek başına kalmak kendine vakit ayırmak olmuyor
Yatıyorum ya zaten kaçıyorum insanlardan asla kaçmak istemiyorum arkadaşlık olmak istiyorum ama Korkumdan yaklaşamıyorum Ne bileyim alınıyorum bakışlardan konuşmalardan Üzüldüğüm için arkadaş olmamayı tanışmamayı tercih ediyorum
Yanlışlıkla yatıyorum kelimesi yazmış klavye
İlgi alanlarına göre gruplara katıl WhatsApp olur telegram olur Facebook olur ilk önce aslında insanlarla sanal bir şekilde konuş
Ben insanlarla mesajla konuşurken güzel konuşuyorum ama yakında gelirken çok çekingen daha İçime kapanık oluyorum Ben kendim gibi insanlarla daha çok rahat oluyorum
O zaman kendin gibi insanlarla konuşma Twitter aç oradan insanlarla tartış gerekirse ya da zıt görüşteki insanları takip et onlara cevap yaz... Bak sen sorunu biliyorsun sorunu çok iyi biliyorsun bu da sana çözümü görmeni engelliyor
Ben onu çok yaptım Yani mesajda her konuda iyiyim ama yakından olunca susup kalıyorum duygulanıyorum bir şey söyleyemiyorum korkuyorum Sorun orada zaten yakından yapamamak
Sorunun ne olduğunu ben anladım yakınımda yapamamak lakin senin farklı bir meziyete sahip olman gerekiyor kendini dış dünyadaki insanlara ispatlaman gerekiyor bazı insanlar dış görünüşüyle bazı insanlar bilgisi ile bazı insanlar zevkleriyle sorun senin karşındaki insanlara bir şey veremeyecek olduğunu düşünmen
Mesela ne gibi ispatlamam gerekiyor Ne yapmam lazım bir örnek verin
Ben senin hayatını bilmek lazım öncesinde yaşantını yaşam şeklini düşüncelerini hayatındaki eksiklikleri fazlalıkları
Ya ben bakıyorum bir de dışarıdaki insanlar çok güzel kendilerini anlatıyorlar dik duruyorlar O kadar insanlara karşı böyle kötü insanlara karşı özgüvenliler Ben de öyle olmak istiyorum ama yapamıyorum ya duygularım yüzünden yapamıyorum çekingenliğim alınganlığın yüzünden onlar gibi olmaya çalışıyorum ama olmuyor Ne yapmam lazım onlar gibi olmak için
Kaç yaşındasın nasıl bir şehirde yaşıyorsun nasıl bir çevren var
Benim önceki yaşantım daha çok farklı değildi yani hep insanlar tarafından küçük görüldüm ben bir ortama girince tanıdık olsun tanımmadık olsun görünmez oluyorum neden oluyor bu
Kendini fiziksel olarak beğenmeme var mı
28 yaşındayım şehrim İstanbul'da oturuyorum etrafındaki insanlar çok garip yani akraba aile falan birde eşim ve ailesi kendi ailemde garip ben düzelmeye çalışıyorum onlar daha çok aşiri derece aşağıya sürüklüyo beni bunların yanında iğ leşe mı yorum etrafımda hep geri kafalı dedikoducu lar kötü. İnsanlar var
Yok ben fiziksel olarak da güzellik olarak da giyiniş olarak da her konuda kendimi beğeniyorum yani
Neden
Uzun yorumlardan dolayı hem geç görüyorum
Hangi sehirdesin
Doktora gitmen lazım
Duzelirsn
Herkes öyle
sosyalleşerek
Yalnizlik iyidir
gorusmek istermisin
Birileriyle konuş
Aynen ben
Düzelmez