+1 yılVallahi çevremde beni çekemeyen bazı arkadaşlarım var onların bana uğursuzluk getirdiğine inanmaya başladım biraz biraz çünkü sürekli kendilerini övmeleri ne bileyim böyle bazıları özellikle numunelikler küçük görüyorlar falan asla gelemiyorum böyle şeyleri ve bir gün yanımda birine çok kötü bir beddua gibi bir şey yaptı bu hareketinden sonra ben iyice kötü düşündüm hakkında
01 Yorumla- +1 yıl
Onlar her yerde var. Dediğim o değil benim.
En İyi Cevaplar
Uğur uğursuzluk değil de daha çok takıntı gibi. Mesela koluma saat takmadan dışarı çıkarsam kendimi bomboş hissediyorum ve sanki o saat beni kötülüklerden koruyormuş gibi hissediyorum o olmayınca günüm kötü geçiyo gibi hissediyorum. ( okb de olabilir bu valla benim kafa zaten gidik o da olabilir)
11 Yorumla- +1 yıl
Takıntı farklı uğur /uğursuzluk farklı.
Bi tane siyah kot ceketim vardi ne zaman giysem kötü olaylar yaşadım yıkayıp rafa kaldirdim asla giymiyorum, ust üste yaşayınca kötü enerji verdiğine inandim görmeye tahammülüm bile yok
00 Yorumla
+1 yılUğur getiren esyam kesinlikle boynumdan hiç cikarmadigim kolyem
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya öyle bir eşyam çok şükür.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir tane bilekligim var. Uğur getirdiğini düşünüyorum sekizinci sınıfa başlarken takmıştım ve sadece o günden bu güne iki kere çıkardım o da becburiyetten
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılUğursuzluk değilde çok eskiden kullandığım hattım ve petrol yeşili kehribar tesbihimle hep kötü şeyler yaşamıştım bu ikisinide uzaklaştırmıştım
09 Yorumla- +1 yıl
Demek ki uğur getirmemiş. Benim kazak da yeşil. Yeşil renkte bir sorun mu var diye düşündüm şu an. 😃😃
- +1 yıl
Bence var bir sıkıntı ya çünkü uzmanlar bile söylüyor renk tercihini doğru yapın diyorlar mesela kahverengi önermezler toprak rengi diyorlar hepsinin frekansı varmış 😂😂😂
- +1 yıl
Bak, ben onu bilmiyordum. Renklerin frekansı durumunu araştırma yapacağım. Öyt dersinden anlamlarını biliyorum biraz da frekans olayını bilmiyorum. Yani çimen yeşili, haki yeşilinde sıkıntı yok da mint yeşili kazağım. Onda sıkıntı var. Çimen yeşili de bluzum var, sweatim var. Onlarda sorun yok. Demek ki tonuna göre değişiyor. Petrol yeşili ve mint sıkıntılı.
- +1 yıl
Cidden etki ediyor hatta şöyle ipucu vermişlerdi özellikle iş görüşmelerinde sakın ola sakın uygun olmayan olumsuz etki yaşatacak renk tercihi yapmayın önemli özel görüşmelerinize giderken iş görüşmesi vs durumlarda renk tercihini iyi seçin diye söylerler çünkü solgun ve negatif etki frekansı yayıyormuş her rengin kendine had manası var önemli olan doğru tercihi yapmaktır benimde favori rengim siyah kırmızı lacivert yanına nadiren beyaz eklerim
- +1 yıl
Siyah giyerek gittim en son. Yine işe almadılar. 😂😂Çok merak ediyorum nasibimin nerede olduğunu. Ki benim yerim de mağaza değil, okul ve dershaneler. Ay! Umarım kadroda açık vardır bu defa.
- +1 yıl
Olur elbette ya gayretten güzel düşünce ve donanımlardan asla vazgeçmemeliyiz sonuçta nasibimiz olan şeyleri tek tek birgün toplayacağız bunlar oluşum süreçleri ee haliyle yorucu oluyor 😁
- +1 yıl
Hadi bakalım, hayırlısı. 😊
- +1 yıl
Aynen her şey gönlünüzce olsun 🙏🤗
- +1 yıl
Amin, teşekkür ederim. Sizin de... 😊
Yok uğur mugur inanmıyorum Allahtan başka hiç biseye
111 Yorumla- +1 yıl
Niye? İnanıyor olunca inkar mı edeceksin Allah'ı?
- +1 yıl
Onu ben de anlarım. Yani beğendim ki aldım.
- +1 yıl
Bir daha olumsuz bir şey yaşarsam giyince galiba öyle olacak ama çok da severek almıştım. İşte boşuna demiyorlar seveni mikerler diye. 😂😂
- +1 yıl
Mahvetmek değil ama olumsuz bir şeyler oluyor ikidir üçtür giyince.
- +1 yıl
Benim gibi geliyormuş... 😂😂Artık iyi küfür yerim.
Bir eşyam yok ama ben ne zaman giyim ve makyaj konusunda özen göstersem o gün başıma mutlaka bir olay geliyor
00 YorumlaUğur'a uğursuzluğa değil de sadece Allah'a ve iyilik yapan iyilik bulur anlayışına inanıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle olsa iyiler kötü ile sınanmazdı.
Uğur ya da uğursuzluk gibi inanışlarım yok açıkçası.
03 Yorumla- +1 yıl
Ha uğursuzluk bende mi diyorsun 😂
- +1 yıl
😊😊😊😊
Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Lacivert gömleğim var keten, ne zaman dışarıya çıksam gecem güzel geçiyor ☺️ şans veriyor bana
02 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTshirtüm vardı. Üzerinde karo papazı kartı vardı. Ne zaman giysem papazı buluyordum.
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂Benim kazak gibi.
Sanırım makosen ayakkabı onu ne zaman giysem geç kalıyorum, sonra keyfim kaçıyor eve geri dönüyorum.
00 YorumlaHurafe bunlar sen nasıl düşünürsen öyle olur iyi düşün iyi olsun
00 Yorumla
+1 yılBenimde bir tane kazağım var ne zaman giysem o gün mutsuz bir gün geçiriyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılBenim bir kedim var onu gün içinde sevmezsem işim rast gitmicekmiş gibi geliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Minik mi bilmiyorum ama beni herkesden kıskanıyor🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılbi tane ojem bana bütünlemeleri çağrıştırıyor bayadır hiç süresim yok
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılCüzdanımda taşıdığım 1.000.000 TL ve çocukluk aşkımın küpesi (aramızda kalsın şşt!)
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Arabam var. Herkes arıyor 😀 olmadan önce daha çok rahattım
00 YorumlaUğur ve uğursuzluğa inanmam
00 Yorumla
+1 yılAnnemin verdiği 7 yıllık bir kolyem var. Boynumdan hiç çıkarmıyorum ve bence uğur getirmese bile annem verdiği için onun varlığını hissettiriyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabii, onun manevî değeri var.
Düşündüm de hayır yokı
00 Yorumla
+1 yılUğurlu çoraplarım vardı bebimde ne zman giyisem mükemmel şeyler olur 😀
15 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş. Umarım hiç eskimez.
- +1 yıl
Kayboldu mallesef 🥺
- +1 yıl
Üzdü.
- +1 yıl
Yaaa corap mukemmel bir sey umsrim bulursun bende de sari ananasli coraplar var tek civil cicil olan corabim ve onu evde giyiyorum sadece. Ne zaman giyecek olsam kendimi hazirliyorum iste giydigimde nasil kendimle ilgilenecegim işte nasil mutlu olacagim gibisinden, her zaman ise yariyor
- +1 yıl
Yaa ne kadar güzel bir şey uğurlu gelmeleri😅😊
+1 yılYok böyle seylere inanmam, ama sanki insan insana şans getirebilir🤔 bilemiyorun bazı insanların şansı bana bulaşıyor bazen
00 Yorumla
+1 yılKotu bir an yaşadığım anda ki kıyafetmii bir daha giymem
00 YorumlaEşyadan ziyade insanlar var bazı eşyalar kadar değeri yok ama
00 Yorumla
+1 yılEvet benimde var kazağım öyle bedledimki suratını dolapta boşboş duruyor uğursuZ
00 Yorumla
+1 yılVar bir kutu var oraya koyup bir daha kullanmiyorum o esyalari
02 Yorumla- +1 yıl
Cunku bazilari onemli kisilerden gelen hediyeler
+1 yılUğursuz insan var mı bilmiyorum onu her gördüğümde başıma bir şey gelir
00 Yorumla
+1 yılAkrabam var eşyam yok
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çekim yasasını kullanıyor olabilirsin.
014 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var bunun çekim yasası ile? Diğer kıyafetler bende olumlu enerji mi yaratıyor da onun başı bir tek kel? Ayrıca çok da severek aldım ki sevmediğim bir şeyi zaten hangi akla hizmet alayım?
- +1 yıl
Uğursuzluk getirdiğini bilinç altında inandığın için çekim yasasını kullanıyorsun. Aslında uğursuzluk yaşamanla o kazağın ilgisi yok. Bunu değiştirmek istiyorsan kazağı giydiğinde kötü bişeyler yaşayacağını düşün tersi olsun ağzından da şunu söyle bu kazakla hayatım çok güzel geçecek (dileyeceksin) fakat içinde kazakla ilgili uğursuzlukla ilgili tedirginlik olacak buda ters tepecek.
- +1 yıl
Psikolog musun veya psikiyatri misin? Önce bir bunu sormak istiyorum sana.
- +1 yıl
O hâlde eğitim bilimleri bilgimle diyorum. Çünkü gelişim psikolojisi ve öğrenme psikolojisi dersi görüyoruz, rehberlik de var. Gelişim psikolojisi dersine göre bilinçaltı sadece rüya analizi, psikoterapi, hipnoz ve dil sürçmesi ile ortaya çıkar. Yani ben kazağı giydiğimde ne dilim sürçtü ve diğerleri yapıldı.
- +1 yıl
Haliyle bilinçaltı olacak bir durum yok.
- +1 yıl
Yaşanmışlıklar bilinçaltını etkiliyor ama bilinçaltını insan hatırlayamaz da diyor psikoloji bu yöntemler olmaksızın. Zaten ortaya çıksa bunlar olmazdı.
- +1 yıl
Freud'un Topografik Kuram'ını bir incele.
- +1 yıl
Doğru bilinçaltını insan hatırlayamaz fakat bana göre bilinçaltından dolayı görülen rüyalar sonucu insanın kendi çekim yasasını oluşturduğunu da kendimce fikir olarak beyan etmek isterim bunun bilimsel olarak hiçbir kanıtı yok ama yine de dediğim gibi bilinçaltı programa ile çekim yasasını başka yönde evrene mesaj göndererek çalıştırmak mümkün. Rüya harici insanın inancıyla da alakalı dini bakımdan demiyorum içgüdüsel olarak kazağın uğursuzluk getireceğine hissetmekte evrene mesaj gönderip çekim yasasını çalıştırmana neden oluyor. Bunun bilinçaltıyla ne alakası var derseniz bilinçaltının sinir sistemi ile çalıştığını biliyoruz ve kontrol dışında gelişen olgu olduğu için insan davranışları üzerinde de etkisi var. O yüzden de bilinçaltı hisler düşünceler davranışlar 5 duyu organın da duygusal tepkimelere neden olacağı anılar yaşanmışlıklar bilinçaltını bunlarla kaydedeceği için bilinçaltının bizi inanç konusunda uyaracağı da aşikâr bunun en basit halı rüyadır. Rüya harici insanın içgüdüsel içten gelen olacağına inancı da çekin yasasını çalıştırıyor. Ya pek güzel bir anlatım olmadı ama mantıklı olarak değil de biraz da mantık dışı düşünmek gerek.
- +1 yıl
Kazağın uğursuz olduğunu düşünerek almadım. Öyle düşünsem zaten almazdım.
- +1 yıl
O onun problemi. Benim gibi düşünenler de yorumlarda var.
- Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılVar evet bilekliklerim var
03 Yorumla- +1 yıl
Uğur mu uğursuzluk mu
- +1 yıl
Uğur
- +1 yıl
Güzelmiş.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bı eşyayı evde tutmamki
10 Yorumla
+1 yılEşyalara anlam yüklemiyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şeylere inanmıyorum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok, eşyalara böyle bir anlam yüklemem
00 Yorumla
+1 yılİspanyol filim
00 YorumlaBöyle batıl inançlar çok gereksiz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu sacmaliklari inanmam
00 Yorumla
+1 yılGiyme , yok bende uğursuz bişi
00 Yorumla
+1 yılÖyle seyler pek inanmam
00 Yorumla
+1 yılOyle şeylere inanmiyorum
00 YorumlaHayır öyle bir eşyam yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılTelefon Charmim bana uğur getiriyor
00 Yorumla 7 numarası uğursuzluk getiriyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, anlam yüklersem uğursuzluk getirmeye başlar
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok öyle bir eşyam
00 Yorumla Hayır öyle şeylere inanmam batıl inanç onlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. O tür şeylere inanmam
00 YorumlaÖyle batıl inançlarım yok...
00 Yorumla
+1 yılUğura değil nasibe inanıyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak öyle bir eşyam yok
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yok oylrtakintim
00 YorumlaÖyle saçma şeylere inanmıyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır yok hiç yok
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman sago dinlesem işlerim poha sardı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle inanışlarım pek yok.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. İnanmam böyle şeylere
00 YorumlaOyle seylere inanmamak lazim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şeyler batıl inanc
09 Yorumla- +1 yıl
Desene Şamanizm de batıl inanç.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
O zaman lohusa kadınlar da bebeğe de alkarısı bulaşmıyor 😂😂lohusa kadın kafasından kuruyor
- +1 yıl
Abe lilithede bağla tam olsun
- +1 yıl
Abe Alkarısı da mitolojik inanç
- +1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
Yani Şamanizm 😂😂
- +1 yıl
Mezar taşı bile Şamanist inanç. 😂😂Uygurlara bak inanmaz isen. Balbal var. Ahahahah Daha da bağdaşım yaparım. Kabe'nin etrafında tavaf amaçlı dönmeleri gibi İÖ. Türkler de kutsal buldukları ağaçların etrafında dönermiş. (Mesela kayın ağacı)
- +1 yıl
Evet doğru buda :)
Uğuru da uğursuzluğu da kendim getiriyorum zaten.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var? Olacağı sen mi belirlemiş oluyorsun?
- +1 yıl
Her şey olacağına varıyor. Seçimlerin için de bu bir yerden sonra öyle.
+1 yılPantolonum uğurlu yapan nene duamı etti nogurdu
02 Yorumla- +1 yıl
Ne ka iyi niyetli bir teyzemiş. Öptüm gözlerinden o teyzemin. 😊
- +1 yıl
O nereyi bir bulsam ellerini öpecem😂
- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt