Kişilik & Karakter Uğurlu olduğuna inandığınız bir eşyanız var mı? beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Günün sorusu 🌸 Uğurlu olduğuna inandığınız bir eşyanız var mı? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Birşeylerin uğur getirdiğine pek inanmam ben. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır öyle bir eşyam olmadı hiç 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Hayır yok gadası 1 0 Yorumla
gunyss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl liseden beri kullandığım bir kalem var her sınava girerken yanımda getiriyorum ve uğurlu geldiğine inanıyorum 1 0 Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl evet genelde önemli zamanlarda giydiğim bi gömleğim var o olduğu zaman her şey güzel gidiyor... 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Telefonum. O yüzden hiç yanımdan ayırmıyorum hshshshs 2 0 Yorumla
Uaenaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yok ama amfide totem yaptığım oturma yerim var hep orada sınava girerim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öyle şeylere pek inanmam. Ama dedemin emaneti hediyesi var. Değer veririm 1 0 Yorumla
düşüncebekçisi00 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Not defterim, notlarımı ona yazınca çok mutlu oluyorum. 1 0 Yorumla
key_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Hiç yok yaaaa keşke olsaydı en azından birşeye inancımız olurdu 1 0 Yorumla
Jackdaniels26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tesbihim. İşler ne zaman yolunda gitmese elime alırım düzelir 1 0 Yorumla
duruozumm Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Annemin hediye ettiği kolyem 2 1 Yorumla Hoplatır +1 yıl @duruozumm manevi değeri yüksek Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. 2 tane boynumdaki kolyelerim 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Kolyem var 1 0 Yorumla
LuffyPuffy Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bir saatim var ne zaman taksam hep işlerim rast gider 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet var, mavi bir kar kürem var… 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Öyle şeylere inancım yok 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı. Hayır öyle bir eşyam yok 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzerinde saturn olan kolyem 1 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Nazar boncuklu baksırım 😅 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yok. 😊 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. bileliğim 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kol saatim 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bilekliğim 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Yok maalesef 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hepsi uğursuz 1 2 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Hahaaa😄👍🏼 Yorumla respectemir +1 yıl 😆😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Birşeylerin uğur getirdiğine pek inanmam ben.
Hayır öyle bir eşyam olmadı hiç
Hayır yok gadası
liseden beri kullandığım bir kalem var her sınava girerken yanımda getiriyorum ve uğurlu geldiğine inanıyorum
evet genelde önemli zamanlarda giydiğim bi gömleğim var o olduğu zaman her şey güzel gidiyor...
Telefonum. O yüzden hiç yanımdan ayırmıyorum hshshshs
Yok ama amfide totem yaptığım oturma yerim var hep orada sınava girerim
Uğur mu o ne, nasıl bir şey, yok ki benim hayatımda
Öyle şeylere pek inanmam. Ama dedemin emaneti hediyesi var. Değer veririm
Not defterim, notlarımı ona yazınca çok mutlu oluyorum.
Hiç yok yaaaa keşke olsaydı en azından birşeye inancımız olurdu
Tesbihim. İşler ne zaman yolunda gitmese elime alırım düzelir
Annemin hediye ettiği kolyem
@duruozumm manevi değeri yüksek
2 tane boynumdaki kolyelerim
Hayır yok galiba hiç düşünmedim.
var pandora bilekliğim
Hayır yok
Kolyem var
Bir saatim var ne zaman taksam hep işlerim rast gider
Evet var, mavi bir kar kürem var…
Öyle şeylere inancım yok