Mesela bunu söylemicem diyorum ama gidip anlatıyorum, gönderisini beğenmicem diyorum yapıyorum, bu kızla konuşmucam artık diyorum ama sonra içimden onunla yakın olma dürtüsü geliyor
Ani leyler yapıyorum bazen sonradan da pişman olabiliyorum
Mesela bunu söylemicem diyorum ama gidip anlatıyorum, gönderisini beğenmicem diyorum yapıyorum, bu kızla konuşmucam artık diyorum ama sonra içimden onunla yakın olma dürtüsü geliyor
Ani leyler yapıyorum bazen sonradan da pişman olabiliyorum
stres ve kaygı bozukluğu.
uyku-beslenme düzeninin gözden geçir, insanlarla iletişimini kuvvetlendirecek birtakım yeniliklere de açık ol.
aile ile sosyalleşmek de çözüm olabilir
Şimdi daha açık konuşayım ben antidepresan kullanıyorum beslenme yine okey ama uyku düzenim çok köt0 yani
İnsanlarla iletisim iyi değil bende bi sorun var da anlamıyorum çokta belki de 1 sorun değildir çoktur daha komplike bir durum
Ailemden ne kadar uzak dursam o kadar iyi diye düşünüyorum bana iyi gelmiyor bu
kendince benimsediğim bu yöntemler , senin kendini iyileştirmen için doğru seçenekler değil. biraz genelleme ve ezber yollar ile yükleniyorsun kendine. bu sürdürülebilir değil.
çözülemeyecek bir durum değil ancak öncelik ve önem sırası yaparak ilerlemelisin. bu konuda kendine de zaman tanı ve tanıdığın zamanı da kendin odaklı geçirdiğinden emin ol. toparlanamayacak bir süreç değil
Biliyorum Biliyorum çok basit birley aslında ama işte ben de onu anlamıyorum neden bmyle aşırı reaksiyon gösteriyorum diye depresiflik bende zaten vardı bitek bu değil sosyal fobi de daha öncesinde yaşadım
Asosyallik hala var bende bu da işte değişiyor bi bakıyosun aşırı konuşkanım bazen de hatta çoğunlukla itici biri oluyorum
Çözüm yolum doğru değil demişsin peki ne yapmam gerekiyor benim
birkaç cümlede özetlemek pek mümkün değil. müsait bir vakit yakalarsam detaylı yazmaya veya ses kaydı ile izah etmeye çalışırım
Cevap
3Cevap
Bence yapmamayı dene
Beyin olumsuzluk ekinden anlamaz. Bu kızla konuşmayacağım demek ile bu kızla konuşacağım demenin etkisi aynıdır
Bu sırrı çok iyi saklayacağım gibi cümleler kurabilirsin
O karakteristik bir özellik. Karakteri değiştirmek uzun bir süreye ihtiyaç duyar. Böyle yapacağım şöyle yapacağım deyip anında değişemezsin
Bende yapmak istediklerimi, yapmam gerekenleri yapamıyorum. Bana da bu konuda çözüm lazım
Bende yapıyorum fakat zararsız olanları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?