arkadaşlar 4 yıllık bir ilişkim var. birkaç ay önce bende okb olduğunu öğrendim o zamandan beri psikolojik destek alıyorum. en ufak şeyden dolayı kendimi suçlu ve kötü hissedip kendimi sevilmeye layık değilmişim gibi hissediyorum. erkek arkadaşım aklımdan geçen takıntılı düşünceleri bilse belki de benimle birlikte olmaya devam etmezdi. psikoloğum bu düşünceleri onunla paylaşmamam gerektiğini çünkü bunların sadece takıntılardan oluştuğunu, gerçek düşüncemi yansıtmadığını söyledi. ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki stresten çok fazla kilo verdim ve birçok hastalığım çıktı. artık bu duygulara ve düşüncelere dayanamıyorum. daha iyilerine layık diye düşünerek ondan ayrılmak gibi düşünceler geçiyor aklımdan. ama bu ne kadar doğru bilemiyordum. son zamanlarda tartışmalar biraz daha sıklaştı ve bu ayrılma düşüncesi olduğundan beri kafam çok karışık. ona iyilik mi olur kötülük mu olur diye düşünüyorum sadece. hoşlanmadığım birkaç şey yaptığı için kendi içimde tartışmalar biraz daha uzadı. ona karşı kendimi neden bu kadar sorumlu hissettiğimi, en ufak hareketimden dolayı neden kendimi böyle hasta ettiğimi gerçekten bilmiyorum. konu kısaca böyle, siz benim yerimde olsanız bu suçluluk duygularından bıkmışlıkla ve onun daha iyilerine layık olduğunu düşündüğünüz için ayrılır mıydınız yoksa arkadaşımın da dediği gibi onun adına karar vermeyip kendinizi daha iyi hissedeceğiniz güne kadar devam mı ederdiniz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende mükemmeliyet takıntısı var. Hep eksik hissettiğim için karşı taraf benden daha iyilerine layık diyip ağlaya zirlaya bırakmışligim oldu. Devam et her şey çok daha kötü olur. Ve evet arkadaşın doğru söylemiş
ama aklıma gelen bu takıntılı düşünceler genelde onunla ilgili oluyor ve dediğim gibi belki de bilse benimle birlikte bilr olmaz. evet burada kendi fikrimce konuşuyorum belki de devam eder benimle bilmiyorum. ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki, kendimr dsir umudum ds kalmiyor bir zaman sonra. bu noktafa onun adına karar vermek belki de uzun vadede onu daha mutlu edecek bir karardır 😭 sence insan düşünceleri yüzünden kendini bu kadar yargılamalı ve bundan suçluluk duymalı mi
Bacım psikologa devam et sen
ediyorum zaten mecburen :( sence durum çok mu vahim, böyle bir durimda sen olsan ayrılır mıydın
Ben ayrıldim ama sen yapma bence 4 sene bu knk boru değil
Kankam senin kafan karışmış ve gördüğüm kadarıyla konuşmaya ihtiyacın var
evet kafam gerçekten çok karışık, bu karışıklık dışında dediğim gibi içsel olarak da kendimi çok suçlayıp hiçbir yere ait hissetmiyorum. kötü bir insanım gibi davranıyorum kendime. bu yüzden de onun iyiliği için devam etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorum 😭
Yazar mısın bana bu uzun bir konu ezbere yorum yapmamak lazım
Daha iyisine layık diye takmışsın. Nekadar takıntılı bir metin yazmış olduğuna bir bak. Sevilmeye layık olmamak onun yaptıkları yüzünden ise saçma bir fikir.
o hiçbir şey yapmadı işte drdigim gibi sorun benim okbden dolayı takıntılı düşüncelere sahip olmam. bu düşünceler genelde onunla ilgili ya da sevdikleriyle ilgili oluyor bu yüzden de lendimi kötü hissedip iyice depresyona giriyorum. halbuki kendi başıma kontrol edebildiğim bir durum değil şu an için. yine de ben kendim gibi biriyle çıkmak yerine daha iyi, mutlu, düzgün düşünebilen sağlıklı biri ile çıkardım. bu yüzden böyle hissediyorum kendimi işte 😭
anladım bunun zıttı olan bi takıntı var o da ne biliyor musun, okadar kişi varken ben neden onunla beraberim takıntısı 😀😀
Neden yani aynı bi filmi açıp kapatmak gibi bir sürü film var diye odaklanamamak gibi. Ama sen filmi izlemeye layık değilim diye düşünüyorsun. İkisi de saçma değil mi takıntılae böyledir işte. yaşa geç
Bide ilişki yapmıcaktınnozmn 4 yıl nası dayandın böyle