#SheWolfWoman
#Kendisine inanan insana, hayallerini ideal edinen insana neden aklını başına toplaması söylenir?
#KişilikKarakter
#💛🐝⭐🌾

#SheWolfWoman
#Kendisine inanan insana, hayallerini ideal edinen insana neden aklını başına toplaması söylenir?
#KişilikKarakter
#💛🐝⭐🌾

Hiç bir şeyi başaramamış hayatını boş ve anlamsız aynı düzen içinde yaşayan insanlar tarafından aşağılanır.
Ben yapamadım, ben olamadım sende olma felsefesi hakimdir böyle kişilerde.
Tam kendine inanırsın birileri gelir amaan felanca yaptı da ne oldu, okuyacaksın da cumhurbaşkanı mı olacaksın?
Ya bırakın insan neye inanırsan ona inansın, hayalinin peşinden gitsin. Ama yok hele bir de senin kaderine etki edecek pozisyonda ise Allah muhafaza yapma olma diye elinden gelen negatifliği sergiler
Kendine inanan, özgüveni yüksek, başarma azmini yitirmeyen, zorluklardan yılmayan, başarıya adım adım yürüyen insanı en çok kıskanan, çekemeyenler aşağılar. Onların da önemli bir çoğunluğu gizli bir hayranlıktan yapar bunu. O neden başarıyor da ben başaramıyorum diye hayranlığını nefrete dönüştürürler.
Ben de kervan yürür, siz ürüyün derim.
Kendine inanmayıp kendisinin yapamayacağını düşünenler ve haset içinde kıskananlar tarafından kendisinden başka kimsenin iyi durumda olmasını istemeyenler tarafından
Kendine inanan insanlar, özgüvensiz, silik, hayatta amacı olmayan, başka insanların hayatlarıyla avunan yaratıklar tarafından yadırganır. Aşağılamayı geçtim çünkü o kapasitedeki insanlar ancak kendini küçük düşürür
Cevap
7Cevap
Karaktersiz olanlar başkarlını küçük düşürmeye çalışır her zaman ama kendileri boş olduğu için güler geçerim ben
Kendine inanmayan insanlar tarafından. Çünkü böyle insanlar ancak çevresinde olanları eleştirmek başka işe yaramazlar. Sürekli konuşurlar. Sürekli kendi doğruları olduğunu düşünüyorlar.
Hayatta hiçbir şey başaramamış, kendini sevmeyen, hayattsn nefret eden ve haset kişiler
bencede hangi çılgın beni aşaığlayabilir ki
kendini gerceklestirememis insanlar tarafından
Çılgın hayalleri gerçekleştireli çok oldu. Şimdi ki bana kalan hayallerim gayet huzur ve sevgi içerikli. Hayallerime laf edenleri umursamam. Çünkü onların hâlâ hayal ettiği hayatı ben yaşayıp geride bıraktım 🥳
İyiliğini (!) düşünüyorlardır🙄
Kendine inanmayan insanlar tarafından aşağılanır
Hangi çılgın beni aşağılayacak
Kendisine inanmayanlar tarafından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?