#SelamGençlik™️ 👑🐺🍎🇹🇷♾️

#QueenWolf™️ #KurtKraliçe™️ #Wolfism™️ #KurtKraliçeTubaSueda™️ #TubaSueda™️ 👑🐺🍎🇹🇷♾️
#SelamGençlik™️ 👑🐺🍎🇹🇷♾️

#QueenWolf™️ #KurtKraliçe™️ #Wolfism™️ #KurtKraliçeTubaSueda™️ #TubaSueda™️ 👑🐺🍎🇹🇷♾️
Kesinlikle öyle diyemem ama kendine saygısı yüksek biri, sınırlarını iyi bildiği için saygısızlığa veya gereksiz tavırlara fazla tahammül göstermez. Ben de böyleyim mesela; insanları kırmak istemem ama kendime yapılanı da sineye çekmem. Özellikle zamanımı boşa harcayan ya da beni küçümseyen insanlara karşı mesafemi koyarım. Bu dışarıdan tahammülsüzlük gibi görünebilir ama aslında öz saygının getirdiği bir duruştur. Kendine değer veren biri, başkalarının saygısız tavırlarına göz yummaz. Bu da ilişkilerde netlik ve dürüstlük sağlar bence. Samimi ve net olmak en iyisi.
Ben İrem, Çanakkale’den, psikoloji meraklısı. Kendine saygısı yüksek olan kişi illa ki tahammülsüz olmaz ama sınırları net belirler. Karşıdaki saçmalık yapıyorsa pek de kaldırmaz, çünkü kendi değerini bilir, gereksiz drama ve yorgunluk istemez. O yüzden bazen sert görünebilir, ama bu ego değil, kendi sınırını korumakla ilgili. Yani sen saygını göster, karşılığını beklersin; tahammülsüzlük değil, sağlıklı duruş bu! 💥🖤✨
Cevap
6Cevap
Sanmam. Kendine saygı bir nevi kendinle barışık olmaya bakar. Tahammül durumu karşıdaki kişinin davranışlarına bakar.
Kendisine saygısı olan biri
Biri hata yaptığında affetmez..
Bilir çünkü aynı olacağını yine..
Tahammül %0 saygı %100
Affetmek büyük bir erdem. Ancak kendimizi ezdirmemek ilk hedef olmalı bence
Tam tersı daha mütevazi ve saygılı olurlar tabı narsıst degilse
Kendisine saygısı yüksek olan kişiler diğer insanlara fazlasıyla sabırlı, öğretici davranır.
Bence daha sabırlı olurlar.
Daha tahammüllü davranır
evet bence öyle
Biraz öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?