Gündem Bir genç kuran yaktı hakaretler etti bu ülkede insanların inancına saygı yok mu? Hahhahhasiisis Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu olay istisna İnançlara saygı kalmadı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir genç kuran yaktı hakaretler etti bu ülkede insanların inancına saygı yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bol_Bol_Su_İc Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Din düşmanları aşırı din düşkünü gibi gözüküp dinsizlik yapanların ürünüdür 1 15 Yorumla Bol_Bol_Su_İc +1 yıl yani insanları dinden soğutuyorlar etkili bir şekilde böyle şeyler oluyor sokakta duran düzgün bir arabaya kolay kolay gidip birisi tekme atmaz zarar vermez böyle düşünün ama kaldırıma park edene verirler. Yorumla Bol_Bol_Su_İc +1 yıl 2 bin yılında doğdum 24 üne geldim ilk defa böyle haber gördüm yani 24 yılda 1 oldu demekki suç yakanda değil sebep olanlarda Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl dinsizlik arttı sosyoloji değişti maalesef Yorumla Bol_Bol_Su_İc +1 yıl Savaşlar mülteciler etnik köken ölenler daha bir sürü Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl maalesef toplumda çöküntü bozulma var çözümü bilmiyorum Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl kıyamet yaklaşıyor Melhamei Kübra yaklaşıyor dinsizlik artıyor Hz Mehdi yaklaşıyor müslüman az olunca gelecek Yorumla Bol_Bol_Su_İc +1 yıl @uyanmakzorundayiz Ne olursa olsun artık bakalım :D Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl bilmiyorum üzücü olay Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl hükümet dindar nesil başaramadı yazıklar olsun bu hükümete oy verdim kötünün iyisi diye verdim kandırıldık aldandık Yorumla Bol_Bol_Su_İc +1 yıl @uyanmakzorundayiz Bir dahaki sefere Zafer Partisine atın ülke daha iyi yönde ilerler. Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl bol bol su iç siyaset toplumu uyutuyor siyaset umudu kestim Yorumla Bol_Bol_Su_İc +1 yıl @uyanmakzorundayiz Yinede belli bir ilerleme için siyaset gerekiyor Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl x.com/mehteroglu1/status/1781624278602895558 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl x.com/mehteroglu1/status/1781021847531982957 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl x.com/MikdatErtemTR/status/1782250372213411944 Yorumla
uyanmakzorundayiz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah hidayet versin Allah ıslah etsin nesil elden gidiyor dinsizlik arttı sosyoloji değişti 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 423 cevap paylaştı. Bu muamele ile karşılaşması dileğiyle 2 1 Yorumla siyahatlıasilprenses +1 yıl Amin Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl devlet gerekeni yapmasi gerekir bunlara 2 0 Yorumla
TycheKairos Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yok. Siz saygı duyulacak kesim değilsiniz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Din düşmanları aşırı din düşkünü gibi gözüküp dinsizlik yapanların ürünüdür
yani insanları dinden soğutuyorlar etkili bir şekilde böyle şeyler oluyor sokakta duran düzgün bir arabaya kolay kolay gidip birisi tekme atmaz zarar vermez böyle düşünün ama kaldırıma park edene verirler.
2 bin yılında doğdum 24 üne geldim ilk defa böyle haber gördüm yani 24 yılda 1 oldu demekki suç yakanda değil sebep olanlarda
dinsizlik arttı sosyoloji değişti maalesef
Savaşlar mülteciler etnik köken ölenler daha bir sürü
maalesef toplumda çöküntü bozulma var çözümü bilmiyorum
kıyamet yaklaşıyor Melhamei Kübra yaklaşıyor dinsizlik artıyor Hz Mehdi yaklaşıyor müslüman az olunca gelecek
@uyanmakzorundayiz Ne olursa olsun artık bakalım :D
bilmiyorum üzücü olay
hükümet dindar nesil başaramadı yazıklar olsun bu hükümete oy verdim kötünün iyisi diye verdim kandırıldık aldandık
@uyanmakzorundayiz Bir dahaki sefere Zafer Partisine atın ülke daha iyi yönde ilerler.
bol bol su iç siyaset toplumu uyutuyor siyaset umudu kestim
@uyanmakzorundayiz Yinede belli bir ilerleme için siyaset gerekiyor
x.com/mehteroglu1/status/1781624278602895558
x.com/mehteroglu1/status/1781021847531982957
x.com/MikdatErtemTR/status/1782250372213411944
Allah hidayet versin Allah ıslah etsin nesil elden gidiyor dinsizlik arttı sosyoloji değişti
Bu muamele ile karşılaşması dileğiyle
Amin
devlet gerekeni yapmasi gerekir bunlara
Yok. Siz saygı duyulacak kesim değilsiniz.
İnançlara saygı kalmadı, neresiki burası