Arkadaşlar sizde varmıydı bu durum ve atlatan varsa nasıl atlattı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesela minibüse bindiğim zaman müsait bir yerde inebilir miyim bile diyemezdim o dereceydi bendeki fakat sonra üzerine gide gide yendim bunu
Bu yorumla çok karşılaştım ne yapıyordun başkasınamı dedirttiriyordun snslsöös
Başkası indiği veya bindiği zaman arkasından iniyordum😅
😀 mantıklı 😀
normalde utanmam umurumda olmaz saçma sapan bir aşk duygusu gelir işte o duygu beni mahvediyor aşırı utangaç oluyorum
Peki normalde utanmadıgın şeyleri nasıl başardın
umrumda değil çoğu şey o yüzden olabilir
Benim nasıl umrumda olmaz bazı şeyler
İşte onu nasıl başardın
birazdan aile katkısı xbxbxbxb
biraz da *
Anladım erkek olunca biraz sıkıntı ya skskskskksks
Kimse durduk yere böyle olmaz seninkinin sebebi nedir
Heycan falan oluyor işte
Neden heycanlanıyorsun
Hangi konuda utangaçlık ediyorsun
Mesela ehliyete yazılacagım senelerdir yazılamıyorum heycan yapıyorum korku oluyor içimde sıcaklaşma oluyor şu an hala daha var sınavları yapamam telefon çözüp geçemiyorum gerçekte nasıl geçicem diyorum özgüven var disiplin ve motive yok utangaçlık çekingenlik var işte
Evvelden berimi böylesin
Evet
Acaba anksiyetenmi var
Özgüveni sonradan kazandım tabi şu ehliyet sitres yaptırıyor
Bazen çok oluyor bazen az ankiyesete
Bilmiyorum ama çok lkötü bir his umarım bir gün düzelir
Teşekkür ederim bana önerebilecegin bir şey var mı Burada herkes bir birine ücretsiz yardımcı oluyor yani şunu yaparsam nasıl yenerim lütfen psikoloğa vs git deme onlarsız yenmek istiyorum
Dm atamıyorum isteğimi kabul edermisj
Ettim nolduki
Üstüne gideceksin başka yolu yok bilader
Nasıl işte hevesim gidiyor gidemiyorum onun üstüne
Zamanla yok edilir
Sen nasıl başardın
Bende pek yoktu zaten
Komple nasıl hallettin ki
Bence korkunun üstüne git
Nasıl gidebilirim ki onu başaramıyorum
Bak güzel kardeşim hepimizin çok büyük korkuları var hatta dışarıdan çok özgüvenli gözüken insanlar aslında çok derin korkulara sahiptir ben küçükken travmatik bir çocukluk geçirdiğim için seninle benzer şeyler yaşadım hala bazen tetikleniyorum ama en korktuğun şeyleri yap mesela bir anda bir ortama gir insanlara sorular sormaya çalış oyun oyna kendi kendine korkularını başka türlü yen emez yoksa benim gibi hayatının bir döneminde asla dışarı çıkamazsın
Ben İstanbul’da yaşıyorum seneler önce meydanlarda bağırarak şarkı söylerdim herkes bana bakardım özgüvenleştim olgunlaştım zorlukları başarıyordum utangaç vardı o zaman azalttım o bağırmanın sayasinde yani tecrübe kazandım içimde hep sıkıntı olurdu onuda rahatlattım aslında bağırdım şarkı falan söyledim kendimi çok iyi hissettim herşeyim gelişti korkumun üstüne bile gitmiştim acapa bagırmadıgım için mi oluyor
Seninle mutlu ediyor seni özgürleştiriyorsa onu yap güzel kardeşim ben seninle yaşıtım 20 yaşındayım travmatik olaylar yaşadığım için anlatması zor oldu Bir de sen erkeksin hani psikolojik olarak daha güçlü olabilirsin beni cidden bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum
Benimde var tabiki tramvatik herkesin vardır tabi ama eskiden ben çok sinir falan yapardım aşırı hemde sokakta yürürken biri bana 2-3 saniye bakıp yüzüme bakıp çevirse aşırı sinir yapardım şimdi onlar olmuyor tabi kitap falan okudum seyahat ettim işte öyle sana tavsiyem piskolojik olarak erkekle alakası yok sende kendini geliştire bilirsin aslında bazen şunu düşünüyorum sokaktaki 5 yaşındaki çocukla sohbet etmek bile tecrübe kazandırır
Özgüven değil delilik denir buna bağırarak sokakta şsrkı söylemek
Tavsiye ederim özgüveni öyle geliştirdim diyebilirim
İstediği gibi davranmak doğru aslında
Ayn