Kişilik & Karakter Birinin sevgisiz büyüdüğünü nasıl anlarsın? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ben gösterilen sevgiye ilgiye karşı utançlık hisseden insanların sevgisiz büyüdüğünü anladım sevgiye nasıl karşılık verilir bilmedikleri için... Birinin sevgisiz büyüdüğünü nasıl anlarsın? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben kendim de sevgisiz büyüdüğüm için anlıyorum bunu. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Inan çok düşündüm ve Insanlar içtenlik ile nasil davranırsan öyle cevap veriri sanırım 🤔🤔 0 5 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bence sen Sevgi içinde büyüdüğün için bu kadar neşeli birisin 😊 Yorumla Yamaal +1 yıl 🥰🥰🥰😃😃😃teşekürler de çocukluğumun yarışı ağlıyarak geçeti ve annesiz babasız büyüdüm nerdeyse ve tek bi akrabam bile yok ken Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kavgalı yerlerde büyümek aç büyümek kadar zor mu? Yorumla Yamaal +1 yıl Kavgalı değil ki tatili okulda okudum ve sanırım değil bazen kese aç kalsam da içinede bi annem olsa ydi derdim çok şükür geri barıştılar Yorumla Yamaal +1 yıl Yatlı okul Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaşadığı hayat insanı gerçekten çok etkiliyor özellikle çocukluk evresi bunu net belli ediyor insan üzerinde.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Toxik ve öfkeli olurlar.sevmeyi bilmezler.Sevildiklerinde bocalarlarGüvensiz hissederler menfaat odaklı olurlarduygusal zayıf ve içsel gizli kırılgan olurlar 0 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl sevgisiz buyuyen insan cogunlukla narsist vicdansizdir 0 0 Yorumla
Kawaakari Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sevgiye acıyla ve şüpheyle cevap veriyorsa. 0 0 Yorumla
Dark_quenn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl İnsanlara olan mesafesinden. Kimsenin sevgisine inanmaz. 0 0 Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kendisi zamanla itiraf eder, etmese bile hal ve davranışlarından anlamak çokta zor değil 0 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bende böyleyim şimdi sevgi görmemiş mi oluyorum 😄 0 0 Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Birisinden sevgi görünce kibirlenip karsidaki kişiye kötü davranıyorsa anlarsin 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kaçıngan bağlanma yazın googleye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben kendim de sevgisiz büyüdüğüm için anlıyorum bunu.
Inan çok düşündüm ve
Insanlar içtenlik ile nasil davranırsan öyle cevap veriri sanırım 🤔🤔
Bence sen Sevgi içinde büyüdüğün için bu kadar neşeli birisin 😊
🥰🥰🥰😃😃😃teşekürler de çocukluğumun yarışı ağlıyarak geçeti ve annesiz babasız büyüdüm nerdeyse ve tek bi akrabam bile yok ken
Kavgalı yerlerde büyümek aç büyümek kadar zor mu?
Kavgalı değil ki tatili okulda okudum ve sanırım değil bazen kese aç kalsam da içinede bi annem olsa ydi derdim çok şükür geri barıştılar
Yatlı okul
Yaşadığı hayat insanı gerçekten çok etkiliyor özellikle çocukluk evresi bunu net belli ediyor insan üzerinde..
sevgisiz buyuyen insan cogunlukla narsist vicdansizdir
Sevgiye acıyla ve şüpheyle cevap veriyorsa.
İnsanlara olan mesafesinden. Kimsenin sevgisine inanmaz.
Kendisi zamanla itiraf eder, etmese bile hal ve davranışlarından anlamak çokta zor değil
Bende böyleyim şimdi sevgi görmemiş mi oluyorum 😄
Birisinden sevgi görünce kibirlenip karsidaki kişiye kötü davranıyorsa anlarsin
Kaçıngan bağlanma yazın googleye
Duygusuz olmasından
Davranişlarindan